Evlilikte aile sorunu fikir istiyorum?

5 senelik evliyim. eşim ve ben muhasebeciyiz okul dönemi tanıştık ve severek evlendik maddi durumumuz da gayet iyi hiçbir problemimiz yok evliliğimizin 3 senesi yurt dışında yaşadık gayet güzel gidiyordu hatta o kadar güzeldi ki aile olmaya karar verdik ve hamile kaldım. ilk bebeğimizi yurt dışında büyüttüm ama bu dönemde ailenin önemi anladım şimdi tekrar hamile kaldım ve çocuklarımızın aile ortamı görmesini istedim eşimde beni kırmadı ve tr dönme kararı aldık döndük.. ama sorun şu ki eşimin ailesi bizi hiç yalnız bırakmaz oldu. kaynım sürekli bizimle kalıyor hamileyim sonuçta evde rahat olamıyorum eşimde bundan rahatsız oluyor konuştu bir iki kez fakat umursamıyorlar. kaynanam hamileyim diye sürekli geliyor hatta doğum yaptığımda yanımda 17 yaşındaki görümcem kalacakmış kaynanam oğlumu bakacakmış.. annem kalsın dediğimde senin ailen biziz annen ziyarete gelsin yanınds kalmak bize yakışmaz diyor.. yani 17 yaşındaki bir çocuk karnım kesikken en özel anlarımda nasıl yardımcı olabilir ki? tecrübesi bile yok.. eşim de rahatsız bu durumdan sürekli tartışmaya başladılar eşim Hastanede ben kalacağım dediğinde kıyameti koparttı den erkeksin diye.. sanki kocam değil bu adam. kaynanam eşimi yönetmek istiyor ama eşim izin vermediği için sürekli tartışıyorlar bu bizi çok yıpratıyor ne yapacağız hiç bilmiyorum çok bunaldım
Güncellemeler
+1 yıl
...
Evlilikte aile sorunu fikir istiyorum?