Merhaba hepinize. Benim gibi çok zor durumda kaldınız mı bilmiyorum ama boğazıma kadar haksızlığa battım. Hiçbir suçum yok yemin ederim ki ama her gün başka bir olay başka bir darbe. Kimse hak ettiğini yaşamıyor iyi veya kötü. Nasıl bir boka battım nasıl pisliklerin içine düştüm ben böyle ya. Ben böyle takıntılı biri değildim ama kafayı yedirdiler. Bir an önce ne olacaksa olsun istiyorum ben dayanamayacağım daha fazla. Allah'a yalvarıyorum son versin diye ama yok. Bunun özel bir şekli var mı sizin bildiğiniz arkadaşlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bacım, vakti gelmeden çiçek bile açmıyor. Güneş vakti gelmeden doğmuyor. Başıma çok şey geldi diyorsun, olabilir. Allah dağına göre kar verir. Ayrıca hayatta olan her şey seni bir yerden bir yere götürmek için var. Belki başına gelen şeyler seni olgunlaştıracak ya da belki henüz alınacak olan dersi almadın. İsyana yönelik konuşmak, şikayet etmek basit insanların işi, sen basit olma. Çözüm odaklı ol, bakış açını değiştir. Olayları farklı yorumla ve duana cevap verilecek ana kadar sabret
04 Yorumla- Soran1 yıl
Doğru kardeşim de ben böyle biri oldum çıktım. Yaptılar daha doğrusu. Psikolojim mahvolduğu için sağlıklı düşünemiyorum ki ben her zaman kontrollü ve mantıklı biriydim. Tekrar tekrar okuyup sakinleşeceğim bir yazı yazmışsın çok teşekkür ediyorum
- 1 yıl
Estağfurullah mühim değil. Lakin şu da var ki; bir şaman öğretirisi şöyle der, sen dersini alana kadar hayat ders vermeye devam eder. Sen sabret ve bakış açını değiştirip olayları farklı yorumla. Bittim diyebilirsin, tökezleyebilirsin. Muhammed Ali'nin dediği gibi nakavt olduğunuzda kaybetmezsiniz, nakavt olduktan sonra ayağa kalkmazsanız kaybedersiniz. Sen pes etme. Dua ve mücadele. İnşallah mükafatı verilir
- Soran1 yıl
Elimden geleni yapmaya çalışacağım. Yapmadım değil yaptım ama bakalım gücümün yettiği yere kadar devam. Saçma sapan düşüncelere kapılıp saçma çareler aradığımın farkındayım. Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. konu ne olduğunu bilsek ona göre yorum yapardık ama adaletin olmadığı dünyadayiz zaten
04 Yorumla- Soran1 yıl
Yine de sağ olun. Konu çok uzun ve detaylı
- Soran1 yıl
Haklısınız ama sizi sıkıntılarımla boğmak istemem. Anlatmaya ihtiyacım var yoksa
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Allah dediğine inanç var
İlahi adaleti dünyada aradığına göre bilgi yok, inandığın kitabı okumuş olsan adaleti ahirette dağıtacağını bilirdin00 Yorumla - 1 yıl
dertleşmek istermisin sıkaklardan gelıyorum ne ıse derdın buluruz bır yolunu
01 Yorumla- Soran1 yıl
Allah razı olsun. Yazacak kafa kalmadı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi