Fikrimce 5 yaş ideal sizce?
2 ay
Bir evlilikte arada en fazla kaç yaş fark olabilir?

Fikrimce 5 yaş ideal sizce?
Ben kendimden büyük kadınla sevgili olmak isterdim. ama kişiye göre değişir Evlilikte yaş farkına ilişkin herhangi bir sınırlama yoktur. Ancak, bazı durumlarda, yaş farkının evliliğin sağlıklı bir şekilde yürümesini engelleyebileceği düşünülmektedir. Örneğin, 20 yaş fark olan bir çiftin, farklı yaşam deneyimleri ve beklentileri olabilir. Bu da evlilikte çatışmalara ve anlaşmazlıklara yol açabilir. Araştırmalara göre, yaş farkının artması, boşanma riskini de artırmaktadır. 10 yaş fark olan çiftlerin boşanma oranı, 5 yaş fark olan çiftlere göre %18 daha yüksektir. 20 yaş fark olan çiftlerin boşanma oranı ise %39 daha yüksektir. Sonuç olarak, evlilikte yaş farkının ideal bir sınırı yoktur. Ancak, yaş farkının artması, evliliğin sağlıklı bir şekilde yürümesini engelleyebileceği ve boşanma riskini artırabileceği unutulmamalıdır.
Cevap
27Cevap
Şimdi 5 dersek ama sevdiceğimizle 6 yaş olursa 1 puanla sevdiceğimiz adaya veda mı ediyor😂😂😂
Tamam öyle yapayım 😂😇
Küçük olarak 4-5 olabilir ama daha yükseğe çıkılmaz, erkekler için de büyük olarak kadının 1-2 yaş olması ideal
erkeğin parası ve arabası varsa yaş farkını 20-25 e kadar çıkarır kizlarin çoğu :D
@barmen454 erkek zaten kadın güzelse okey der karakterli olsun zırvalarını bırakır o an :D
5 olabilir en fazla. 5 bile çok geliyor bana
Benden 2-3 yaş büyük bana böylesi daha ideal geliyor..
Eşimle aramda 7 yaş fark var ki 10 yaşa kadar normal buluyordum ben.
Benden 4 5 yaş büyük olabilir önemli olan kafa yapısı uyumu
13 e kadar olabilir ama arada uçurumlar olabilir düşünce olarak olabilir ama risk faktörü de var
Para vqrsa 90 a kadar çıkabilir herhalde yoksa 3-5-6-7
Valla bilmiyorum ama kendimden küçükler yapınca bu işi geriliyorum ben
Yaşa göre değişir ya. Mesela 18 yaşında birisi 23 yaşında biriyle evlenirse garip olur ve anlaşmazlık kesinlikle olur. Ama 20 ile 25 yaş normal geliyor bana. Kafa tipi daha oturaklı olur ikisinin de. Fakat max 5-6 olmalı
Bence 5-10 aralığı iyidir. Kişiye göre değişir ama. Bazısı daha erken bazısı daha geç olgunlaşır çünkü. Yani önemli olan kafanın uyuşması
Yaş farkı problem değil. onemli olan beyinlerin arasında büyük farklar olmaması.
Bence 7 yaşa kadar yolu var
seni 8'de durduran ne oldu?
@justlookin5 365 gün 😅
1 2 3 4 5 maksimum fazla olmaz
Erkek 4 5 yas buyuk olmali
Kişiden kişiye değişiyor benim fikrimce.
En fazla 10 olmali
En fazla 10 yaş olmalı
Karşıdaki kişi ile uyumuna bağlı
En İyi Cevap