13-14 yaslarimizdayken surekli beni izleyen surekli bana gulumseyen yani bunlari bana cok acik gostere gostere yapan bir kizdi ama ben o zamanlar bu isleri dusunen biri degildim, simdide ciddi bir iliski icin aklimdan o geciyor kisacasi hoslaniyorum ama simdi ikimizde 22 yasindayiz, ve simdi beni gordugunde bana hic bakmaz ben baksam bile bana hic bakmadan kafasini diger tarafa cevirir. Hic konusmuslugumuz yok yillardir ayni mahalede oturuyoruz arada sirada gorurum.
Acaba yillar onceki sevgisi bitmis midir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
13 14 yaşındaki gibi kalmaz duygular bırak 13 14 ü ben 18 yaşımı sorguluyorum belki 5 sene sonrada 21 i sorgularım
Bende hoslanmaz mi ki
Bilemiyorum şahsen ben eski hoşlandıklarımdan tekrar hoşlanamazdım
Sen hoslandiklarinla bir iliski kurdunda ayrildinda mi artik onlara ilgi duymazsin yoksa hani birinden hoslanipta bir karsilik bulamasan bile mi ilgin devam etmez
Kimsi ile iletişimim oldu da soğudum kimisi ile de karşılık bulmadan soğudum hoşlandığın kızın kişiliğine bağlı belki hissleri devam ediyordur veya fikrini değiştirebilirsin denemen lazım
Hayatında birisi olup olmadığıda önemli faktör
Peki neden bana hic bakamaz ki , gecnlerde onu suzdum yoldan gecerken o beni fark etti ama hic bana bakamdan diger tarafa bakti niye boyle yapar ki
?
Ya hoşlanıyor belli etmiyor ya da rahatsız oldu hoşlandığı başka birisi var
E hep 2 ihtimal oluyor. Kafam cok bana karisik, sitede hoslandigim erkege bakamiyorum diyen kizlar da var, bana bakmamasi benim ona yaklasmami zorlastiriyor sanki beni istemiyor gibi hissediyorum
Hisslerin belki yanılmıyordur zamana bırak bence
Gidip konusmayim mi
Bir süre bekle ve gözlemle
Nasil bir gozlem biaz detaylandirir misin
Şimdi ben ne desem boş senden kaçar gibiyse halinden memnun değilse tavırları hoşlanmıyordur işte açılırsanda reddedilmeyi göze almalısın
Her defasında bunları yapıyorsa uzaklaş
Bilmiyorum ya belkide cekiniyoreur diyede dusunuyorum bazen, sen kizin yerinde olsan nasil davranirdin ki bakar miydin
Bende bakamam hoşlansam bile mesela
😂😢 yav ben nasil anlayim ki o zaman
Kafam bulandı iletişim kurmayı dene biraz
Yemin ediyorum benim kafam da allak bullak oldu keske yanimda olsanda yuz yuze konusabilsek bunlari konusup guvenecegim hic arkadasim yok. Birde internette kiz bakiyorsa hoslaniyor yaziyorlar su sitede kizlarin %60-70 i hoslandigim erkege bakamam diyor. Cok zor ya, hani kizla takilayim ayrilayim desem hic boyle kafaya takmayacagim ama bu zaman kadar hic kimseye bu gozle bakmadim yasam tarzim bu degil, istedigim ihanet etmeyecegim ve ihanet edilmeyecegim temiz biriyle aile kurmak sirf bu yuzden belki her gun kendimi yiyorum
Çokta takıntı yapmamalısın bence biraz rahat olmalısın
En iyisi uygun bi zamanda kendimi hazir hissetigimde bide denk geldiginde hanimefendi diye sesleniyim seni sik sik goruyorum acaba tanisiyor muyuz diye konusma baslatiyim boyle biraz ilerleteyim sonrasin iste 1 ay sonra falan biraz konuyu aciyim sence?
Instagramini biliyorsan istek at ınstagramdan başlat iletişimi
Ve öyle demen saçma olur bence
İnstgrami yok ki
Başka kullandığı sosyal medya platformu vardır
Ne mesela ben baska platform bilmiyorum ki ornek versene
Kiz aslinda benim 1. Siniftan arkadasim ama o zamandan berri hic konusmadik yillar gecti. Yolda gordugum zaman seslenip cevirsem biraz saskin sekilde biz seninle daha onceden tanisiyoruz degil mi desem. Sence kotu mu olur
Gerçekten bende bilmiyorum ne yapılır böyle durumlarda
1. Sınıftan konu açabilirsin şu kız değil miydin diye kendi ismini söylersin ne bileyim
Yaa rahatsiz olmuyorsan yarin falan da yaziyim mi buradan, bu arada sordum ama hoslanan kiz bakamaz ya
Kız ilgilenmiyorsa uzak durmalısın sorun varsa sorabilirsin tabii
Bir sey soracagim varsayalim ki bu kiz benden hoslanmiyor hatta kafasinda ben hic yokum bile, yinede gidip konusmayim mi yani belki aramiz isinirsa hoslanamaz mi. Mesela sen sevgili oldugun erkekten o seninle konusmadan oncede hoslaniyordun mu, yoksa bir erkek sana yakinlik gosterip araniz isininca sen hoslanamaz misin?
Sonuçta kız seni reddettmemiş yakınlık gösterebilirsin duygularıda oluşabilir ben eskiden genelde bana yakınlık gösterenlerden hoşlanırdım sonu hüsran ama artık hoşlandığım kişi daha cazip gelebilir konu burada ben değilim zaten sonradan duygular oluşabilir
Duygular zamanla degisir kizlari iyi taniyorum ama gerçekten seven bi kız yillarca konusmasa bile sevgisinden azalma olmaz