Anne babam ayrı annemden hiçbir şey almadan tüm ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum 19 yaşındayım kendime 1 deri mont, 1 etek, 3 ruj, 6 kazak, 1 göz farı, 1 göz kalemi, 3 crop, 1 bluetooth kulaklık, 2 pantolon, anneme 1 bluz 3 ruj, 1 kaş kalemi aldım ayrıca üniversitede de harçlık almicam evin gecimine de yardim edicem sizce ben iyi bi kız mıyım?
2 ay
Sizce iyi bi kız mıyım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İyisin kötüsün burdan belli olmaz ama ailene minimum yük olmaya çalışıyorsun bu iyi bir şey
Evet annem cok mutlu oluyor kaygıları baya bi bi azaldı yüzü gülüyor hep kendi paramı kazandığımı gördüğünden beri
Bu tabiki iyi bir şey ama şöyle söyliyeyim bende bir yandan çalışıp bir yandan okuyorum ne hediye alırsam alayım sarıldığından daha mutlu oluyor yani annenle genel olarak ilişkin iyiyse zaten maddi haline pek takılmaz
Annemle tabiiki iyiyiz bana gerek yok sen hiçbir şey yapma idare ederiz diyordu ama ben görüyordum yüzündeki endişeyi ben yarın üniversitede napıcam nasıl harçlığım çıkacak diye çünkü paramız yok denecek kadar az bende işe koyuldum işte
Seni tebrik ederim düşüncen çok güzel inşallah üniversite de de başarılı olursun
anladım.. ama bence iyi bi kızsın.. ciddiyim.. keşke şartların çok farklı olsaydı
Hahaha 😪
hem komik , hem trajikmi. trajikomikmi?
Komik ve trajik
iyi bi kızsın. ok?
ve zeki
Öyleyimdir
yani iyi bi kızsın.. iyi olmaya devam et
İyi bir kız mısınız bilemem ama kendi ayaklarınızın üstünde kimseye muhtaç olmamanız taktire şayan.
iyi sayisal loto oynuyorsun muhtemelen
Ne alaka
bunlari alirken opucuk kabul etmez hic bir magza :)
19 yasinda tek vasfi lise mezuniyeti olan biride bu paralari kazanicak bir is yapamaz :)
eee geriye sayisal kaliyor iyi bir kizsin ya hani
Ne alakası var çok mu zor bi şey bunları almak? Çok büyük bi paraya gerek yok almak için
bak abicim :)
cok zor degilse
misal
bu yaz bulasikcilik yaptim cafede calistim taksi soforlugu yaptim
su parayi kazandim
bu parayla bunlari aldim
kisin okulum icin su kadar ayirdim dersin anlarim :)
sadece para harcayarak kimse iyi insan olmaz
hele nerden geldigi belli degilse bu paranin
Alin teri döküyorum ben bu parayı kazanmak için kolay gelmiyor yani
:))))
neyse mutluluklar iyi kız :)
Bence çok şeker ve iyi bir kızsın
Nerden biliyorsun
Hissettim 🙈
Cennetlik
Teşekkür ederim
Reca
Seni çok üzerler