İşyerinde bir grup arkadaşa dahil olmuştum. Anlaştığımızı düşünmüştüm, olumsuz bir şey yoktu. Bizde istediğin masaya geçip oturabiliyorsun. Geçen gün ben bir masaya kurulurken, hem de bu gruptan arkadaşlardan biri sen oraya geçmesen olur mu, x geçsin dedi. Ben kabul etmedim. Çünkü ben oraya önce gelmişim, beni kaldırmak bana zaten değer vermediğini gösteriyordu.
Yemek molalarinda falan bir araya geliyoruz. Ben gitmesem herkes hep beraber çıkarken sen de gel vb. diyen olmuyor. Ben bir şekilde dahil oluyorum. Artık davet edilmediğim yere gitmek istemiyorum ama bugüne kadar kendiliğinden gelip de bundan sonra davet beklemek artık onlarla takılmak istemedigim izlenimini uyandırmaz mi?
Yöneticiler arasında sevilen biriyim, yöneticim gelip olumlu geri bildirimlerini herkesin içinde söylüyor, bu da insanların benden soğumasına sebep olabilir mi?
Oturma duzeninde yalnız oturmayı tercih ediyorum, çünkü sohbet muhabbete pek katılmıyorum, yoruluyorum zaten, acaba yalnız oturmam da onlara dahil olmak istemediğim hissi mi veriyor?
Bugüne kadar girdiğim okul iş çevrelerinde hep dışlanan olmuşumdur. Neden böyle? Bunu değiştirmek için ne yapabilirim? Önereceğiniz psikolog videoları/yazıları var mı bu konuda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer