Arkadaşca sadece konuşmak yaklaşmak istedim arkadasina mesaj attım diye kırarım seni demeye başladı ben insan gibi yaklaştım böyle mi davranması gerekirdi benvim icin değerli birisin seviyorum seni dedim hemen yazma bana kardesik demeye başladı

Arkadaşca sadece konuşmak yaklaşmak istedim arkadasina mesaj attım diye kırarım seni demeye başladı ben insan gibi yaklaştım böyle mi davranması gerekirdi benvim icin değerli birisin seviyorum seni dedim hemen yazma bana kardesik demeye başladı

Belki senin niyetin kötü değildi, ama işte o öyle anlamış rahatsız olmuş sende keşke böyle kaba birine uzun uzun yazmasaydın direk görüldü atıp birdaha yazmasaydın.
Cevap
7Cevap
Arkadaslarina yazman hata bencede zaten istemiyor neden usteliyorsunki brak cirkin desin yani bir insan cirkin demekle cirkin olmassin
Evet haklisin demekki su var gizledigi birsey var evli ya da sevgilisi ol abilir arkadaslarinin seni bilmesi sinirlendirmis tepkiler anca boyle olur
Ozaman engeli cak niye urasiyirsun
Aynenn oyle
sana boyle hakaretler eden birine hala uzun uzun yazmaya anlatmaya calısman direkt engellemen lazımdı enayi misin
Kız milleti hep böylelerinin peşine takılır
Motorcular biraz uçtu kaçtı olur senin gibi 50 kız alıyor arkasına, bağlılık bekleme
MasterBOZKURT 💕 KEYİFLİ GÜNLER DİLERİM 💕
Kendini beğenmiş ukala biri sen kendin kasinmisin ayrıca
Kizim neler demiş hanzo yüzüne bakma selam verme bunaa
Zorlamanin manasi yok
yanlis tabiki
Yanlış yapmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?