Bazı oyuncular ya Bulgaristan doğumlu oluyor, ya da selanik göçmeni, ya da arnavut kökenli oluyor neden acaba. Anadolu Türkleri bile o kadar çoğunluk değil sanki oyunculuk dizi sektorunde.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence osmanlı dönemin de balkanlara daha çok yatırım yapılması ve burada ki kişilerin daha tahsilli olmasından dolayı balkan göçmeni kişilerin daha kültürlü bi ortamda büyümesine sebeb olmuştur
Çünkü sarışın ten sanki iyiymiş gibi gösterilmeye çalışılıyor. Irkçılık çok fazla bizim ülkede. Esmer Anadolu insanı her zaman iyidir
Zaten genetik olarak balkan göçmenleri göç ettiği yerin insanların genetikleri yakın oluyor, ben onları Türkleşmiş olarak görüyorum doğruya doğru, bulgaristan türkleri ve selanik türkleri gocunsunlar umurumda değil aq ve katılıyorum sana Anadolu insanı daha iyi
Zaten genelde kızları gece kulübünde takılır erkeklerde zevk peşinde işte anladın:))
İzmir İstanbul ve Muğla'da böyle hayat yaşıyorlar:)
şöyle bir şey var birde daha düne kadar balkan ülkeleri Türkiye'den beterdi dünyanın b*k çukuruydu ve hâlada öyle atalarının yaşadığı köyleri gösteremezler utançlarından yüzleri kızarır neyse çok uzağa gittim asdhdhdhh. Bunu anlatmam sebebi bunların bazıları Anadolu Türklere üstünlük koşmaya çalışıyorlar fiziki sebep yüzünden
Büyük çoğunluğu Ruslar tarafından zamanında...
Çoğu Slav zaten türk değil ama kendilerini türk zannediyorlar. Osmanlı döneminde müslüman oldular. Atatürk sayesinde Türk oldular. Türkiye'nin en iyi yerlerinde yaşıyorlar bir de bu ülkenin asıl sahibi olan gerçek Türkleri beğenmezler. Yörük çadırı göstersen küçümserler. Geneli sol görüşlü ve batı hayrandir. CHP içinde kümelenmişler.
Kısacası müslüman Slav halkı Türkiye'de kutsal bir sembol oldu.
HDP li olanlarda çok
hpli olan daha rastlamadım ama çoğu dinsiz chpli oluyor bir kısmı ise dindar akpli oluyor
Komünist Parti'nin başkanı ve üyelerindr çok var. HDP ye yakınlar.
Balkanlarda Boşnakları severim sadece
Evet birçok Boşnaklar diğer Balkan halklara göre daha mütevazi olurlar küstahlık yok fazla ama Boşnaklar fifti fifti diğr yarısıda kibir var boyluyum diye, beyaz tenliyim diye
Ve daha ahlaklı oluyorlar iyileri
Kanka ben Türkçü biriyimdir ama bu balkanlardaki müslümanlara karşı soğuk biriyimdir. Sırplari daha çok severim kendi kimliklerine bağlı oldukları için. Bizimkiler tamamen Batı yanlısı solcu ya da dinci olmuş. Rusya ve Sırbistan kendi kimliklerine bağlılar. Bizimkiler lgbt hayrani, feminist, solcu, dinci falan
Bende Türkçüyüm ama sırpları sevmem zamanında boşnaklara dışkı yedirmeleri, kateletmeleri, zamanında arnavutlara saldırmaları halbuki sırplarda slav kökenli, orta çağda yani 4. yüzyılda kuzey doğu avrupadan balkanlara inmeleri ve daha sonrada balkanarda sorun çıkarmaları. Birde kendilerine bakmıyorlar Türkler Ermenileri katletti demeyi bilirler sırplar. Her ne kadar osmanlı aşığı değilsem de bugün bazı sırpların ülkenin gelişmemesi osmanlı Türklere günah keçisi yapmaları...
Zaten Sırplari bende sevmiyorum sadece milliyetçi duyguları hoşuma gidiyor. Bizimkiler kendi benliklerini yitirmiş. Ülkücü olup Suriyeli yi savunanlae çevremde. Kemalist olup bay Kemal'e oy veren çok fazla
Şimdilik en iyisi Apolitik Türkçülük şu an ki mevcut kişilerin hepsi boş siyasette
apolitik demem sebebi hiç bir partiyi tutmuyorum
Bende öyleyim. Ama soğudum ülkeden. Ahlak yok. Türk kızları Kürtlerle falan neler her halti yiyorlar
Türk kızların yarısından fazlası para avcısı, çok normal soğumamız ahlak yok bizim ırkımızdaki birçok insanlarda
Kuzenlerim öğretmen mesela Doğu'da çalışıyorlar sol görüşlüler Kürtleri çok pis savunuyorlar.
Atatürkçü Kürtler az olsada onlar çok based yoksa sevmem. Onları savunmak ne biliyim ne kafada yaşıyorlar
Milliyetçi cephe yok oldu ülkede. Avrupa'da ırkçılık yükselişte bizde tam tersi
Bizde şöyle bir şey var ya araplara karşı yükselişte ya da araplara karşı arapputçuluk var ortası yok kanka. Avrupa'da ırkçılığın yükselmesi müslümanların sürekli çocuk üremeleri ve amaçları çocukları batı ülklerde gelecekte çoğunluk olmak için uğraşmaları. Tabii avrupalılar kaçın kurası anlıyorlar onların amaçlarını ondan ırkçılar
Kürt ve Suriyeli nüfus bizi geçecek bu gidişle. Batılı türk kızı çocuk yapmıyor kedi besliyor
Keşke akıllı, zengin ve içi iyi olan çiftler çok üreseler de Dünya insanlara katkı olsunlar ama nerde tam 5 para etmeyen yaratıklar çok doğuruyor ve çocuklar sefil halde büyüyorlar ve insanlara yük oluyorlar
Aynen öyle kardeşim sohbet için teşekkür geç oldu iyi günler dilerim
Sana da iyi günler çok iyi sohbetti
Sektör onlarda
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!