Arkadaş ortamım yok asosyal içine kapanık kendi kabuğundan cıkmaya çalışan birisiyim 3 arkadaşım varda üçüde sanal ve şehir dışındalar buluşamıyorum kurslara ve etkinlilere ayıraracak pek bir zamanım yok cumartesi bile yarim gün çalışıyorum haftaiçi sabah kalk 6da akşam 8de evdesin cumartesi 3de cıkıyorum iş ortamım kötü sadece erkekler var yabancılarda calısıyor ama onlarla dışarıda görüşmek istemiyorum akşam 8de eve gelip duş alıp yemek yiyorum 11 gibi yatağa girip gece 2ye kadar kendi düşüncerimle yalnız kalıyorum haftasonları için bildiğiniz biryerler var mı bu arada anlayacağınız gibi hiç sevgilimde olmadı herhangi bir kadınla duygusal ya da başka bir şey yaşamadım tek başıma sergilere gitsem zorlanırmıyım özellikle sosyal fobisi olan birisi
Yaş 25
Açık lise mezunuyum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Müze ve Sanat Galerileri Ziyareti: İstanbul'da birçok müze ve sanat galerisi bulunmaktadır. Tarihi ve kültürel eserleri görmek, sanat eserleri incelemek için müze ve galerilere ziyarette bulunabilirsiniz. Örneğin, Topkapı Sarayı, Ayasofya, İstanbul Modern Sanat Müzesi gibi mekanlar ziyaret edilebilir.
Boğaz Turu: Boğaz turu yaparak İstanbul'un eşsiz manzarasını denizden izleyebilirsiniz. Tekne turlarıyla Boğaz'da keyifli bir gezinti yapabilir ve şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedebilirsiniz.
Kafe ve Restoranlar: İstanbul'da birçok farklı konseptte kafe, restoran ve mekan bulunmaktadır. Arkadaşlarınızla keyifli bir kahvaltı, brunch veya akşam yemeği için güzel bir restoranda buluşabilirsiniz.
Piknik ve Parklar: Hava güzel ise İstanbul'da bulunan parklara giderek piknik yapabilir veya doğa içinde hoş bir gün geçirebilirsiniz. Örneğin, Belgrad Ormanı, Emirgan Korusu gibi parklar tercih edilebilir.
Sokak Pazarları ve Çarşılar: İstanbul'da farklı semtlerde kurulan sokak pazarları ve çarşıları gezip alışveriş yapabilir, yöresel ürünleri deneyebilirsiniz. Örneğin, Karaköy Balık Pazarı, Kapalı Çarşı gibi yerler ziyaret edilebilir.
Eğlence Mekanları ve Canlı Müzik: Canlı müzik dinleyebileceğiniz eğlence mekanlarına giderek, hoşça vakit geçirebilirsiniz. İstanbul'da birçok canlı müzik mekanı, bar ve gece kulübü bulunmaktadır.
Film veya Tiyatro Gösterimi: İstanbul'da birçok sinema salonu ve tiyatro bulunmaktadır. Hafta sonu film izlemek veya tiyatro gösterisine gitmek için uygun bir aktivite olabilir.
Yürüyüş ve Bisiklet Turları: İstanbul'da yürüyüş rotaları ve bisiklet turları düzenlenmektedir. Şehrin güzelliklerini keşfetmek ve fiziksel aktivite yapmak için bu turlara katılabilirsiniz.
Spor Aktiviteleri: Spor yapmayı seviyorsanız, hafta sonu spor salonlarına gidebilir, yüzme, koşu gibi açık hava sporları yapabilir veya yoga derslerine katılabilirsiniz.
İstanbul'un büyük ve çeşitli yapısı sayesinde, herkesin ilgi alanına uygun sosyal etkinlikler bulması mümkündür. Etkinlik seçiminde kendi ilgi ve tercihlerinizi göz önünde bulundurarak keyifli bir hafta sonu geçirebilirsiniz.
Yalnız başına yapılacak şeyler değil maalesef
Karıya git