TikTok'taki Müjgan Teyze karakterine hiç denk geldiniz mi? Sürekli gelinini eleştirerek tatlı tatlı laf sokuyor, kaynanam olmadığı halde ben irite oldum :D Bir tane videosu da burada, tanışın

TikTok'taki Müjgan Teyze karakterine hiç denk geldiniz mi? Sürekli gelinini eleştirerek tatlı tatlı laf sokuyor, kaynanam olmadığı halde ben irite oldum :D Bir tane videosu da burada, tanışın

Benimde hayatımda böyle akrabalarm var ben çözümü onlarn yaptığının aynısını onlara da yapmakta ve eleştirdikleri şeyi biraz daha israrla yapmaya devam etmekte buldum, çünkü aslında beni hazmedemedikleri için eleştiriyorlar, şu an uslandılar artk eskisi gibi laf sokamıyorlar😂
Siz siz olun sosyal medyadan bir kızla tanışmayın. Kızların yorumlarını okuyun hiç birinde saygı yok.
Emin olun bu kızların kendi ailelerine de saygıları yoktur. Bu tipler kendilerini nimetten sanan tipler. Sokarım bilmem ne yaparım vs igrençler. Ama bu kızların suçu yok. Bunları yetiştiren bir anne baba yok piyasada.
Sürekli kendini haklı gören, sürekli birilerini eleştiren, bir insan tarafından hiç bir zaman gercekten sevilmemiş, sevişmeyi aşk sanan mutsuz insanlardan çok şey beklenmez.
Erkekler çok iyi sanki kızlara atladın.
Tiktok denilen yer şebeklik yeridir bunlar sebeklik yapmak için yapıyorlar zaten baska türlüsü degil sebeklik yapacak ki izlenecek bir tane adam ve bir tane yasli teyze var adam müzik acip oynuyor teyze de müzik acip kafasini salliyor ama bir tane teyzemiz var Hayriye Anane çok tatlı sevimli bir teyzemiz yaa
Tatlı tatlı laf sokmalık bir şey yok, bu yazıları yazanlar kendileri de cümlenin sonuna tatlış kalpli emoji koymuş 🥰
Maşallah ne de seviyorlar birbirlerini, kıyamam ya Rabbim hiç bozmasın 🥰
Cevap
5Cevap
Konuşmak lazım
en sevmediğim saygı çerçevesinde laf sokmaktır
altta kalmam kendisi laf sokulduğunu bile anlamaz öyle diyim
Benim tiktok yok merak ettim şimdi açılmadı bende 😄
Bişey yapmam evinde de gitmem yanına vardığımda bende aynı şeyi yaparım
Bende ona tatlı tatlı cevaplar verirdim oğluyla beraber
tikarim lafi agzina. daha da bize gelme der gondeririim. hic sevmedigim sey.
çok eğlenceli kadın bu : )
Ok der geçerim muhatap olmam
Görmezden gel. Topram senin problemin ne de
Çekiştiriyor olması kötü de tatlı bu be😂😂
Aynı şekilde karşılık vererek
Mesafe konur.
Tatli tatli sokulur aşkom iyadeyle
sevgi ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?