İnsanlığın ilk var olduğu dönemde, adamın biri şeytanı yakalamaya karar vermiş. Ancak bunun için 40 yıl Allah'a ibadet etmesi gerekiyormuş. Karısıyla, dostlarıyla ve bütün dünyayla ilişkisini kesmiş, kendisini ibadete adamış. 40 yıl sora Allah, ibadetinin karşılığı olarak ona ağzı kapalı bir şişenin içinde şeytanı sunmuş. Artık özgürmüş adam. Dünyada neler olup bittiğini görmek, nelerin değiştiğini öğrenmek için sabırsızlanıyormuş. Şişeyi karısına teslim etmiş, ona iyi sahip olmasını söylemiş ve dışarıya çıkmış. Kadıncağız şeytanı çok merak ediyormuş. Ve merakına yenilip şişenin ağzını açıvermiş. Açar açmaz da şeytan şişeden fırlayıp çıkmış ve gülmeye başlamış. "Merakına engel olamadın ve kocanın 40 yıllık emeğini boşa çıkardın" diye alay etmiş kadınla. "Yok canim" demiş kadın. "Sen hiç o şişenin içinde olmadın ki". "Nasıl olur?" diye haykırmış şeytan. "Sen de gördün. Şişeden çıktım ben!" "Hiç o şişenin içinde değildin, inanmıyorum buna. Nasıl küçücük şişeye girebilirsin ki?" Kafası atmış şeytanin. "Gireyim de gör!" demiş ve yeniden şişenin içine girivermiş. "İşte böyle."Adamın şeytanı hapsetmesi 40 yılını, kadının ise yalnızca 5 dakikasını almış. Şeytan da söyle isyan etmiş Allaha : "ALLAHIM, MADEM KADINI YARATACAKTIN, O ZAMAN BENİ NEDEN YARATTIN.
Valla sormuşsun 🤦 Ben Instagram da gördüğüm şeyi paylaştım sorduğundan haberim olsa sormazdım. Son zamanlarda 3 oldu bu denk gelmeler rahatsız edici 😂 Bir daha soru soracağım zaman kontrol edicem şart oldu
eyyy Kristina! sen kimsin ya! ben varken şeytanlık yapmak senin haddine mi! karşında seçilmiş bir başkan var. şeytanla iş tutanınnnn, namazda yüzü olmaağğğğzzz. hapisteki kocana nasılll hayasızca bir tuzak kurduğunu biz bilmiyor muyuz? biliyoruz. erkekle kadın eşitmiş, sosyal devletmiş, hakmış, lgbtymiş, bunlar CHP zihniyeti. bu arada yeri gelmişken söyliiim, küçük ortağı aradım. uyuşturucu bizim kontrolümüzdeyken kristina malı nereden bulmuş diye sordum. qırqq yıllık milliyetçiyim ben de bilmiyorum çocuklara sorayım dedi. buradan kristinaya ve onu koruyan dış güçlerr, emperyalistlerr, faiz lobisi ve yerli uzantılarına sesleniyorum. o dönemler bitti artık. kadınlardan korkmayacağız! diri olacağız! güçlü olacağız! vay efendim ben kadın düşmanıymışım. yahu benim annem de kadın:) hiç olur mu ööle şey.
Kadınların neler yaptıklarını, neleri planladıklarını bilip de korkmayacak hiç bir insan evladı olamaz. bu yaşıma kadar öyle orjinal, öyle korkunç, öyle muhteşem planlar ve uygulamalar gördüm ki kadından korkmamak ancak cahil cesaretidir. Bunun sosyal statüsü, batılısı, doğulusu, eğitimlisi, cahili yoktur. Kadın canı yanarsa sinirini senden alır. Ama canı çok yanarsa plan yapar. işte en kötüsü budur.:)
işte o anlarda şu duayı söylemek lazım: Kadının planından -intikamından- yüce yaradana sığınırım. andolsun O'na! Geceyle, gündüzü yaradana! Amin:)
Ne korkacağım ya Allah Allah Ben annemden korkarım babamdan korkarım Rabbimden korkarım diğer türlü kadınlardan niye korkacağım yani hiç de korkmam kadın da benden korkmasın niye korkuyoruz ki birbirimizden düzgünce sevmek varken birbirimize her zaman için niye bu korku verme peşinde geziyoruz, seven sever sevmeyen s***** olup gider ne korkacağım yani bu zamana kadar hayatımda bana tek değer veren karşılıksız seven annem vardı annem dışındaki hiçbir kadından korkmam hiç de eyvallah etmem
Korkulması gereken zeka. Cinsiyetler değil eğer olayı ciddiye alırsak iki taraftan da sonu kötü biten örnekler bulabiliriz. Ve ciddiye alırsak, aldatılıp susan çok kadınlar var. Karşılıklı aldatanlarda var. Neyse ki ciddiye almıyorum tabi ki de korkuyorum 😃
Ben eşimden ya da sevgilimden korkarım sadece :D hanımcı olduğum için de eşim ne derse o olur zaten.. bu korku aynı zamanda zaten ona zarar gelmemesi ya da onu kırmamak korkusudur çünkü sevdiğim kadının hiç bir şekilde zarar görmesini üzülmesini ya da kötü hissetmesini istemem bu yüzden de tartışmam ha tartışırsam bile alttan alırdım her şey onun için çünkü... ama bizim gibilerin değerini bilmeyeyip maçolar gidiyorlar işte :D
Evliliğin son 4 yılında, boşanma davasına gelen otel kayıtlarından, karısının farklı tarihlerde, farklı otellerde en az 3 farklı erkekle aynı odada, bazen 3 saat, bazen 3 gün kalmış olduğunu (check-in, check out) ve 4 yıldır ayakta uyutulmakta olduğunu öğrenen bir erkek kadınlardan ne kadar korkarsa, o kadar korkarım. Olaydaki koca benim, ama utanması gereken ben değilim.
Insan yeri geliyor şeytanı alt ediyor ama kadın bazı laf ve hareketlerine kanıyor işte bu yüzden değil bir iki kere yüzlerce kez düşünmek lazım. Bir kadının gazabı çok korkunç olabiliyor
Bazen sorularıma verdiğiniz cvplara bilerek cvp vermiyorum vermek istesemde. cvp versem tartışacağız biliyorum çünkü benim de tersim pis. Mesela yukarıda kötü bir şey demedim ama verdiğiniz cvp bana sert geldi. (Abartma kısmı) Bilerek yapmadığınızı anladım son yorumdan sonra ama yine de bu bir sonraki sert cvplara engel olmayacak biliyorum.
Bu verdiğiniz cvpla bile doğru bir teklif olduğunu anladım 😀
Ben normalde kolay kolay kimseyi engellemem ama... Bence biz birbirimizi engellemeliyiz. Çünkü bugün olmasa başka bir gün tartışacağız bu çok belli. Tartışmanın önüne geçmek için bu teklifim.
Rol büyütmek mi 😂 Yok tek başıma engellemem bu başka birşeye dönüşür. O zaman kendinize popüler ve sıradan olan başka sorular bulun bir dahakine. Böylece birbirimizi görmez ve gerilmeyiz. En azından ben gerilmem sert cevaplarınızla. İyi geceler..
Bence yapılan yanlışın hukuki boyutu yanlış değerlendirilmiş. Suça teşvik kapsamıylada değerlendirilmeli. Olaya hukuki açıdan baktığımızda kimse kendi kanunlarını oluşturmamalı. Zira kocasını aldatan kadınların öldürülmesinin yolu açılır.
Çok ayıp 😂 Kadın aldatılmış ve sonunda çok pis intikam almış. Ama bunları sakin sakin planlı bir şekilde yapmış. Bu yüzden kadınlardsn korkuyor musunuz diye sordum