Evliyim ve patronum bana cok ilgili? Amaci ne?

6 aylik evliyim.26 yasindayim. Esimi seviyorum. 3 aydir da bir isyerinde calisiyorum. Ofiste sadece patronla ben calisiyoruz. Patron 41 yasinda, 3 cocuklu, esiyle sorunlari olan biri. ( bana herhangi bir konuda sorununu anlatir dertlesip destek almaya calisir surekli) .

Patronla ortak tanidigimiz var. Kayinpederin arkadasi oluyor ayni zamanda. Ben buna guvenerek samimi ve durust davraniyorum adama. Cunku evli ve cocuklu kotu niyet barindiramaz diye dusunuyordum ama sanirim is oyle degil. mesela bir sure sonra yalnizken sen ben diye hitap et dedi. Ben de tamam abi dedim
Tepki vermedi. Ofiste cok yogun is yok her zaman bos oturuyoruz. Film izliyoruz pc den falan. Sonraki zamanlarda ofiste tavla falan oynadik. Caylar kahveler falan. Ofiste sarap oluyor genelde. Gel icelim diyor. Kendi iciyor. Ben her sferinde itiraz ediyorum. Bana dokunuyor desemde hla israr ediyor arada. Disari yemege cikiyoruz geri geliyoruz ofise. 2 gundur de sinemaya godiyoruz. Ama bunu esime soyleyemedim. Digerlerini soyluyordum. Herseyi soyleyemeyince vicdan azabi cekiyorum esime karsi. Ofiste izleyecegimize disarda izleyelim diyor. Ayrica bugun 250 tl lik saat aldi. Baskasina alicam begen dedi. Sonra bu senin dedi yoksa almazdim.

Ayrica haftasoni ben yokken ofise kiz getiriyor. Iliskiye girdigine dair kanit bile birakiyor. Farkinda degil. Araba alicam otomatik rahat kullanirsin ama kimseye soyleme ofisin arabasi dersin diyor. ben yarin otoraz etmeyi dusunuyorum. Araba alir karsilivi ister diye aklima gelmedi degil.

Esimle tanisiyorlar. Hatta ev satin aldik ondan uygun fiyata.

Kizini anaokulunda aldik. Kizina sana asigim cok ama cok seviyorum diyor. Uatume mi alinmaliyim?

Ayrica benim onu cok iyi anladigimi soyluyor. Ben de sik sik abi kardesiz anlarim tabi diyorum laf carpitiyorum boyle..

Ben uzun sureli calismak istiyorum diyor surekli. Ben de Uzun sure devam etsin istiyorum. Ne yapmaliyim?

Adama karsi tabiki birsey hissetmiyorum. Ben sadik ve kocami seven biriyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Peki guzel yollu duzeltemez miyim bu isi? Ben kendimi rahat hissetmiyorum. Esim bilmeden sinemaya gitmek falan. Simdi saat.. sonra araba.. yanlis anlasilmak istemem ama bunlar bana hic uymuyor.. biraz daha dikkat edelim desem?
Güncellemeler
+1 yıl
PATRON GELDİ,
-MORALİN BOZUK NOLDU?
''SİNEMAYA GTTİK VE SAAT ALDIN, EŞİM BİLMİYOR. NE GEREĞİ VAR. BENİM DÜRÜST OLDUĞUMU BİLİYORSUN ABİ, BU ŞEKİLDE DAVRANDIĞIM İÇİN VİCDANIM SIZLIYOR''
-SEN EŞİNİ ALDATTIĞINI MI DÜŞÜNÜYORSUN? DEDİ..
''HAYIR, ÖYLE DEĞİL, BENİ TANIYORSUN, BEN DE SENİN HAKKINDA KÖTÜ DÜŞÜNMÜYORUM. DÜRÜSTÜM HER DAİM, EVİMDE SORUN ÇIKSIN İSTEMİYORUM SADECE..''
-TAMAM BİR DAHA ÇIKMAYIZ, BENDEN SANA ZARAR GELMEZ
MORALİ BOZULDU ODASINDA OTURUYOR. ÇIKAYIM MI İŞTEN?
Evliyim ve patronum bana cok ilgili? Amaci ne?