Fazlasıyla memnunum ama övmüyorum çünkü herkesin hayali neredeyse buraya yerleşmek ve farklı ilden gelenlerin (özellikle İstanbul - Ankara ) ne kadar kıl olduğunu da gördükçe sadece olumsuz yanlarını söylüyorum.
Burası olmasa Tr içinde giderim dediğim tek yer İzmir.
Bir şehri güzel yapan insanların okumuşum oranları ve anlayışlarıdır. Anlayışlı insanlar altyapı fonksiyonları gelişmiş ve alternatifleri çok olan şehirlerde rastlanır. Yaşadığım şehir henüz bu konuma gelememiş. Türkiyede sayılı şehirler bu kategoriye girer bana göre. Eskişehir, Ankara , Bursa, İzmir, Antalya aklım geliyor.
ya madem İzmir bambaşka niye bizim İstanbuldaki ünin yarısı izmrliydi ya. İzmirde kalsalardı ya😂 adamlar köyden şehre gelmiş gibi bir de bir havalara girmişlerdi 😀 Bi de bu arkadaşlar, bize Bi Gaz verdi İzmir şöyle güzel böyle gelişmiş, o gazla biz İzmir'e geziye gittik, bir baktık çimlerin üzeri çöp, gezecek de pek yer yok, müthiş bir hayal kırıklığı oldu o yüksek beklentiyle gitmek.
yaşanacak şehirden anladığımız trafik yok, nüfus az, deniz var vs ise çoğu şehir böyle. ama yani yediğin içtiğin her şeyin çöpünü çimlerin üzerine bırakıp da gitmek pek medeniyet değil gibi.
İstanbul gibi her yerden gelenlerin doldurduğu, 20 belki 30 milyonluk yoğunlukta bir şehirde bile ben öyle çöpü sokağa atma medeniyetsizliği görmedim hiçbir yerinde. ama İzmir o konuda gördüğüm en madalyalık şehirdi zira kordonboyu çimler ful çöptü. manzara fenaydı. o çöplerin içinde yerde oturmaları vs..
Haklısın bu konuda ben İstanbul Bayrampaşa da büyüdün 23 sene yaşadım 15 yıl İzmir'de iki şehir hakkında ayırt ettiğim çok şey var yinede İzmir yaşanacak şehirdir
Kendi adıma konuşmak gerekirse ben İzmir’i seviyorum doğduğum, büyüdüğüm bir şehir alıştım artık buraya ve 1 gün başka bir şehire gitsem İzmir’i arıyorum İzmir il sınırlarına girince içim huzur doluyor rahatlıyorum geldim diye : )
Evet memnunum. Ama yaşadığın şehirden ziyade yaşadığın şehrin semti senin yaşam tarzını belirlemede daha önemlidir. Mesela İstanbul'da Nişantaşı, Taksim, Beyoğlu, Fatih, Beşiktaş en nezih semtler iken, Esenyurt, Bağcılar falan en tehlikeli semtlerdir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Memleketimin insanı ömrü kısaltıyor
Fazlasıyla memnunum ama övmüyorum çünkü herkesin hayali neredeyse buraya yerleşmek ve farklı ilden gelenlerin (özellikle İstanbul - Ankara ) ne kadar kıl olduğunu da gördükçe sadece olumsuz yanlarını söylüyorum.
Burası olmasa Tr içinde giderim dediğim tek yer İzmir.
Çok memnunum mesela sabahın 7'sinde trafikte kavga edebiliyorsun. :D 24 saat canlı bir şehirde yaşıyorum. :D :D Canım İstanbul ❤️❤️
😄
:D :D
Bir şehri güzel yapan insanların okumuşum oranları ve anlayışlarıdır. Anlayışlı insanlar altyapı fonksiyonları gelişmiş ve alternatifleri çok olan şehirlerde rastlanır. Yaşadığım şehir henüz bu konuma gelememiş. Türkiyede sayılı şehirler bu kategoriye girer bana göre.
Eskişehir, Ankara , Bursa, İzmir, Antalya aklım geliyor.
(İstanbul altyapı olarak gelişmiş değil)
ya madem İzmir bambaşka niye bizim İstanbuldaki ünin yarısı izmrliydi ya. İzmirde kalsalardı ya😂 adamlar köyden şehre gelmiş gibi bir de bir havalara girmişlerdi 😀 Bi de bu arkadaşlar, bize Bi Gaz verdi İzmir şöyle güzel böyle gelişmiş, o gazla biz İzmir'e geziye gittik, bir baktık çimlerin üzeri çöp, gezecek de pek yer yok, müthiş bir hayal kırıklığı oldu o yüksek beklentiyle gitmek.
İstanbul daha güzel ancak İzmir yaşanacak şehir
yaşanacak şehirden anladığımız trafik yok, nüfus az, deniz var vs ise çoğu şehir böyle. ama yani yediğin içtiğin her şeyin çöpünü çimlerin üzerine bırakıp da gitmek pek medeniyet değil gibi.
İstanbul gibi her yerden gelenlerin doldurduğu, 20 belki 30 milyonluk yoğunlukta bir şehirde bile ben öyle çöpü sokağa atma medeniyetsizliği görmedim hiçbir yerinde. ama İzmir o konuda gördüğüm en madalyalık şehirdi zira kordonboyu çimler ful çöptü. manzara fenaydı. o çöplerin içinde yerde oturmaları vs..
Haklısın bu konuda ben İstanbul Bayrampaşa da büyüdün 23 sene yaşadım 15 yıl İzmir'de iki şehir hakkında ayırt ettiğim çok şey var yinede İzmir yaşanacak şehirdir
İzmir e şimdi vardım inmek üzereyim. 😃Ben Aydın da yaşıyorum memnunum huzurlu bir şehir.
Hoş geldin
Evet Toronto çok sakin ve elit bir şehirdir.
Gelirken hediye getir bana fkgkg
Magnet getirim sözüm olsun djsjsm
🙄 İstemez kalsın.
Hahahah😂😂
Ben de iyi ki diyorum, İzmir bambaşka bir şehir. 😊😊
😄İzmirlileri toplama sorusu gibi oldu fjfkg
Ben gidiyorum o zaman 😂😂
İfşa oldun bir kez.
Olsun, ben yine de gideyim. 😂
Çavv bebek.
👋👋👋👋
Evet memnunum ama bazen aklım esiyor farklı bir şehire gitmek için.. İstanbul'u çok seviyorum ama artık yaşanmayacak bir hal almaya başladı..
Kendi adıma konuşmak gerekirse ben İzmir’i seviyorum doğduğum, büyüdüğüm bir şehir alıştım artık buraya ve 1 gün başka bir şehire gitsem İzmir’i arıyorum İzmir il sınırlarına girince içim huzur doluyor rahatlıyorum geldim diye : )
Eskişehir dışında başka bir şehirde yaşayabileceğimi sanmıyorum. Keşke bir de denizimiz olsaymış.
Evet memnunum. Ama yaşadığın şehirden ziyade yaşadığın şehrin semti senin yaşam tarzını belirlemede daha önemlidir. Mesela İstanbul'da Nişantaşı, Taksim, Beyoğlu, Fatih, Beşiktaş en nezih semtler iken, Esenyurt, Bağcılar falan en tehlikeli semtlerdir.
Pek sayılmaz ya, içindekilerden sebep midir, yoksa başka şehirde olan insanlarla aynı şehirde olmamaktan mıdır? Çok memnun olduğum söylenemez.
Şu depremler olmasaydı seviyordum sehrimi şimdi her yer yıkık o yüzden pek sevemiyorum ve korkuyorum artık burada yaşamaktan
Neresi
Doğduğun değil doyduğun yerdir memleketin demişler. Burada doyamıyorsam başka yere gitmekte sorun görmem açıkçası
Boluda doğdum, İstanbul beyefendisi olarak büyüdüm elit bir insan olarak tarihe geçicem 😂 uzun lafın kısası şehrimi çok seviyorum iyi ki Boludayım ♥️
Ankara pek memnun değilim. En azından işim gereği ayda 1 2 kere farklı şehirlere seyahat ediyorum bu iyi geliyor:)
Çok aşırı memnunum içindeki insanları çıkartırsak harika bi şehir
Seviyorum burayı ya.. burdan başkası neresi olur diyorum Ankara geliyor Aklıma
Nereymiş ora
Kocaeli işte
Kocanın elinde ne işi var 😂
Büyük şehirleri gördüğümden beri bende bu soruyu soruyorum kendime sanırım artık değilim