Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl daha hızlı araştırmalarını sağlarım her şey pahalanıyor zam gelmeden ufak ufak almak istiyorum bir şeyler
Beni ya da ailecek çağırmadan hakkımda araştırma yapacaklarmış normal mi bana çok anormal geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen de istiyorsun onlar da istiyor, o zaman tanışın kendini tanıt daha hızlı olur, neden tanışmak istemiyorlar ki, bence teklif et bunu
Çok saçma geldi bana neyse noluyorsa olsun kanka
Hayırlısı
Bizimkiler tc isteyip gbt bakıyor jzbzjs çok normal nesin ne değilsin bilmek isterler.
Tamam tc istesinler veriyim uğraştırmasınlar
Iletirim djdj
1238484838 ilet
Benim bildiğim ilk önce bir tanışılır ailelerle ondan sonra araştır yani tanıdıktan sonra gerek yok
Evet benim bildiğimde önce aileler tanışır sonra araştırılır saçma geldi
Yani saçma
Cok normal arastirirlar sgkna kadar bakarlar
Baksınlar aga onda sorun yokta normalde hani tanışmadan farklı şehirde nasıl
Arastirirlar rahat ol
Kanka benim derdim hızlıca hallolsun enflasyon kurbanı olmayalım zam gelcek fkdjdkd
1 ay surer arastirmalari
Baba 1 ay sonra dolar 40 olacak yandık battık
Yapcak bisi yok bende evlendim ayrildim suruyor hatta 3 ayi bile bulabilir
Normal normal 😂
Normalde farklı şehirde kesinlikle adam gibi öğrenemezler benim derdim kolayca öğrensinler her şey pahalanıyor zaman geçmeden alalım alcağımızı dkdksk
😂😂 adam kızını baş göz edecek sen kimsin necisin bilmeden nasıl içi rahat etsin. Eli kolu uzun bir adamsa gbtni bile çıkartır bence bu arada farklı şehirde olmanızın bir önemi yok 😅
Çıkarsın zaten nasıl daha hızlı hallolmasını sağlarım ya bi an önce araştırması lazım her şeye zam geliyor enayi gibi 100.000 tutacak şeye mesela 200 vermek istemiyorum bunu beklerken
Sen direk sabıka kaydı falan gönder kayınpederine 😅 dediğin kadar uzatacak mı yahu o kadar da abartmasın bence de 😅
İşte benim derdim de bu ben direk zaten gönderirim bir çekincem yok onu mu bekliycez dkdkdk
Kız arkadaşın ikna etsin babasını ne yapıp edip başka çaren yok 😅
Normal
Benim anlamadığım hakkımda nasıl araştırcak komik değil mi farklı şehirler
Sen merak etme halleder onlar yedi sülaleni çıkartırlar rehber adrese kadar
Tamam işte bunu diyorum anca buna bakabilirler :D
Naptın kardeş
Gayet normal bir şey
Evet
Normal knka
Ya benim anlamadığım farklı şehirde yaşıyorlar hakkımda nasıl araştırcak komik değil mi
Polis tanıdığı falan vardı ya da sizi tanıyan bri eş dost falan vardır
Kanka diyorum ki anca ufak tefek bir kaç bilgi elde ederler
Orasını bilmem
Normal bene