Millet kitliktan cikmis gibi herseyi aliyo
marketlerdede asiri bi sira oluyo hergun her aksam
Twitterda Benzin zamlarina sovuyolar ama herkes kendi kisisel araciyla ise gidiyo
kim fakir.
Millet kitliktan cikmis gibi herseyi aliyo
marketlerdede asiri bi sira oluyo hergun her aksam
Twitterda Benzin zamlarina sovuyolar ama herkes kendi kisisel araciyla ise gidiyo
kim fakir.
Kanki hükümetin argümanı bu. Araba dünyanın her yerinde ihtiyaç iken biz de lüks olarak görülüyor bu bile ekonominin ne kadar kötü olduğuna örnek. İhtiyaç olduğundan insanlar ama 3 sene ama 5 sene arabaya çalışıyor ve alıyor. Amerika ya kuzenim gitti work and travel ile 2 sınıf arkadasıyla birlikte. 10 gün yol parası verdiler sonra bir araba aldılar. Ve aldıkları arabayla 3-4 aylık araba ile işe gidip gelmenin daha karlı geldi diğer türlü otobüse daha fazla para ödeyeceklerdi. Amerikayı mı örnek veriyorsun deme açlıktan ölen gürcistan da bile 1 aylığımda alacağım 2. el araba içib burada en az 3 sene çalışmam lazım.
togg cikti artik kendi arabimizi uretiyoruz buna cozum olsun diye ama solcular bundanda rahatsiz.
:D togg en ucuzu 1 milyon 200 bin civarıydı en son su an ne adardır bilmiyorum. Tee 1940 lar da Adolf Hitler herkesin alabileceği bir araba ürettirmişti volkswagen diye. Bu çıkan togg halk için değil eğer tutarsa ülke ekonomisine katkı olsun diye yapılan, ortalama üstü bir araba. Bunun sağı solu yok kendinizi bir kalıba sokmadan değerlendirmeniz lazım böyle şeyleri. 4 sene çalışıp maaaşımdan 10 kuruş harcamasam ancak alabileceğim bir araba nasıl araba pahalılığını önlemek için çıkarılmış oluyor acaba. Ayrıca üst segment diye çıkan arabalar bunlar. Umarım yine ak trolll e denk gelmemişimdir.
1-2 tane dolu Avm görün hemen ülke ekonomisi harika deyin ulan sen yılda kaç kere tatile gittin elin gavuru senin ülkende senden daha çok tatil yapıyor sen ülkene yabancısın kaç kere sinemaya gittin? kaç kere konsere gittin? kaç kere konser de sevgilinle öpüştün yiyiştin sonra çıkıp da ülke ekonomisi iyi o gördüklerin hepsi yabancı turist adam yurt dışında 1 maaşla ev araba alıyor sen burada 1 maaşla ev geçindiremiyorsun.
Ülke nufusuna göre sizin gördükleriniz normal
Cevap
6Cevap
ha yani fakir yok çünk avm ye giden bir zümre varsa fakr yok bu ülkede diyorsun, ulan 1usd 27.5tl yani sen fakirsin ben fakirim çek işte bütün 1. 2. ve 3. tekl ve çoğul şahısları, kime anlatıyorsak
Evet para harcıyoruz diye ekonomi iyi mi diyelim? Kötü kötü kötü benim arabam var param çok var ama kötü yalan mı!!! Mkkkkk ampulcü
işte bunu bile lüks olarak görüyorsunuz. yazık kafanıza
borç ile yenen yemek gelecek ay herkesin boğazına duruyor
Zam gelecek diye borç harç birşeyler alıyor hep insanlar. (Bkz: Kredi kartı)
Ya kardeşim bi s. git gözünü seviyim bi s. git!
Bunu bende anlamıyorum insanlar. hiç mi çıkıp AVM ye gitmesin. avm. den bahsediyorsunuz ahebsbe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?