Sebebsiz yere kesilen arkadaşlık için ne yapabilirim?

Merhaba benim ismim Mert 28 yaşındayım size bir sorum olacak ben köpeğimi rutin bir şekilde sabah akşam gezdiriyorum ve bu sırada başka köpek sahibi olan birisi ile köpeklerimiz iyi anlasinca seviyeli bir şekilde sohbet etmeye başladık zamanla içerisinde benim numaramı aldı burcumu yaşımı ne iş yaptigimi vs benle alakli bilgi aldı fakat bu esnada ben farklı algilamasin diye hiçbir şey sormadım ki yanlış anlaşılmak istemedim çünkü sorsam yavsiyor olacağım neyse köpeğime hediye aldı bende onun köpeğine hediye aldım öyle olunca bir gün kafede oturduk 2 kız kardeside yanında bana evlenmeyi düşünüyor musun diye gülerek sordu bende düzgün birisi çıkarsa neden olmasın dedim ertesi gün fakat bunlar olurken yüzyüze konusurken bir problem yok WhatsApp tan ne zaman bir şey yazsam 10 saat sonra hatta 1 gün sonra 2 kelime bir cevap alıyorum yüzyüze konuştuğumuzda bir problem kesinlikle yok ama herneyse bir gün diz kapagim ağrıyor vs derdini anlattı benimde aklıma takıldı eve gidip biraz araştırdım ve anlattım durumu hiçbir şey söylemedi ertesi gün bana ben numarani köpeklerimiz buluşup oynasın diye verdim bunu dışında bir arkadaslik istemiyorum diye bana mesaj attı. O kadar şey yapıp değer verip hediye alan ilgili gibi davranan kız bir anda değişti anlam veremedim önce neden böyle yaptığını sonradan ona bir mesaj attım ve dedim ki madem arkadaş değiliz niye bu kadar hakkımda sorular sorup hediyeler alıp zahmete girdin muhtemelen erkek arkadaşın gördü veya başkası var hayatında benimle görüşmek istemiyorum diyip kestirip attım konuyu takibi inkar etti ben tamam isteigin gibi olsun dedim ve her cikarttigim zaman köpeğimi gezdirmeye aynı parkta onu goruyordun fakat yüzüne dahi bakmiyordum aradan bir hafta falan geçti aynı parkin kafesin de 2 erkekle otururken gördüm bende köpeğimin tasmasini parkta açtığım için benim actigimi görünce oda açtı oynasınlar diye fakat ben yine yüzüne bakmıyorum yanıma gelip anlamsızca sorun var mı diye sordu bende yok dedim ne sorunu olacak bu anlayamadigim hiç bir adım atmamisken sana bana o kadar sorular sorup yukselenime kadar öğrenip neden bir anda saçma bir şekilde beni hayatından çıkartıyorsun ki bende hoslansam bile belli etmiyordum kesinlikle Sadece bir insan sebebsiz yere neden böyle yapar buna anlam veremiyorum 2 haftadır düşünüyorum Yaşım 28 Anlattığım bayan 24 yaşında belki de kafamda fazla büyütüyorum umursamamam gerekiyor. Ama insana durduk yere de yol verilmesi ister istemez canımı sıktı.

Sebebsiz yere kesilen arkadaşlık için ne yapabilirim?