Eşimden 7 yaş büyüğüm. Esim Kızkardeşimden de 5 yaş küçük. Abla demese ayıp olacak gibi hissediyor abla dese bu sefer de komik geliyor. Çünkü ben daha büyüğüm benim küçüğüme abla demiş oluyor.
Doğru hitap ne olur ki bu durumda 😂
Eşimden 7 yaş büyüğüm. Esim Kızkardeşimden de 5 yaş küçük. Abla demese ayıp olacak gibi hissediyor abla dese bu sefer de komik geliyor. Çünkü ben daha büyüğüm benim küçüğüme abla demiş oluyor.
Doğru hitap ne olur ki bu durumda 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Abla desin bence de daha saygılı olur. :D
Ona abla veya baldız demesinde bir sakınca yok bence yani senle evli olmasıyla bunun ne alakası var onun için senin yerin ayrı kardeşinin ki ayrı
Çüşşşş ohaaa ohaaa 7 yaş ne laynn nerden buldu seni hani erkegin buyuk olmasi normalde kadinin buyuk olmasi nasil bir sey hem de bu kadar yani olsa olsa 1 2 yaş olsun hadi
Nenem dedemden 10 yaş büyük
Nenen zamaninda öeydi de bu zamanda biraz zor zaman cok farkli eskiyle yeni bir degil
Eşin senden baya küçük hatta kardesindende yani merak ediyorum nasıl anlaşıyorsunız kardesine de baldız dese yeterli 🤣
Çok seviyoruz birbirimizi. Gün içinde iş yerinden 5 6 kez arar. Kafa dengiyiz. Çok gülüyoruz. Ruhlarımız birbirine çok aşina 🧿
Maşallah ruh eşi olmanızda güzel ama baya yaş farkı olsada iyimiş vallahi
Kardeşinin adı yokmu 🤔ismimizi bize seslensinler diye koyuyorlar ayıpsa niye koydular🤔
Büyük ya hani o yüzden ikileme girdik
Saygıdan dolayı abla diyebilir ona kendisini nasıl rahat hissederse öyle hitap edebileceğini söyle🙂💜
Puahahahaha. Mantık sorusu gibi.
İsmiyle hitap etmeli bence.
Baldız diyebilir ya da kardeşim diyebilir ya da direk ismi ile hitap etsin kesin çözüm
Abla bu durumda tuhaf duruyor evet ismiyle hitap edebilir.
Neden bu kişinin bir ismi yok ben eşimin kardesine ismiyle hitap ederim
Senden büyükse?
Büyükte olabilir kişide büyük aynı durumda olsam ismiyle hitap ederim hem karsıdaki kişinin de hosuna gider
Baldız desin😃
Baldız desin arada abla da der bişey olmaz
Bence abla demeli
abla deme lazım olur demişti seda sayan :D
Normal ismiyle hitap etsin
aana ne dıyo teyze mı
Babaanne diyor
Balımmm
Canm baldzm desn
hanım desin 😅
Çıkmaza girmişsin abla desin konu kapansın
Baldız desin.