Erkekler, kadında kıl/tüyü cok takıyor mu? Detayi okursaniz sevinirim?

4 aydır evliyim ve bu konuda sorun yaşıyorum. Yani her zaman pürüzsüz olamıyorum. Bende insanım nihayetinde. Surekli porselen bebek gibi olamıyorum. Ama ne yazik ki kadin olunca bazi seyler kabul edilmiyor bizim bedenimizde sanki.

Yani normal bir insan olarak aldığım kıllar haliyle cikiyor. Bazen yorgunluktan, bazen yoğunluktan (calisiyorum) bazen de hastalık vs oluyor. Regl olsun ya da grip vs olsun alamadigim oluyor. Elimden geldigince tabi dikkat etmeye calisiyorum vucuduma ama bunun beni cok yordugunu farkettim.

Ve bazen eşimi bu kıl islerinden dolayi reddediyorum, uygun olmaz diye. Almam lazim simdi de alamam, uğraşamam yorgunum, karşısına da boyle cikmak istemiyorum, belki sevmez, o görüntüden hoslanmaz vs diye dusunerek reddediyorum benimde canim istese bile.

Ben mi cok ustune düşüyorum bu konunun? Yani bilmiyorum istedigi zaman birlikte olsam gormezden gelir mi ben o haldeyken?

Erkekler eşini biraz bu kıl konusunda bakimsiz halde görse ne hisseder, ne düşünür? Igrenir mi yoksa normal mi karsilar? Evli olanlar bu konuyu nasil hallediyor? Kadinlar nasil hallediyor, beyler nasil karşılıyor merak ediyorum. Dusuncelerinizi merak ediyorum.

Yani bu konuda fiziksel ve psikolojik olarak yoruldum diyebilirim. Fiziksel olarak surekli tertemiz olmak zorunda hissetmem ve buna cabalamam yoruyor.

Psikolojik olarakta hem buna caba göstermek, hem esimi reddetmek/karsi koymak ayni zamanda kendime de karsi koymak vs yoruyor. Ne yapacagim bilmiyorum bu konuyla ilgili...

Erkekler, kadında kıl/tüyü cok takıyor mu? Detayi okursaniz sevinirim?