Asla ırkçı olmadım ama şu Türkiye'ye gelen Suriye Afkan gibi kişilere aşırı ırk' cıyım
Bence Türk değilim, Türkiye'ye gelmemin sebebi Sporculuk yapmaktı, Ülkeye katkı sağlıyoruz biz ama şu diğerleri?
Linçeleyin mk umrumda deyil
Asla ırkçı olmadım ama şu Türkiye'ye gelen Suriye Afkan gibi kişilere aşırı ırk' cıyım
Bence Türk değilim, Türkiye'ye gelmemin sebebi Sporculuk yapmaktı, Ülkeye katkı sağlıyoruz biz ama şu diğerleri?
Linçeleyin mk umrumda deyil
Senin ırkçılığın ve düşmanlığın suriye ve afgan milletlerine değil, onların kültürlerine ve inançlarınadır. Zîra bu vatanda her türden her milletten her kültürden her inanıştan her ırktan insanlar mevcut bulunuyor. Meselâ Çinlisi, zencisi, ermenisi, israillisi, rusu, japonu, taylandlısı, brezilyalısı, meksikalısı, arjantinlisi, italyalısı, yunanlısı, fransızı, İngilizi vs vs neden bunca millet içinde afgan ve suriye milletlerine nefretle bakıyorsunuz. Biz kendi evimiz olan vatamımızda yetmiş iki buçuk milleti misafir perverane onların emniyetin ve hürrüyetini sağlıyoruz. Ve menfî milliyetçi olmayan bizler hakikî türküler olarak ecdadımızın annelerini ve adetlerini şimdiki zamanda da uyguluyoruz. Zîra şerefli ve hakikî medeniyet bunu ister ve iktiza eder...
Dedigim şeyleri anlamani çok isterdim boşuna kelime israfı yapmışsın, Ama anlayamamışsn
Kimsenin kültürüne ve inancına ırkçı olmadım çünkü ben kişiye ırkçı'yım.
Farkindaysan orada şey yazmışım "Afkan vs suriyeli" yani sadece iki tanesinin kastederek demedim ve zaten bu sene çok Afkan ve suriyeliler geldi ben de iki tanesini demek istedim kardeşim yani sadece onlara ırkçı deyilim.
Ülkesinde savaş çıkmış ama başka ülkelere gelen, burada ise kadınlara çocuklara iğrenç tacizlerde bulunan, karakter yokusunu, Daha kendi ülkesine hayırı yok birde Türkiye'ye kaçan kişilere ırkçıyım.
Şimdi dicen Ülkesinde savaş çıkmış ne yapsın ama benim atam bize öyle ogretmedi, benim atam ülkeni savun dedi, benim atam ülkende savaş çıksa kaç demedi, Eski savaşlarda Türkler ülkelerini nasıl canı pasına savundu Sen bilir misin
Bak ben Türk deyilim ama hepsini bilirim
Sende bil,
Hem bilmiyorsun, hem bilmediğini dahi bilmiyorsun ve kendini de biliyor zannediyorsun. Hem okumamışsın, anlamamışsın kelime israfı yapmışsın diye mugalata yaparak beni ilzam edeceğini sanıyorsun. Sen oraya nasıl yazarsan yazdığın kelimenin mânâsı neyse okuyucuyu o yöne götürür. Ben bu cehl-i mürekkeblerden yıldığım kadar kimseden yılmadım. Zîra onlara kütüphaneler dolusu kitapları okusan veya o kitaplardaki harflerin sayısınca bilginle hakikati gözlerine soksan bu öküzün boynuna inci takmak gibi bir iş olur...
Mâdem yanlış anlaşıldığını iddia ediyosun, sende yanlış anlaşılmayacak biçimde yazmalısın...
Ben yanlis yazmadım jskandjsns sen yanlış anlamışsın , o kadar insan anladı çünkü
Bu ırkçılık değil. Yıllardır siyahi insanlar ülkemizde geçimini sağlıyor saat vs satıyor. Tek bir yanlışlarını gördük mü hayır? Onlara hiçbir şey demedik çünkü adam gibi duruyorlar. Ama hiiç hayvan gibi çiftleşip çoğalıyorlar, sağa sola salça olup kadınlarımızı taciz ediyorlar, Türk askeri orada savaşırken burada keyif yapıyorlar. Bunlara tepki göstermek ırkçılıksa ırkçıyım aq var mı ötesi 😡
hayır yok asko💅
Yahu mülteci başka, d@lYaprağin biri atatürk mülteci demişti.
Sen ırkçıysan Hepimiz ırkçıyız 💃🏻❤️
💅😽
🦋😏
Teşekkürler 💃🏻
Cevap
6Cevap
Bunlar ırkçılık değil ki.. bunları istememek en doğal hakkımız.
Diğerleri de sağlıyor ya bedava geçinme katkısı bizim insanımız aç ama onlar maşallah ırkçı değilim haksızlığa karşıyım biz olsak bizi bırak bakmayı ülkelerinin yanından geçirmezler
evet abi ya
Senin hasaa
Olması gereken bu isteyenler beynini kullanamayan tayfa
AMSKMZKAKSJ
Bende öyleyim yapicak biseyimiz yok ama
Başlık: neden ırkçıyım bilmiyorum
Detay: lincleyin mq umrumda değil
Mantik:0
ala ala sen o küçük aklın ile yorum atmayidami biliyosun
yoksa Afkan misun😂
bizde bilmiyoruz
Irkın ne ki