Aile & Toplum Verdiğiniz değerin karşılığını aldınız mı? 44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evet konu değerse değecek kişiye verdiyseniz problem yaşamazsınız diye düşünüyorum 😊#mekân44 Verdiğiniz değerin karşılığını aldınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Almadım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hic bi zaman alamadım karsiligini.. Hep degmeyen kisilere deger verdim şimdide çekiyorum 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Tabi tercihlerimizin sonucuna katlanmak zorundayız Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sanırım hayatımda bir kere yaşadım bunu hatta daha fazlasını aldım... 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Karşılık almak için değer vermem 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Peki 🤙 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır alamadım bu hayatta. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Almadım
Hic bi zaman alamadım karsiligini.. Hep degmeyen kisilere deger verdim şimdide çekiyorum
Tabi tercihlerimizin sonucuna katlanmak zorundayız
Sanırım hayatımda bir kere yaşadım bunu hatta daha fazlasını aldım...
Karşılık almak için değer vermem
Peki 🤙
almadım hiçbir zaman
Almasaydım vermezdim zaten
Hayır alamadım bu hayatta.
Aldığım da oldu almadığım da..
deger vermem
Alamadım