Of ya acil işim çıktı işte saçımı bile taramadan ördüm üstüme deri ceket, altıma kot giyip gözlüğümü (havalı olanlardan değil bayağı miyop gözlüğümü) takıp gittim neyseeee abi sıra var sananda odtü çatıda yemek sırası sanar kırtahsiyeci dayı bir tane kız ve annesi var işte anneside bu kırtahsiyecinin yaşlarında yüksek ihtimal tanışıyorlar abi adam kadına iltifat ede ede bir hal oldu sırada ben vardım gönderdim belgeleri önüme başka kadını geçirdi dedim hoppp ne oluyor birader (içimden tabiki) işte dışımdan ben gönderdim zaten ilk onları çıkart dedim adam ismimi söyleyip sen misin dedi (profil fotom var ya bee manyak tabi benim yok eniştem diyemedim ) uyuz oldum ya öff shop yok yani tek siyah filtre var. Bari bu sen misin deme biyokimya yazan senin mi de şu denklemli olan senin mi dee ulan ök üz
Kırtasiyeci ne demek istemiş sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Of sinirden virgülün keşfedildiğini unutmuşum kusura bakmayın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Az önce Türkçeyi Türkçeye çevirdim..
Teyit etmek için sormuş çok önemseme
Ujkoldkkdkg neyse ya sayısalcıyım çok takmayın fndmck acelem varda hatta 5dk sonra yokum bu sitede o yüzden
Yani bende sayısalım ama ana dilimi kullanabiliyorum bunun konuyla çok alakası olduğunu düşünmüyorum sinirden öyle yazmışım de geç daha mantıklı dmdmfmdmd
Önemsemiyorum ya abartılı olmadıkça, (bu abartılı olmuş bende anlamdım ne yazdığımı) ne olacak dilekçe yazmıyoruz ya ayrıca cidden acelem vardı yoksa türkçem full. Son 1dk kaldı zaten bb.
Halâ fazla kasıyorsun minik kız çok takma dmdmdmd
Söylemek istediklerini ordakilere söyleyemeyip de burada diyince aklıma Ahmet Kural ve "Diyemedim ya la!" repliği geldi :)
https://www.youtube.com/embed/RvENxDkzkJIXnxkdlkfkf
Sırf bunun için mi hesap. actin😀
Evet jfkdlfkg sileceğim birazdan
Bunun için üyelik açmış olman peki? ne kadar manyak olduğunu da görmüş olduk 😀
Bise anlayan varsa bana anlatabilir mi
Türkçeyi unuttum okurken
Valla bende yazarken unutmuşum jfkxkckd
Çok mu fark var fotoyla
Sinirlendim acelem var ondan işin özeti bu kırtasiyeciye belge gönderdim. Whatsapp profil fotom gözükmesine rağmen ismimi söyleyip sen misin dedi (ben ppyi bana benzetemediği yargısına vardım)
Yokki ama kırtasiyeye giderken saçımı arkadan örüp, çirkin gözlüklerimi takıp gittim de yok yanii sormazsın bunuda andırma olur şey olur kör müsün yanii herkesin içinde
Evet sorması saçma, sanane deseydin xd
Anneme sordum aynısınız dedi of Shop yokki ya fotoda kör ya gözlüksüz kör yemin ederim
Sanane lan moruk deseydim keşke off içimde kaldı hazır numarası varken yazsam mı
Niye taktın bu kadar? Salla
Ama ya yanlış anladıysam
Hayatı sorgulattı biranda
Saçmalama hjash salla gitsin bu dert mi şimdi
Belki öyle demek istememiştir ya, günahını almayayım. Hem adamı yaşlılığıyla zorbaladım moruk diyerek yazık, utandım şu an bende yaşlanacağım karma yaşamak istemiyorum.
Milletin ne dertleri var :/
Tek derdim bu değil herhalde daha büyük dertlerim de var kiii bu dert bile değil
Salla takma kafana
Tam anlamadım
Şimdi ben kırtasiyeye gittim çıktı için işte profil fotomu görüyor ya belgeleri atınca kırtahsiyeciye bana dönüp bunlar senin mi dedi (yaniii profil fotodaki kişiyi bana benzetemedi o anlam çıkardım ben lanet olsun)
Sinirden noktalama işaretlerinin dilimizde var olan bir şey olduğun unuttum o yüzden anlayamamışsındır çok özür dilerim
Belki belgelere şaşırmıştır
Belge normal biyokimya