Aile & Toplum 24 yasında çocuğun. Biri bana evine davet etti bana hediye? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Verecegini söyledi ve çok merak ediyorum kendisi yanlız yaşıyor üni ööğrencisi yurta kalıyor gitmelimiyim sürekli idrar ediyor? Güncellemeler+1 yıl Bir erke. k ne gücü yetecek ki zorla gğzelik olmaz 24 yasında çocuğun. Biri bana evine davet etti bana hediye? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sözü Der Führer'e bırakıyorum: https://www.youtube.com/embed/6hxG_apfh7E 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gidersen ömürlük armağanı yemiş olursun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gidince görürsün Yorumla
AtınıArayanKovboy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı. Ne verecek tövbe 0 10 Yorumla Soran +1 yıl En son yüzükten bahsediyordu Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Bence evine davet ediyorsa ne vereceğini kestirmemek mümkün değil Yorumla Soran +1 yıl Sanmam öyle cocuk degil Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Hahahahha niye hormonları yok mu Yorumla Soran +1 yıl Sapık biri değil cünkü Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Sen öyle san. Yedikten sonra yaz Yorumla Soran +1 yıl Yemek zaten yiyecez o ayrı ben hediye merak ediyorum Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Senin yiyeceğin yemek ayrı ama Yorumla Soran +1 yıl Of Ne saçmaliıyon Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Mesaj at anlatayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sözü Der Führer'e bırakıyorum:
https://www.youtube.com/embed/6hxG_apfh7EGidersen ömürlük armağanı yemiş olursun
Nasıl yani
Gidince görürsün
Ne verecek tövbe
En son yüzükten bahsediyordu
Bence evine davet ediyorsa ne vereceğini kestirmemek mümkün değil
Sanmam öyle cocuk degil
Hahahahha niye hormonları yok mu
Sapık biri değil cünkü
Sen öyle san. Yedikten sonra yaz
Yemek zaten yiyecez o ayrı ben hediye merak ediyorum
Senin yiyeceğin yemek ayrı ama
Of Ne saçmaliıyon