Sweat, pantolon, gömlek, kazak, süveter, ceket, kot ceket bunlar bende hiç yok kış geldi ben tişörtleri mi dışarı çıkacağım? Etek vs de eksik ama onları geçelim bende olan tek şey tişört o da 2-3 tane 1 pantolon zaten o da olmuyor. Ailem ihtiyaçlarımı karşılamıyor ve iş bulsam bırakmıyorlar kış kapıya dayandı ben ne yapacağım sorumsuz aileden?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Babanın karşısına geçip durumu aynen buraya yazdığın gibi anlat
Umurunda değilim ki
O zaman sende kendi bildiğini yap. Bir işe gir
Bize sormadan giremezsin biz sana para veririz diye manipüle ediyorlar
Geçen buldum gittim eve gelince sürüyle hakaret yedim elini kaldırdılar
Ver diyeceksin o zaman baskı yapacaksın annenede baskı yapacaksın
Biliyor musun konuşuyorum bağırıp çağırıyorum ama umursamıyorlar bir şey demiyorlar
Öyle babanın ben...
Ve bu saydıkların temel ihtiyaç olmasına rağmen servet değerinde işin garibide bu
Zamanında alınmadı bile sanki 10 çeşit dedik ya bir tane bile yok indirim olsa alsam diyorum yok ne yapmam gerek nasıl alayım para yok
Ne diyebilirim bilmiyorum herkes anne baba olmamalı, hayır severler tarafından biyerlerden kıyafet yardımı almalısın
Nasıl alacağım ki nereye başvurabilirim
Bildiğim yerler yok ama böyle olan yerler var, bununla ilgili bilgi edinmek için yeni durum atıp bilgi edinmeye çalışın
Geçen kış DeFacto mu Waikiki mi ne ordan mont bakmıştım. En düşük montun fiyat 1000 TL'den başlıyordu. Bu kış kaç para olur Allah bilir
Mont alamam zaten lisede hocam almıştı onu kullanacağım tekrar
kaçmayı mı düüşünüyorsun
Bende hic almadim sadan soldan genler
Kaç kurtul evlen biriyle
Birisi yok ve evlenmek istemiyorum
Soyle durumlarda kotu oluyorum inş duzelir ya ne detm arkadasm yda git calis kendine hayat kur
Malum iş yapacaksın yaşın kaç
Haramla uğraşmak istemiyorum yaş 21
Sen yap o kadar istiyorsan kızın aklına girme
Ne alaka tesettürlü müsün
Öyle bir halim mi var ve benle ne alakası var
@DEADLY_666 Sen kurumuşsun halinden belli
Nasıl yani
@DEADLY_666 Muhafazakar hayat yüzün kaymış
Ne boş yaptın
@DEADLY_666 Sende ne orta çağ kafası yaptın
Senin gibi gevşek olacağıma öyle olayım daha iyi
@DEADLY_666 Hahaha hayat kısıtlarak geçmiyor üzgünüm alıştırılmış varlıksın diye herkes öyle olmuyor
Senin kafan iyi mi kimse beni kısıtladiği yok kapalı birisi de değilim o kıza böyle saçma sapan önerirler verince yararlı bir şey yap derim hetseye de burunu sokma
@DEADLY_666 Kapalı olmaman neyi değiştiriyor o alt yapı kültürün belli yapın belli kendini modern zannediyorsan yanılıyorsun ve çokte gülünçsünüz siz Kızlar kendinizi rahat geniş hissediyorsunuz ama içiniz bomboş kendinizi kandırıyorsunuz sürekli
Ne boş yaptın mk Felsefe yapma bana gerçekten komik olma bunları yazan gizli biri mi diyor çelişki loading sende 😆
@DEADLY_666 Valla dost acı söyler burada bi ton Kız görüyorum görüşlerde hep böyleyim şöyleyim der rahatım der özele gelince gıgı çıkmaz konuşmaz bi ton Kız tanıdım biliyorum bu işleri Kızlar rahat değil özgür değil hep öyle gibi davranır ama ne konu olursa olsun konuşamaz hiç bir şeye ilgisi olmadığını gibi davranın ben açık hesap olsam da sen aynısın sen gelip iki sohbet edemezsin benle her konuyu konuşamazsın
Sen kimsin ki dost oluyursun sadece boş yapmışın o kadar neden o konuyu konuşalım ki konuşacak kaşar oluyoruz konuşmasak Kezban oluyoruz bir işiniz giden kendi hayatlarımizi sizin için şekillendirecek halimiz yok önce siz kendinize baktın ben neyim diye sonra bunları konuşsun
@DEADLY_666 Ben kimseye kaşar demedim siz insanların hayatlarına bakıp ona göre yaşayan sizlersiniz ben değil ben kimsenin kültürü ile dini ilke yaşamak zorunda değilim kendi özüm ile yaşarım