SSence hayatin amaci ne? İnsan ne ile mutlu olur?

Umutyoooehhh

25 yaşındayım çevremdekiler artık evlenmem gerektiğini falan söylüyorlar. Yani bu işler nasip işi ne yapayım bu sekilde mutsuz değilim ki? Üniversite mezunuyum akademik hayatım başarılı fakat iş hayatım bu aralar hiç yok k yönlendirme başarısızim. Bi tane motorum var canım sıkıldıkça ya da mutluysam da farketmez gazlarım. Hani öyle çok yüksek Bi şey değil 100cc ama 110 nü görüyorum bazen. Müzik dinlerim ne bileyim insanlara yardımcı olmaya çalışırım. Aslında sevgi dolu bu insanım ama zor bir hayatım oldu. Bazı zamanlar üzülüyorum. Ve o kadar büyük bir boşluk hissediyorum ki bilinmezlik ruhumu esir almış gibi.. neden böyle oluyor anlamlandiramiyorum.

Güncellemeler
2 ay
Bak bide şu var. Önceden hayal kurardım ve hayal kurmanın insanin en büyük zenginliği olduğunu düşünürdüm ve hayallerimi gerçekleştireceğime gönülden inanarak kurardım. Çabalardım. Şimdi o kadar vazgeçmişim ki her şeyden. Artık hayal kurmuyorum. İnsanlar yasin genç tekrar başlayabilirsin falan diyorlar ama bence insan 25 nde ölür 75 inde gömülür.
SSence hayatin amaci ne? İnsan ne ile mutlu olur?
12 Cevap