Bence imkansiz ya bir erkekle tanıştım arkadaş olduk bundan 2 ay sonra da benden hoşlandığını söyledi sizce arkadaş olunabilir mi bir erkekle bana göre olunmaz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.
u +1 yılErkeklerle arkadaş olunabilir mi sorusunun cevabı, kişiden kişiye değişebilir. Bazı insanlar, karşı cinsten biriyle arkadaş olunabileceğini düşünürken, bazıları bu durumun imkansız olduğunu düşünebilir.
Kadın ve erkek arasındaki arkadaşlığın imkansız olmadığını savunan kişiler, şunlara dikkat çekiyor:
Erkek ve kadın, aynı şekilde arkadaş olabilirler. İki kişi arasında arkadaşlık kurmak için, cinsleri veya cinsel yönelimleri önemli değildir.
Erkek ve kadın, ortak ilgi alanlarına sahip olabilirler. İki kişi, ortak ilgi alanlarına sahipse, bu onların arkadaş olmalarına olanak tanır.
Erkek ve kadın, birbirlerine saygı duyabilirler. İki kişi, birbirlerine saygı duyarsa, bu onların arkadaş olmalarına olanak tanır.
Kadın ve erkek arasındaki arkadaşlığın imkansız olduğunu savunan kişiler ise, şunlara dikkat çekiyor:Karşı cinsten biriyle arkadaş olmak, duygusal karmaşaya neden olabilir. Karşı cinsten biriyle arkadaş olmak, birinde romantik duygular uyandırabilir. Bu da duygusal karmaşaya neden olabilir.
Karşı cinsten biriyle arkadaş olmak, ilişkileri zorlaştırabilir. Bir kadın, karşı cinsten biriyle arkadaş olduğunda, partnerinin kıskançlık duyması mümkündür. Bu da ilişkileri zorlaştırabilir.
Tabii ki, bu görüşler sadece genellemelerdir. Her bireyin farklı bir deneyimi olabilir.Sizin durumunuzda, bir erkekle arkadaş oldunuz ve bu erkek sizden hoşlandığını söyledi. Bu durum, sizin için zor bir durum olabilir. Bu durumda, kendi duygularınıza ve isteklerinize odaklanmanız önemlidir. Eğer bu erkekle arkadaş olmak istiyorsanız, ona karşı açık ve dürüst olmanız gerekir. Ona, sadece arkadaş olarak ilgilendiğinizi söylemeniz gerekir.
Eğer bu erkekle sadece arkadaş olmak istemiyorsanız, ona karşı net olmanız gerekir. Ona, sizin için sadece bir arkadaş olmadığını, romantik bir ilişki istemediğinizi söylemeniz gerekir.
Sonuç olarak, kadın ve erkek arasındaki arkadaşlığın imkansız olup olmadığı, kişiden kişiye değişir. Bu konuda, kendi duygularınıza ve isteklerinize odaklanmanız önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yani olunur. ama hani herkes bilirki bu biraz cambazlık yapmaktır bir nevi. yani ince bir ipte yürümek. riskli. heyecanlı eglenceli de. kapılabilirsiniz birbirinize. olay cunku karsı cinsle begeni güzellik ask sekse meyillidir.
senin olayını soyle acıklayım. 2 cinste aslında bence böyle. erkekler ıcın ornek vereyim. bi erkek sana zaten arkadas olarak yaklasmıssa yuksek ihtimalle hain planları vardır seni tavlamak senle cıkmak senle yatmak sevgili olmak vs. bu yoksa da seni düz begeniyordur arkadaslıga layık görüyordur en masumane dusunce bu. ama ozunde su var. sen güzelsin tatlısındır ki adam sana yanasmıstır. cirkin bi kızla erkekler arkadas olcam diye ugrasmaz. ha kaderdir denk gelir tanısır muhabbeti sarar kendi de o dönem bostadır takılak ya der. ya da kızdan baska bi beklentisi vardır misal sınavda kopya:D bi cıkarı varsa o sekilde isteyebilir. ama senle arkadas olma cabası varsa bence bunun ıcınde sen ekstra bişey sunmamıssan ona bu fiziğindendir. ne mi yapcan. misal yanında ben artık bi sevgili istiyorum ya diceksin işte karsıda bi cocuk var bana bakıyor teklif ederse ok derim vs dersin o da bu kızın aklı baskasında der kacar eger seni arkadas olarak gormuyorsa. ki bence kız olarak sana yan gözle bakılmasından rahatsız olmaman lazım. kızsın sen begenen olcaktır.
ekrkelerle arkadaslık cok ince bi cizgi. bunu becermek senin kadınlık maharetini gösterir bence. yap istersen. yeteneğin varsa. arkadas olmak bi süre en azından senin ıcın iyi olabilir. o da lazım hayatta. artı eksi kutup gibi ama ceker birbirini. :D
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılNiye ki benim arkadaşım var.
Hiç de o niyetle bakmadım ona.
Seninle arkadaşlık eden erkek seni beğenmiştir o yüzden seninle arkadaş olup sonra iyiysen hoşlandığını söylemiştir.
Ama bütün erkekler aynı değil. Verilen bir söz var. Arkadaşım diyorsun. Arkadaş arkandan iş çevirmez.00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamana kadar birkaç erkek arkadaşım oldu ama neyse ki ben doğru kişilerle arkadaş oldum en eskisi ile 5 senedir dostum. Yavşayacak olan bunu zaten ilk zamanlarda belli ediyor. Bu zamana kadar tanıştığım en iyi dost da bir erkekti yani birkaç çürük var diye hepsini çürük saymayalım.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
92Cevap
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılKuzenle arkadaş olamazsın hele ki çapkın erkeklerle hiç çünkü av arıyorlar bir tane varken bir tane daha ve bu çapkınlık bence libido çokluğundan ahlaksızlıktan sadece kendini bir şey sanmaktan ego tatmini yapmak için empati kuramayan Allah korkusu olmayan insanlardan çıkıyor
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevgilinizden ayrılınca gelip derdinizi anlattığınız, barışınca görmezden geldiğiniz friend zone erkekleri dahi artık bu durumdan sıkıldı evet doğru erkek seçin arkadaşlık kolay kolay beklemeyin dertlerimiz için psikolog seansı alabilirsiniz uzmanından
10 YorumlaBir erkekle bir kadının tamamen arkadaş kalabilmesi için iki kuralı sağlamaları gerektiğini düşünüyorum. İlk kural birbirlerini asla fiziksel olarak çekici bulmamaları gerektiği. İkincisiyse kişilik özelliklerini ilgi çekici bulmamaları. Bu iki kriterden biri bile sağlanmıyorsa arkadaş kalabileceklerini düşünmüyorum çünkü kaç bin yıllık evrim ve hormonlar söz konusu... Sonuçta hayvanlardan evriliyoruz. Hâlâ çok fazla ortak yönümüz var.
13 Yorumla- +1 yıl
Evrime inanmana ne sebep oldu?
- +1 yıl
Araştırma derken?
+1 yılAynısi benimde başıma geldi baya eskiden yani arkadaşım vardı okul arkadaşımdı falan açıldı bana seviyorum seni falan dedi tabi bende arkadaşımsin öyle görüyorum dedim ve konuşmayı kestim sonuçta bana başka bı gozle bakiyordu artık. O yüzden benim hiç erkek knk vs yok. Olmaması daha iyi ya
10 Yorumla
+1 yılKısa süreli olunur.
Sonrası erkeğe karşı kendinizin gösterdiği kaliteye göre değişir.
Örnek;
1. Herkes gibi batılı giyiniyorsan ve ağır başlı değilsen yatakta meze olarak görünürsün.
2. Modern şekilde giyinmesini biliyor üzerine ağır başlıysan evlilik düşünür.
Kısacası kısa süreli olunur, Sonrası ise sizde biter.10 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun bir erkekle arkadaş oldun mu bir süreden sonra işler sarpa sarıyor. Belki 6 ay, belki 2 yıl değişir ama en nihayetinde son yine kötü son olur. Bu sadece birinin hoşlanmaya başlaması ile alakalı bir durum değil. Erkek ve kadın zihniyeti çok farklı olduğu için karşındaki de bazen sınırlarını anlayamayabiliyor. Ters bir hareketini düşüncesini yakalıyorsun, bazense tavrı sana karşı tamamen değişebiliyor. Sadece kendim değil yakın çevremden de yola çıkarak söylüyorum ki en nihayetinde kadın erkek arkadaşlığı sonlanıyor. Kimi ondan hoşlanıyor diye kimi son zamanlardaki hareketlerini hoş karşılamadığı için. Ama yine hepsi aynı kapıya çıkıyor. Belki de bizi düzgünü denk gelmemiştir.
10 YorumlaYani kişisine göre değişir, mesela benim 1 seneden fazla oldu 1 buçuk senelik neredeyse sanal arkadaşım var, aslında aynı şehirdeyiz ama fırsat olmadı buluşamadık. Yani sevgililik durumu her kişide olmuyor, he iyi anlaşıyoruz ora ayrı. İkimizde böyle şeyler düşünmediğimiz için şu an gerek duymuyoruz, gayat best friend olarak takılıyoruz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılSoyle soyliyeyim ben sevgililiye karsiyim cinselligi sevmem ve tanistigim her kiza sevdigim kizi anlatirim ve suana kadarda cok fazla kiz arkadasim oldu (tabi bazilari yanlis gozle bakiyodu o baska)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle mümkün değil. Bunu çevremde bir çok kez gördüm bir erkek ve kız menfaatsiz, duygusuz, beğenisiz biçimde düz arkadaş olarak takılamaz birinde muhakkak bir şey çıkar ya hormonel olarak bir çekim olur ya duygusal olarak bir bağ oluşur ama muhakkak bişey olur o yüzden sıkıntı. Olur diyen kendini kandırır.
00 Yorumla
+1 yılSanaldan zor ama okuldan bal gibide olur lise yıllarında tanıştığım arkadaşım var ve bir kere olsun bir tersini görmedim herseyimizi konuşuruz ve yanında kendimi rahat hissediyorum bence önemli olan nasıl bir yaklaşımda bulunduğundur
12 Yorumla- +1 yıl
Aga konunun tiple alakası ne ya arkadaş kanka diyor sevgili mi diyor burada
- +1 yıl
Okey
- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler arkadaş kalamıyor cidden “ben senden tanıştığımızdan beri hoşlaşıyorum” diyorlar bir zaman sonra mutlaka o yolu deniyorlar yani. Sonra arkadaşlık çöp oluyor.
20 Yorumla
+1 yılYa yüzde 90 olunur yüzde 10 olunmaz
Yüzde doksanın içindeki 20 lik kısım da önce farklı gözle görüp vazgeçme friendzone durumu yaşama
Bunun haricinde 70 karşı cins ile ilişki kurabilirsin00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek aynı değil ki ben mesela sevdiğim hanımefendi var can yoldaşım resmen varya aşk meşk hikaye ha şöyle durum var normal arkadaş olduğum kadınlarla da farklı his ile yürümem çünkü idrak sistemim ona göre ayarlı
00 Yorumla Her erkek konuştuğu kızdan hoşlanmıyordur. Genel olarak arkadaş olamaz derkek gerici bı dusnce olur bence o kişiyle alakalı benim de çok kız arkadaşım var ama daha hiçbirine asilmadim. Daha derken simdilik demek istemedim.
00 Yorumla
+1 yılOlunurr çok harika erkek arkadaşlarım var ama onların yanında otomatik olarak bende erkek gibi davranıyorum kadınlık özelliklerinin birazını bırakıcan öyle olunca sarıyor ve eğlenceli oluyor 😂
10 YorumlaÇok zor dostum. Erkekten kadına samimi arkadaş olmaz. Arada hal hatır sorulabilir. İş arkadaşı olunabilir. Ama sırdaş samimi dost olmaz. Yani gerçekçi olmak lazım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Ya ben o gözle bakıyorum benim açımdan çok erkek arkadaşım var tabi ancak onlar hoşlanmadığı biriyle arkadaşlık etmiyor iş okul arkadaşlığı hariç 🤷🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılOlunur tabi. Sonrada %99.9, kısa bir süre sonra, elektriklenme olacak ya da sadece biri beklentiye girecek. Ve arkadaşça hareketlerinizi yanlış yorumlayacak, cesaret bulacak ve açılacak. O haddini aştıktan sonra en zor kısmı, ihale size kalacak. Nasıl kalbini kırmadan ne yapsam diye kıvranıp duracaksınız. "Keşke mesafeli olsaydım." diyeceksiniz. Son pişmanlık neye yarar. Gay olmadığı sürece erkek arkadaş tavsiye etmem. Eger aşık değilseniz ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Gay detayı 🤣
+1 yılYaratılışın doğasına aykırı. Videodaki kadın doğruyu demiş. Analiz
00 Yorumla
+1 yılBence kişiden kişiye değişir bu durum benim de 2 tane erkek arkadaşım var kızlardan daha iyi arkadaşlar her zaman yanımda olduklarını hissettim benim icin onlar kız arkadaşım gibi onlar içinde ben onların erkek arkadaşı gibiyim öyle bir cinsiyet ayrımı olmadı gece gündüz beraber yedik içtik dediğim gibi kızlardan daha iyi dosttu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün değil benim konuşmama davranışlarıma kapılır hemen hislerini belli eder. Kimsenin canını yakmamak için bu zamana kadar normal erkek arkadaşı yapmadım hiçç 😂
00 Yorumla
+1 yılOlunuyo. heheh bende ilk okuldan arkım var. he cok konusup görüşmüyoz. bence bunun sayesinde arkadaşız dicem de. ona karşı hiç öyle düşünmüyom. hiç düşünmedim de
00 YorumlaHayır. Kadın ve erkek arkadaş olamaz. "Olur ve olurum da" der ama arka planda farklı hisler döner.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYok olunamaz ne münasebet, her selam verdiğimiz erkek bizi şeetmek istiyor çünkü asla arkadaş olamayız 🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlunabilir ama bazen sen ne kadar arkadaş gözüyle bakıp o şekilde yaklaşsan da, mesafeni korusan da bazılarının yaklaşımı bir zaman sonra diğer tarafa kayabiliyor. Herkes aynı değil, o yüzden karşıdaki kişiye bağlı olarak değişir.
11 Yorumla- +1 yıl
Ama bundan hiç bir zaman emin olamazsın
Dürüst olmak gerekirse hayır olunmaz, helede güzel, çekici bir kadınsa bu, bizim düşüncemiz hep kayar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben normal kız arkadaşlarıma 1 kez olsun o gözle bakmadım aklımdan bile geçmedi çok samimiydik hatta koluna bile girdiğim kız arkadaşlarım oldu ama tabi insan gönlünü kaptırabiliyor ben o gözle bakmadım hiç bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılHayır olunmaz belli zaman sonra farklı hissediyorsun arkadaş olduklarım çoğu benden hoşlandın sonra zor oluyor arkadaşlığını devam ettirmek
00 YorumlaTanıştığın erkeğin kalitesine samimiyetine göre değişir. Zaten o samimiyette ve kalitede erkek arkadaş bulmak şu zamanda ne mümkün 😒
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılO erkeğin ilk tanışma amacı bu olabilir mi? Nerede tanıştığın vb önemli bu noktada. Bizim işyerinde mesela arkadaş olan kadın-erkek çok var..
01 Yorumla- +1 yıl
İs arkadaşlığı çok farklı anlatilmak istenen çok farklı
+1 yılBı tane sadece bı tanesi arkds olarak kaldı onu da yüzüncü sırada arkds olarak dewam ettim o yüzden ilk sıralarda olsa muhtemelen o da kalmayacaktı 😅
00 Yorumla
+1 yılBana göre de olunmaz arkadaşlıklar kendiliğinden ortaya çıkar aksitaktirde kadın ile erkekten arkadaş olmaz
00 Yorumla
+1 yılZihniyeti kötü olanla olunmaz yüzde 70 olunmaz ama güvenilir arkadaş olabilecek erkeklerde var fikri neyse zikride o olur önemli olan zihniyet
00 Yorumla7-8 kız arkadaşım var, hepsiyle sadece arkadaşız. Hatta 2 tanesiyle başka arkadaşlarımı tanıştırdım evleniyorlar.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Herkes aynıdır diyemem. Evet erkekler sizin samimiyetinizi yanlış anlayabilirler ama herkes de aynıdır diyemem
01 Yorumla- +1 yıl
Bende yaptım bu hayatı bir sefer
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır olunmaz. Erkekle Kadın Arkadaş olmaz. Cinsel cekim olacaktır ve kadın tarafından olmasa bile erkek tarafından karşı tarafa karşı adım atılma ve yaklaşım gösterilmesi olasıdır. Taraflar arasında cinsel cekim olması muhtemeldir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Aç adamın yanında lezzetli bir yiyecek olarak takılmak kolay olmaz. İyi bir ilişkisi varsa size sadece arkadaş gözüyle bakması mümkün olabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadas olunabilir
Ama arkadas olduk diye fazla samimi olmaya gerek yok
Ki ben olmam erkeklerle sadece sevgili olurm yani00 Yorumla
+1 yılErkeklerden çok iyi arkadaş oluyor fakat duyguları pek arkadaşça kalamıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılKalması için ne yapılabilir ya
- +1 yıl
Umut vermemek lazım arkadaşlık sınırını bilmeli
Soran+1 yılVermediğim halde hoşlanmış iste em kötüsü o başka kız arkadaşına söylemiş bide o kadar yakın da davranmıyordum
- +1 yıl
Hayır hoşlandığını öğrendikten sonra da umut vermemek lazım mesela arkadaş kalmayı başarabilirse devam edilebilir arkadaşlığa
Soran+1 yılO bilmediğimi düşünüyor arkadaşım söyledi ama o bilmediğimi sanıyor unutur hisleri gider diye bekliyorum
+1 yılZor arkadaşlık herkesin niyeti farklı artık kimse ile dost kalınmıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi olan biriyle arkadaş olsam hoşlanmaz bence dimi ya?
- +1 yıl
Sevgilisi olanlardan uzak dur bence
Soran+1 yılNormal arkadaşız bu arada da neden? Onu çözemedim
- +1 yıl
Düzgün birisi güvenilir mi tanıyan sensin amacı ne falan
Soran+1 yılSevgilisi varsa düzgün biridir bence o kadar yakın değilim sadece arkadaşız konuşuyoruz
Kesinlikle olunur çokta güzel olunur 😊 15 yillik en yakin arkadasim erkek 😊
10 Yorumla
+1 yılOlunur hemde çok yakın olunur. Benimde var öyle arkadaşlarım.
10 Yorumla
+1 yılArkadaş olunabilir ama arada görünmez bir sınır olması şartıyla.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Belli bir zaman sonra duygular değişiyor bence bederilebilirse olur.
00 YorumlaOlunuyorda bir yerden sonra ister istemez bitiyor
00 Yorumla
+1 yılhiç best bir erkek arkadaşım olmadı hep açıldılar..
00 Yorumla
+1 yılArkadaş olursun tabi hepsi öyle değil onun karakteri öyleymiş
00 YorumlaOlunmaz geç onları menfaati olmayinca yanasmaz hatta boşa yanazsmaz
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın seviyeler korunduğu sürece olabilecek bir şey
00 Yorumla
+1 yılOlunur neden olunmasın benim bir sürü kız kankam var yani
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Temiz kalpler zihinler herkesle arkadaş olabilir ! Ama öyle insanlar çok azlar
00 YorumlaAteşle barut yan yana gelmez, görüşüm bu kadar.
00 Yorumla
+1 yılAslında bakış açısı ama erkekler vakit geçirdiği eğlendiği kızdan hoşlanır işte :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılOlunabilir tabi ama kişiye göre değişir. Yıllardır arkadaşım olan var
00 Yorumla
+1 yılOlunur sana karsı cinsel ve aşksal yaklaşmayacak biriyle olur.
00 YorumlaOlunur tabiki 2 tane yakin arkadasim var tabiki mesafeli bir şekildeyiz
00 Yorumla
+1 yılYani olan varda bana denk gelmedi kimle tanışsam cart curt
03 YorumlaBem tamda normal arkadaş arıyorum var mı olabilcek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlunur buradan tanıştığım bir arkadaşım var 6 yıl oldu hala konuşuyoruz
00 Yorumla
+1 yılolunmaz olmayın özellikle de hayatınızda biri varken
00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?