Senin için dua edenler mi çoktur yoksa beddua edenler mi?

Senin için dua edenler mi çoktur yoksa beddua edenler mi?

Sanırım dua edene daha çoktur aslında iyilik de kötülük de edduada duada insanı kendisi ile alakalı bir durumdur İyi dilekler içinde Allah razı olsun beddua edenlere de bir şey demiyorum çünkü sonuçta Rabbimin bir adaleti vardır Kim hak yiyorsa kim üzüyorsa Kim bu şekilde kırıyorsa mutlaka bir sorunu vardır o yüzden hiç dert etmiyorum
Bilmem ki benim için kim ne düşünüyorsa be söylüyorsa be diliyorsa be planlıyorsa aklına gelecek her şey basıl bakıyorsa Allahda ona yüz bin katını versin İnşallah amin amin amin Rabbim sen hakimsin sen kadirsin bizler sadece aciz kullarız istediğine yön istedğine yol verensin benim hakkımda kim be düşünüyorsa Allah’ta ona yüz bin katını versin bütün gecelerin hatrına bütün günlerin hatrına
Ahahahh detaydaki ss çok iyi. İnan bilmiyorum dua eden bir ailemdir herhalde :) Beddua da çok aldığımı düşünmüyorum ama illaki oluyor. İnsanlar bencil istediği gibi değilsen arkandan beddua edebiliyorlar.
Bilmiyorum ki abla ama insanlardan dua almaya çalışıyorum. Saygımı sevgimi kimseye karşı bozmuyorum, küçüğüme büyüğüme hepsine değerim ayrı. İnşallah hepsinin duasını alıyorumdur.
#bribón 🙏🏻🌹
Cevap
9Cevap
Dua edenim fazla.. beddua almamaya, insanları incitmememeye ağzıma gelen her lafı konuşmamaya dikkat ediyorum
Karşındakiler de öyle mi 🥺
Maşallah 😌
Bilmiyorum. Bende sana dua edeyim dur iyi hatırlattın 😁
Neler edeceksin bi öğrenelim 😃
3-5 tane çocuğu olsun desem az mı demiş olurum 😅
Bi futbol takımı kursunlar de canım az o 😃
Olur dikkate alınarak edeceğim duamı 🤲
Yaşım doğru yalnız yaşlılığımı göz önünde bulundur lütfen 😃
😂😂 tamam ya 3 ideal
tamam o olur güzel olur 😃
İdeal 😅
Kiminin hoşuna, kiminin zoruna giderim, kimi dua ederken, kimi beddua eder...
Dua edenler Allah hepsinden razı olsun tüm arkadaş çevrem ailem tüm herkesten
Ikiside vardır ama dua edenler çoktur diye düşünüyorum.
Bu kadar dua ile ne yapacağım bende bilmiyorum…
Bilemedim valla orasını bilemeyiz.
hiç bilmiyorum
Hiç umurumda değil isterlerse herkes beddua etsin
İnsanlar vefasız dua aldığımı düşünmüyorum
İkisinin de bin misli geri dönsün
Beddua edenim fazladır.. 😄
Hiçbirii 😂
Dua edenler
Beddua etmiş sfsdfsd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?