AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dert mi oda nedir öyle bu hayata bir dert vardır oda geçim derdi onuda Allah rızkımızı veriyor çok şükür birde bu aralar bir güzel Casper kaybettim ona citten ulaşmak isterdim birileri çok fena gaza gelmiş 🫢
Kazım Koyuncu un dediği gibi
Herkesin bir derdi var durur içerisinde...
Of hem de dağ gibi. Bendeki dert kimsede yoktur eminim. Ciddi anlamda söylüyorum.
Benden kötü müsündür?
Ben hep bir şeyleri takarım falan
Çok zeki ve potansiyeli olan bir öğrenciydim. Tam üniversite sınavına gireceğim sene annem öldürüldü. Tıp istiyordum hem annemi hem de hayallerimi kaybettim. İstemeye istemeye öğretmenlik okudum. Babam hep nefret etti benden. Hiçbir zaman destek olmadı bana hiçbir anlamda. Sebebi ne diyeceksiniz bilmiyorum. Varoluşum belki de. Hayatım boyunca onu memnun etmek için çabaladım. Okulumda birinci oldum, ödüller sertifikalar aldım, resim çizdim, kitap yazdım babam bir gün bile memnun olmadı. Bu başarılarım için bile sen ancak böyle boş işlerle uğraşırsın şeklinde konuştu. Bana kendimi hep değersiz hissettirdi. Bütün hayatımı sevilmeye değer biri olmadığıma inanarak yaşadım. Normalde gerçekten çok güzel bir kızım. Babam yüzünden karşı cinslerimden de kaçtım her zaman. Kimsenin beni sevmesine izin vermedim. Ne ilgisi var babanla diyeceksiniz. Çok ilgisi var. Biz yoksul bir aileydik. Daha çok küçük yaşta tatillerde işe gider, kazandığım paranın hepsini babama verirdim. Çok yorulurdum. Küçücüktüm daha. Bir gün annemin babama yazık çocuğa işe gönderip bütün parasını elinden alıyorsun dediğini duydum. Babam da "çalışacak tabi zamanı gelince biri gelip alıp s*ksin diye mi büyütüyoruz" dediğini duydum. Daha 11 yaşındaydım. O sözü hiç gitmedi kulaklarımdan. Ne zaman birini sevecek olsam babamın sözü geldi aklıma. Kendimi o**spu gibi hissettim. Çünkü hep öyle hisettirirdim babam. Hatta öyle derdi bana. 24 yaşındayım bir gün bir erkekle doğru düzgün sohbet bile etmedim oysa. Annemin ölümünden sonra babam evlendi. İyice büyüdü bana olan nefreti. Eşi de kendisi gibi benden nefret etti. O kadar kötü seyler yaşadım ki o evde. Dayanamayıp evi terk ettim. Başka bir şehirde ev tuttum. Ondan olabildiğince uzak olmak istedim. Onun umrunda bile olmadı. Benimle hala bile konuşmuyor. Nerde ve nasıl olduğum umrunda bile değil. Hayatım boyunca tek bir şeyin cevabını aradım.
Evet gerçekten kötü bir durum yaşamışsın arkadaşım.
Neden? Neden öğretmenlerim, çevremdeki insanlar, arkadaşlarım benden her zaman övgüyle bahsederken babam bir kez olsun beni sevmedi. Ben ondan sadece sevgi istiyordum oysa. Evi terk etmeden önce hep tek başıma oturup, tek başıma yemek yerdim. Odamdan çıkmasak karşılaşmasak babam beni haftalarca görmezdi bile. Hatta ölsem kokum etrafa yayılana kadar öldüğümü bile fark etmezdi.
Nasıl baba gerçekten
Ben kızım olsa çok severdim diye düşünüyorum
Önceleri hep derdim ki babam sevmeyi bilmiyor. Ama ikinci evliliğini yaptıktan sonra anladım ki aslında çak iyi seviyormuş babam. İkinci eşini ve ondan olan kızını çok güzel seviyordu. Bir gün kızına seni dünyalara değişmem dediğini duydum. Sırf ben duyayım diye yüksek sesle söyledi bunu. Bir baba bu kadar kötü olmaz diyeceksiniz. Ama bu kadar kötüydü maalesef. Onun sevgisi bize yoktu sadece. Annemi de sevmezdi babam. Annem çok güzel, çok yetenekli bir kadındı. Babam ondan da şikayet ederdi her zaman
Annemi de hiç sevmemişti babası. Kızlar annelerinin kaderini yaşarmış derler. Gerçekten de öyle. Ve anladım ki baban seni sevmiyorsa kimse sevmiyor seni. Güzel, yetenekli, meslek sahibi bir kızım. Ama çok mutsuzum. Bu hayatta tek kimsem annemdi o da gitti. Artık hiçbir şeye mutlu olamıyorum. Bazen su içmek bile gelmiyor içimden. Hiç bilmediğim, insanlarını hiç tanımadığım bir şehirde tek başıma yaşamaya çalışıyorum. O kadar tükendim ki. Kimseyi hayatıma almak istemiyorum
İstemeden mi oldun acaba
Belki de o yüzden mi sevmiyor
Çünkü canım çok yandı gerçekten. Babamdan nefret ediyorum. Keşke hiç doğmasaydım diyorum. Ruhumu ö*ldürdü benim. Ama kendisi o kadar mutlu ki şu an.
Sende evlensen belki toparlar mısın acaba
Bir insan ne yaparsa yapsın bunları hak etmez. Bir çocuk bunları asla hak etmez. Ben küçükken sebepsiz yere saçımdan tutup beni duvarlara vurduğunu hatırlıyorum. Hayatımı altüst etti. Nefret ediyorum ondan.
Burdan okuyunca size belki hikaye gibi gelecek. Ama o kadar çok şey var ki daha buraya sığdıramadığım. Hayat bana tüm kapılarını kapattı her zaman. Her şey içimde kaldı. Sevmedim bu hayatı sevemedim.
Derdi olmayan insan mı var?
Belki pilotların derdi yoktur
her insan gibi
her gün oluyor