Aile & Toplum Yüz yüze sohbet etmeyi nasıl öğrenebilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dis gorunusumden dolayi senelerdir sosyal medyadayim. Yuzyuze biri bir şey sorunca kisa cevaplar, kısa cümleler hep. Ya da gülüp geçiyorum. Nasıl asabilirim? Sevgilim de hiç olmadı. (26 yas) Güncellemeler+1 yıl Bir şeyi anlat deseler anlatamam Yüz yüze sohbet etmeyi nasıl öğrenebilirim? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İstanbullu968 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Neden dis gorunusun yuzunden sosyal medayadasin neyin varki takip atarmisin bi merak ettim 0 0 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Once sanaldan yazısarak ilerle sonra ses atarak en sonda reelde bukusarak tanısarak ilerle 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Merhaba :)Senin gibi insanlar kaldı mı ya? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Derken? Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl 26 yasinda sevgilisi olmamış gibi.. Yorumla Soran +1 yıl Belirttiğim nedenlerden dolayı olmadı, bir de ailemle yasiyorum ve asosyalim Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Tanışabilir miyiz, arkadaşca.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Neden dis gorunusun yuzunden sosyal medayadasin neyin varki takip atarmisin bi merak ettim
Once sanaldan yazısarak ilerle sonra ses atarak en sonda reelde bukusarak tanısarak ilerle
Merhaba :)
Senin gibi insanlar kaldı mı ya?
Derken?
26 yasinda sevgilisi olmamış gibi..
Belirttiğim nedenlerden dolayı olmadı, bir de ailemle yasiyorum ve asosyalim
Tanışabilir miyiz, arkadaşca..
Öğreteyim sana yaz bana
Geçerr