Teşhirciliğin altında yatan psikolojik sebep ne, çaresi var mı?

Kız kardeşim 26 yaşında. Sevgisiz bir babayla büyüdük. Babamı da 10 yıl önce kaybettik. Kardeşim babam yaşarken de oldukça açık giyinen bir kızdı babam zaten karışmazdı fakat babamın kaybından sonra biraz daha gevşeklik oluşmaya başladı. Sevgilisiyle cinsellik yaşamaya 19 yaşında başladı. Bi kere fb ilişkisi oldu. Ona uyarıda bulunduğum zaman aramız hep açıldı. Sosyal medyayı kötü kullanıyor. Çok takipçili hesabında erotik paylaşımları var (onlyfans değil) sadece seksi pozlar veriyor. Sevgilisiyle öpüşürken, sevgilisiyle yatakta gecelikle, derin dekolteli, hatta sütyenli pozlarını paylaşıyor. Her ilişkinde cinselliğini esirgemiyor. Sevgilisinin onu sevmediğini kullandığını söylediğim vakit beni kıskançlıkla suçladı. Genelde sevgilisinde kalıyor. Eve çok nadir geliyor. 2 yıldır beraberler. Çocuğun sevdiğine inanmıyorum. Çocuk başkasını unutmak için sevgili olmuş üstelik bunu açıkça söylememiş ilişkiye başlarken. 2 yıldır beraberler. Kardeşim teşhir eden fotoğraflar videolar atıyor ama çocuk hiç kıskanmıyor. Kardeşimin psikolojik rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum ama emin değilim. Bu konu hakkında bilgisi tecrübesi olan var mı? Terapistlik bir konu mu? Yardım alsak çözülecek bir olay mı? Çok üzülüyorum ama en sonunda ağlayacak ve en büyük üzüntüyü ondan çok annem ve ben yaşayacağız. Lütfen ciddi ve bilgili insanlar yazsınlar. Hassas bir konu

Teşhirciliğin altında yatan psikolojik sebep ne, çaresi var mı?