Hoşlandiğim iş arkadasim. Ev kredisi borcu varmıs. Dün mudurum ya evlenirsen dedi. Evlenirsem gecici bir sure annemin yaninda oturur dedi. Bu arada arabada almış. Sizce fakir ayaği mi yapiyo bana?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılVallahi çevremde bu örnek çok var. Baştan eğer farklı eve çıkmazsan sonradan çok zor oluyor. Bi de yani evlenmek demek yeni bir aile, yeni bir düzen kurmak demek. Ev üstüne ev mi olur. Borcu olan, götü evlenmeye yemeyen evlenmesin :D ne anamdan vazgeçerim ne de uçkurumdan diyenden uzak durmak lazım. Bırakın annelerinin paşalarını.
Bu arada bence borcu yok inanma :D:D
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemem. Babasi oldu. Olmemeden o sirada evi satmislar baska bir yerden almak istemisler. O siradada evler yukselip alamayinca kredi cekmiş.
Soran+1 yılZaten evlenirim hemen demiyo
En İyi Cevaplar
+1 yılEv ayrı olmalı bana göre insan eşi ile basbasa kalmak ister şakalaşmak ister bazen ufak çaplı tartışmak ister ne bilim koltukta rahatça uzanıp yatmak ister.. büyüklerin olduğu evde bunlar olmaz. Sürekli bir iş güç yapman beklenir yorulur yıpranırsın. Bir yere gidecek olsan söylemen gerekir. Arkadaşlarını evime rahat davet edemezsin. Bayramdır seyrandır ev dolar taşar ve sen hep hizmet etmek zorunda kalırsın hele çocuğun varsa her şeyine karışırlar anneliğine kadar.. o yüzden diyorum ki kızlar kabul etmeyin aynı evde hatta aynı apartmanda yaşamayı..
06 Yorumla
Soran+1 yılYa kredi borcu varsa mesela
- +1 yıl
Kredi borcunu ödeyene kadar evlenmeyin. Şimdi boyun eğersiniz yarın evlenince o borçlar hiç bitmez. Mecburum olur.. ısrar edersiniz bu sefer de evlenmeseydin madem olur.. işin içinden çıkılmaz. İnanın olmuyor sizin iyiliğiniz için diyorum. Arkadasım ayrı yaşıyor ama her sene 1 aya yakın kayınvalidesinde kalmak zorunda kalıyor o 1 ay bile onu perişan ediyor.. yapmayın kendinize bu kötülüğü
Soran+1 yılDoğru diyosunuz
Soran+1 yılBende karsiyimda bi an aklim bulandi iste
- +1 yıl
Bulanmasın. Duygusal düşünüyoruz biz kadınlar ama erkekler düz mantıktır. Evlenmek isteyen herseyi göze almalı. Şimdi yaptığınız fedakarlık ilerde görülmez. Kendi iyiliğiniz için
Soran+1 yılYa acikcasi ben borcu olduguna inanmiyorum. Ev alip satma sureci kisa o kadar fiyat oynamaz ki kredi ceksinmDaha uzak ve kucuk bir eve ustelik. Arabada aldi o sirada hemde
Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Ya ben oturmazdım. Çünkü fazla samimiyetin tez ayrılık olduğunu düşünüyorum ve çevremde de örnekleri var çokça. Fazlasıyla göz önünde oluyorsun. Her yaptığın göze batmaya başlıyor ama arkadaşının durumu apayrı. Bir sürü borç altına girdiyse, kiraya çıkacak durumu olmayabilir ilk etapta
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum dağru mu. Bir ev alip satmak bir hafta en fazla. Fiyat oynar mi bir haftada. Araba aldi bi de o arada.
Soran+1 yılYok kalmamsi olani satip evler yukselincede daha kotu ve uzagi almislar sozde
Soran+1 yılAyak yapiyoda olabilir. Kendine bir ev almistir mal icin evleniyo kizlar bilmiyim diyede oyle dedi magsuzdan
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa erkekler hep aynı işte. Asla rahatından ödün vermez. Aslanlar gibi arabasını da çeker altına, tatiline de gider, marka da giyinir. Ama evlenince, ah çeyiz nekadar gereksiz bir adet, vay eskiden gelinler kaynanalarıyla yaşarlardı diye türkü tuttururlar dillerine. Biraz karakter pls.
01 Yorumla
Soran+1 yılKrefi borcu varmişmis
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
14Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151b cevap paylaştı.
u +1 yılotururum
01 Yorumla
Soran+1 yılBarış mudure ev görmeye gidecez de benimki bir tencere yaprak sarması istedi şakadan. Erkekler yemekten etkilenir mi ne diyon
+1 yılEv icinde ev olmaz bence. Zor durumda ise mazur görülebilir ama. Unutmayin herkes yaş alacak. Yok bön öturmöm filan demeyin peşin peşim bence. Dusmez kalkmaz allah bu
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum dogruysa borcu varmiş mudirmde evlendin diyelim ne olacak dedi. Annemin yaninda sonra ayiririm dedi gulerek
- +1 yıl
Ya dunyanin binbirturlu hali var bilemedim.
Soran+1 yılBenimde kafam karısik. Daha sevgili bile değiliz zatende
- +1 yıl
Hayirlisi hakkinda
Soran+1 yılAmin hepimizin
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKaynanam yanımda durabilir ben duramam başkasının evinde.
09 Yorumla
Soran+1 yılYa soyle evlendiniz fakat esin borclu kredi cekmis daha once. Kiraya gidemiyosunuz diyelim. Bir muddet annesinin yaninda
- +1 yıl
Hayır kabul etmem. Evimde dururum ben de..
Soran+1 yılEvlenmezsın yani
- +1 yıl
Evlenmem, evleniyorsam da bir ev bulana kadar evimden ayrılmam
Soran+1 yılZaten kendi evinde durduktan sonra evlenmenin bir anlami yok
Soran+1 yılKendi evim derken anne baba evini kastediyosan
- +1 yıl
Aynen öyle
Soran+1 yılTesekkurler yorumunuz icin
- +1 yıl
Rica ederim :)
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSana karsı duygusu mu var hoslanıyomu flortmusunuz nesınız
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim ona duygum var. O da bunu biliyor. Tokalastigimda falan elimi uzunca tuttu. Sakalar iltifatlar. Tam bi adımız yok yani
- +1 yıl
Ozaman neden sana ayak yapsın kı belkı hayatında baskası var uzerıne alınıp bu derece sorgulama bence senın hoslandıgını zaten bılıyomus ıstese o da sana gelır adım atardı
Soran+1 yılYa mudurim sordu evinin kredi ne oldu. Ya evlenirsen ne olacak diye. Konu ordan acildi.
- +1 yıl
Iste sen bu sohbetı kendıne yonelık algılamıssın o yuzden dedım adam senın hoslandıgını bılıyo sonucta sana karsı adım atmadıysa yedekte tutabılcek bırı olarak gorunursun en fazla kendısıne hayran bırınden ote gormez bu soruyu uzerıne alınman bıle gereksız gozunde buyutup hareketlerıne anlam yuklemen vs sana karsı demıs olsa bıle bı adınız yok netıcede bunu unutmadan davran ısteyen erkek gelır kendınıde gerı cek
Soran+1 yılMudurumde bir gun sevgilinle bulusacajsin iznini o gun yaziyim dediydi. O da benim adimi soyleyerek baska kiz mi var dedi. Toklastigimda ney elimi uzunca tuttu. Bos değil yani. Gozumin icine ney bakiyor. Ama naz yapiyo adim atmiyor.
Soran+1 yılZaten unuturum bu ev konusunuda
Oturmam.
Hala kendi ayakları üzerinde duramayan insanlar bir zahmet evlenmek için acele etmesin.10 YorumlaBir kastım olduğu için değil ama en azından rahat olmak için oturmak istemezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloturmam. yakinimda olurlar da ikidebir gelmeye kalkarlarsada uyariririm. cok munasebete gerek yok. ben bayramlarda ugraarim
06 Yorumla
Soran+1 yılBorclusun diyelim geçici bir süre icin
Cevap sahibi+1 yılborc almam.
Soran+1 yılBankadan kredi cekmis ya. Onu oduyo
Cevap sahibi+1 yılsimdiye kadar herhangi birinr bagimli olacak sekilde yasamadim bundan sonrada oyle birsey tercih etmem. bende oyle birsey ihtimali yok. sordugun kisiye gelince ise bisey diyemem.
Soran+1 yılSağolun yorumunuz icin
Cevap sahibi+1 yılben kaldiramayacagim seyleri yapmamayi prensip yaptim. ondan boyle.
+1 yılşu an da olsa hayır hayallerim hedeflerim var ama muhtaç durumda olsa bakarım. Destek olursa tabi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır oturmam. Eşimle baş başa evde yasamak isterdim.
00 Yorumla
+1 yılBence fakir ayağı yapıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılKendinedir o ev anneme anlattim mantikli gelmedi onada
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, evet otururum ama tabi kurallarkonusulur.
03 Yorumla
Soran+1 yılMesela
Cevap sahibi+1 yılEv islerine karisilmicak 1 hafta ben temizlik yapiyorsam 1 hafta o yapsin ev alisverisi icin herkes esit para vericek , mesela kimse kimsenin odasini karistirmicak veya girmicek ne amacla olursa olsun kisisel malzemeler ayri olacak v
Soran+1 yılDoğru odaya bir kilit takariz zaten
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır evde fazlalık sevmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılGeçici süre olabilir. yoksa olmuyor uzun vadede.
08 Yorumla
Soran+1 yılKredi borcundan dolayi
- +1 yıl
dediğim gibi geçici. bir süre maddiyat düzelince bakarsınız yolunuza.
Soran+1 yılYa daha sevgili degiliz. Gozume bakiyor. Toklasğimizda elimi uznca tuttu. Sarilmak istiyorum isareti ney yaptiYemek olayi ney diğer soruda anlattigim gibi sohbetler gecti
- +1 yıl
Sen kafayı yakmışsın :D
Soran+1 yılYaktım vallahi
Soran+1 yılSevgili olamasam dahada yakıcam
- +1 yıl
allah akıl fikir versin önce gerisine bakarsın :D
Soran+1 yılMerak etme akıl fikir olur bu iş olursa. Acaba kartlari daha açik mi oynasam? Bir erkek arkadasim bile yok off mu desem
+1 yılbu dönemde çok ama çok zor
03 Yorumla
Soran+1 yılEkonomide zor ama
- +1 yıl
zor bi tercih. haklısın...
Soran+1 yılSevgiki degiliz daha. Acikca desem mi off ya bir erkek arkadasim bike. yok diye. Piknige gidince erkek arkadasinla mi gittin diye sorduydu. Bende o piknige gidince sorduydum. Tek gittim dedi
+1 yılmecburetten oturanlar çok
01 Yorumla
Soran+1 yılMecburim ayaklari mi acaba onu dusunuyorum. Borcu araba aldi. Onu neyle aldı?
+1 yılBen oturamam yakın olabilir de
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılOturulur ama çok iyi bir hayat olur mu bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet yaşarım. Geçiciyse olur
00 Yorumla
+1 yılZenginse olur
01 Yorumla
Soran+1 yılZengin niye gelini yaninda oturtsun? Imkansizliktan
Kendi kendine gelin güvey oluyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ciddiyet yok daha aramizda. Ha hoslanma var ama. Gozume bakiyor. Toklasğimizda elimi uznca tuttu. Sarilmak istiyorum isareti ney yapti
Aile & Toplum konusunda 737 cevap paylaştı. Borcum çok ayagi
056 Yorumla
Soran+1 yılGerçekte çoksa arabayı nasil aldi dimi? Gerçi dusuk model bir araba ama. Niye bu ayaklari oynuyo bide?
Soran+1 yılEol mu yol mu anlamdim. Niye yapsin ki
Soran+1 yılVar evet o gun arkadasimiza soylerken duydum. Ben kotu davraniyorum sakasina bana bana asikta ondan boyle yapiyor dedi. Peki niye yol yapiyo amaci ne?
Soran+1 yılKım isterki boyle bir seyi? Zaten kendide rahat edecek mi annesinin yanında.
Soran+1 yılBirde partim ya fule niye gecmiyon diyor
Soran+1 yılOlmaz evlilik hayatinda. Annesini yaninda sarılabilecek mi mesela? Kira vermesin diye mi boyle istiyor?
Soran+1 yılSes mes gider🤭
Soran+1 yılBanyoya bile geçemezsin. Yorgun isten geliyorum uzananamam annesinin yaninda mesela. Sabah gec kalkiyom ben.
Soran+1 yılOdün vererim vermesinede gerçekten maddiyatı zorda bunu istiyor yoksa ayak mı onu merak ettim.
Soran+1 yılKira ağir geldiği icin ney mi. Ablasinin cocuklarina bakiyo birde annesi.
Soran+1 yılOylede
Soran+1 yılArasira telefonlada mesajlasiyodu. Evdede kurcalamazmis pek telefonu
Soran+1 yılBaska biri mi var acaba
Soran+1 yılMudurumde bir gun sevgilinle bulusacajsin iznini o gun yaziyim dediydi. O da benim adimi soyleyerek baska kiz mi var dedi
Soran+1 yılYok maalesef netlesemedik bir turlu
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılNe yapiyim ki mesaj attiydim baska magazya gidince bir yere davet ettiydim
Soran+1 yılBukusma cikistaydi saat gecti. Saat geç tokuz ded8. Bende baska bir gun dedim. Oluur dedi boyle umursamayarak
Soran+1 yılAkansel?
Soran+1 yılYa anliyorda kendini ağirdan satıyo guya ipleri elinde tutmak istiyor bence
Soran+1 yılYuz vermedim zaten konusmayı bile kestim. Gelmis yanima adimi soyluyo sohbet etmeye çalışıyor. Kendi konusuyor bu seferde
Soran+1 yılSakalasiyo benle. Hatta bu mudir ev almis. Bir gun ev gormeye gelin dedi bu konustuğumuzbgrup. Benden icin yaprak sarar getirir dedi. Yaprak istedi benden. Ben ziddina kotu davraniyom zaten. Oradan anladi sevdigimi
Soran+1 yılGüc savasi mi sence bu
Soran+1 yılBazen hikayelerimede bakmiyor bilwrek. Takip ettiğine yuzume soyluyor
Soran+1 yılBencede
Soran+1 yılBencede. Ben ne yapiyim su an
Soran+1 yılYok ya ailem cok uzuyo beni engelliymisim kimse almazmis omur boyu bu evdeymisim
Soran+1 yılAğirdan satarsam uzar bu iş
Soran+1 yılDiyo iste. Cok ufak tefek biriyim. Isitmem az hafifte.
Soran+1 yılXper seviyem yok o yuzden siz yazin
+1 yılHayır asla
00 Yorumlaotururum
00 YorumlaHayır oturmam.
00 Yorumla
+1 yılOturmam.
00 Yorumla
+1 yılAsla
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır..
00 Yorumla
+1 yılOturan kadın sayısı yok denecek kadar azdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslaaaa😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yılKredi borcu varmis ama
Cevap sahibi+1 yılEn başta boyle büyük şeylere he dersen sonra önünü alamazsin benden demesi
Soran+1 yılDoğru diyorsun
- Aile & Toplum konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslaaaaa
00 Yorumla
+1 yılParalı ayağı
01 Yorumla
Soran+1 yılParasız bence tam zıddı. Kaynana yaninda oturtuyor çunkü
+1 yılhayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla
00 Yorumla
Devamını Gör(22)