Kocam bana tecavüz etti bugün ona karşı gram sevgim saygım kalmadı. Haksız mıyım?

Bizim evliliğimiz en başından beri zaten olmaması gereken bir evlilikti.
Benim bir hayatim hayallerim vardı. Okuyordum. Hatta erkek arkadaşım bile vardı hayaller kuruyorduk okul bitince evlenecektik mutlu bir yuvamiz olacaktı. Birgün sevgilimle cafedeyken tesadüfen babam bizi gördü ve toplum içerisinde bana bağırarak ors* mu olucaksın vs bir ton laf edip sevgilime de tokat atıp beni zorla eve götürdü.
3 ay içerisinde, sadece evlendiğim gece gördüğüm bir adamla evlendirdi.
Zorla deftere imza attım atmazsan seni öldürür hapse girecem evlat katili etme beni dedi.
Evlendiğim adamda hiç bir şeyden habersizmiş babam, zengin hali vakti yerinde diye benim adima karar vermiş cocugun babasiyla anlasmislar oyle boyle evlenmek zorunda kaldim.
Evlendiğim gece kendimi çatıdan atmak istedim adam şasırdı ne yapıyorsun ne oluyor dedi bana hesap sorduğumda anladim onun bundan habersiz oldugunu sevdiğimi sanmış.
İlk başta tamam bosanicam dedi gunahina giremem dedi ailesi kabul etmedi o kadar masraf ettik bu ne sacmalik dediler. Sonra da ben sana sen istemedikçe dokunmam dedi 2 ay ayrı yattık karı kocaymışız gibi davrandık.
Bir gün tesadüfen sevgilimi gördüm onunla 3 defa dışarda görüştüm 3. görüşümde dedi seni seviyorum o günden beri seni arıyorum baban seni alıp götürdü bulamadim seni unutamadım dedi evlendim dedim istersen kacalim mecbur degilsin onu sevmiyorsun biliyorum dedi bana yapamam dedim beni öldürürler derken kocam gördü bizi bana çok kızdı beni çekiştirip durdu sevgilim araya girince ona vurdu ve karimdan uzak dur velet dedi. Eve gelince bana bağırdı. Benim soyadimi tasidigin surece hareketlerine dikkat ediceksin dedi o cocuk kimdi dedi bana bende dayanamadim ağladim ve senden önce bir hayatim vardı dedim. Sustu ve artik tek hayatin benim haddini bil saygılı ol dedi.
O günden sonra tavirlari çok değişti onu sevmediğimi bildiği halde hem kıskandı hem de yaninda tuttu.
Akşamda sarhoş geldi bana saldırdı zorla birlikte oldu tecavüz etti. Ondan nefret ediyorum. Ne yapıcam ben?

Güncellemeler
+1 yıl
İnthr etmeyi düşünüyorum cok bunaldim kendimi cok degersiz hissediyorum😓
Güncellemeler
+1 yıl
Bosanmak yerine hala bizde bosanmak yok diyor artik karimsin diyor polise gidip yalandan bana siddet uyguluyor kadin siginmaya mi aldirsam kendimi
Kocam bana tecavüz etti bugün ona karşı gram sevgim saygım kalmadı. Haksız mıyım?