Neden böyle bıktım?

Belki beni eleştireceksiniz ama yazacağım yinede ben 9 yıldır evliyim ve 3 çocuğum var eşim eh işte denecek kadar iyi kazancı mükemmel ama bize değil herşeyi kusursuz şekilde yapabilir alabilir ama bize değil en basidi bir baba çocukları için herşeyi yapmaz mı okuş başlarken 3 bin harcama oldu kırtasiye falan çıldırdı nasıl olur diye beslenme listesi veriyor öğretmen bir anne bunu hazırlayamaz mi hatırlayamıyorum ya neden eve aldığı tek şey yumurta ekmek bizim eve peynir zeytin reçel sucuk un ne bileyim çocukların temel ihtiyaçları girmez neymiş gerek yokmuş onlara onlar israfa kaçıyormuş çocuklar onu yiyince dahamı iyi olacakmış ya biktim gerçekten markete gideriz alırız falan tahin pekmez almak isterim ben sonra alırım peynir almak isterim ben sonra alırım 9 yıldır hala sonra oluyor bende çalışmak istiyorum diyorum yok ne işin var çalışmakla otur çocuklarına bak diyor ben çalışıyorum ya işte istediklerimizi alamiyoruz diyorum ben kim için çalışıyorum diyor bende bilmiyorum ki kim için çalışıyor evimizde okadar eksik varki yapılacak arkadaşlar küçük eksiklerden bahsetmiyorum kapımız değişecek kışın içeri kar doluyor çatımız yapılacak kışın içeri su alır balkonumuz yapılacak içeri buz gibi olur ne yapacağımı şaşırmış haldeyim ya diyorum benden bıktıysan birisi varsa ağır geldiyse bırakalım ne ben sana hayatı zehir ederim ne de sen bana hayatı zehir et çocukları istediğin zaman gör ben bakarım onlarada sen git nasıl yaşamak istiyorsan yaşa diyorum ama yok ne alakası var kes çeneni hemen boşanmayı bahane ediyorsun diyor ne yapacağım ben dayanamıyorum...
Neden böyle bıktım?