Abimle aramda 2 yas var. 1 aydir kafayi kasli olmaya, saglikli beslenmeye takti. Omuzlarim genis olsun vs diyor. Sence erkekte boyle fizik guzel mi diye soruyor. Bende fikrimi soyledim, bence cok iyi duruyor diye.
Gitti spora yazildi bir gazla. Beslenmesini degistirdi biraz falan. Dedim bir kiz falan mi bir sey dedi. Yok saglikli yaşamanın guzel fizige sahip olmanin ne eksisi olur ki, kendime yatirim, gec bile kaldim. 18 de falan baslasaydim simdiye vucudum oturmustu dedi. Bu arada 25 yasinda kendisi.
Sonradan biraz cozdum gibi. Bizim cok gorusmedigimiz bir kuzen vardi. Yani ziyaretlerde görürdük ama ondan sonra bu kibrisa okumaya gitti. Askere gitti derken aradan 4-5 yil gecti. cocukla ancak gecenlerde bulusabildik yine bir akraba ziyaretinde.
Ailesiyle gorusuyorduk ama cocuk ortada yoktu pek. Aileyi ziyarete geliyordu o kadar, biz gormuyorduk senelerdir.
Bu cocuk tas gibi olmus. Onceden pek yakisikli degildi. Gerci o zaman en son gördüğümde 18 yasinda daha hatlari oturmamış, ergendi. 5 yilin sonunda kuzen kendine bir bakmis. Boy da var ama vucut geliştirme, kendine bakma vs derken, yüz biraz oturmus, sivilceleri gecmis baya iyi olmus.
Sonradan ogrendim ki abimle kuzen bu ziyaretten once disarda karsilasmislar meger. Abimde heveslendi, imrendi ya da kiskandi galiba artik bilmiyorum ama 1 aydir bu duruma kafayi takmis durumda.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer