Erkek arkadaşım yabancı bende doğuluyum ve aileme nasıl söyleyeceğim bilmiyorum
2 ay
Sevdiğim insanın yabancı olduğunu aileme nasıl söyleyeceğim?

Erkek arkadaşım yabancı bende doğuluyum ve aileme nasıl söyleyeceğim bilmiyorum
Yabancılar la evlilik olayı pek yürümüyor Kültürleri ve yetişme tarzları çok farklı Çok problemli oluyor ve uzun sürmüyor Size bol şans diliyorum
Deme yaaa
Yaaa Hayaller Paris gerçekler Eminönü
Hayallerim suya düştü ciddeen ama pes etmeyi düşünmüyorum 😐
@morgpîyanîstî00 Valla güzelim pasaport veya vatandaşlık için olur ama aşkmış meşkmiş o işler hikâye Yabancılar çok rasyonalist ve gerçekçi Bireysel yaşıyolar arkadaş hayatı Evlilik hayatı iş hayatı karışmaz birbirine Bizim gibi değil ler
Ne kadar hoşuma gitmesede söylemeniz teşekkür ederim 🥲 evde kaldım sanırım
@morgpîyanîstî00 yaşın genç bulursun bı enayi 😁
Yok ya kalsın evlenmek bana gelmez ztn 🙂
Cevap
10Cevap
Benim ailemde uzak doğudan evlenen var. Malezya, çin vs. Bu kişi ile alakalı bir şey mesela eniştem bütün masrafları karşıladı soyadı vs tonlarca para verdiler. Gidiş geliş 100.000 kadar buluyor tek yön bide😂 Çinden gelinimiz var onların durumunu pek bilmiyorum. Ama antep veya urfalı birisi vardı bölümde kız çek cumhuriyeti gibi bir yerde hırvat mı derler yabancı hristiyan biriyle evli ailesi ise çalışıyor sanıyor. Aşiret paket bilseler öldürürlermiş sanırım. Hayat işte nasıl yaşamak istersen o şekilde düşün karar ver. Ama ben müslüman olmayan biriyle yapamazdım kendimden önce dinim var bunun için yaşıyorum zaten..
Benim enistem yari zenci yari arab , bizim kulturu ablama sormus kendiside arastirmis. Bir turk gibi geldi ablami istedi , annem gilde verdi. Benim ablam acik acik konustu , bizimkiler on yargili davranmak istemedi ve enistemle tanismak istedi.
Ilk once annenle konus
Al iste.. sonra niye yabancilar 🤷♀️
🙄okey
Ne alakasi var? Neyse ya sana verebilecek bir cevabim var ama yok ya. Sen su yazdiklarina ovunmeye devam et.
Hihi , aynen hayirli geceler👋
Sen oyle dusun ya da oyle bil. Umurumda degil
Benim de erkek arkadaşım yabancı. Önce kız kardeşime söyledim, arada bir ailemin yanında konu açılınca "Olabilir, gayet normal, önemli olan sevgi" gibi şeyler söyleyerek zemin hazırladık. Sonra anneme yavaş yavaş "İngilizcemi geliştirmek için konuştuğum biri var, iyi biri" falan şeyler söyledim sonra zamanla tamamen her şeyi anlattım. Biraz zamana yaymak daha iyi olacaktır.
Annene söyle gerisi gelir. Eskisi gibi bir algı yok bence birde enişte nereli?
Amerikanın küçük şehrinde oralı phoenix
Anneme söyle konuş zaten kaderinde bu kişiyle evlenmek varsa her türlü olur zaten dua et sabret
Bence olabilir neden olmasın çevremde yabancı ile evlenenler var mutlu olanlar da var elbette.
Anne baba doğu batı sentezi yapıp genlerimizi güçlendireceğim diyebilirsin.
Valla benim ailem hiç karişmaz. Hatta yabancı olmasına bir tık sevinebilirlerdi 😅
offf ya ne şanslısın. kesin sünnetsizdir o... hep sünnetsiz bir şeyi yalamayı hayal ettim... ayyy ya ateş bastı
Bende yabancıyla evlenmeyi düşünüyorum malum türk erkeklerine pek güven olmuyor neyse ailenize uygun bir dille anlatmayı deneyin eminim anlayışla karşılarlar :)
لا أعرف xhwhjshwhsah
💚💚
Bende doğuluyum önce annenle konuş bence çünkü ilk annelere söylerler babaya söylesinler diye annen babana soylesin sakince snra konuşursun babanla güzel bı dilde
Millet çinlilerle evlenıyo sevginin önüne hiç kimse engel olamayaz mutluluklar dılerım hersey gönlünce olsun inşallah
😍😍😍 çok tatlısıb
Teşekkür ederim
Belki annenize karşı açık sözlü olmanız ve bu kişiyi babanızın evinde ağırlamanız konuyu açmak için iyi bir neden olacaktır.
Bat diye git anne size yapancı döat getircem ama müslüman olcak de
Ben müslüman değilim onu nasıl müslüman edeyim😂 niye edeyim
Ailen baskı mi yapıyor herhangi problem olmaz çocuk istiyorsa sorun yok
Aileni sen fNirsin en iyisi bence annemlen konus ilkin
Söyle gitsin çok mantıklı bir karar vermişsin kaçırma sevdigin kişiyi
Direkt söyle öyle ya da böyle öğrenecekler zaten
Offf evet sorun erkek arkadaşımın tek türkçe kelime olarak merhaba iyiyimi bilmesi
Yav seni napsın amerikalı 😂
Sen niye kıskandın abla
Herseyden önce keşke sevgi kolay olsa
En İyi Cevap