Ben alışamadım buraya ya siz nasıl yaşıyorsunuz
Ben çok yalnız hissediyorum kendjmj
Ben çok yalnız hissediyorum kendjmj
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Türkiye'den Avrupa'ya gidince genelde sıkıcı geliyor. Bizim gibi cıvıl cıvıl renkli bir hayat yok. Soğuklar, belli bir disiplin içinde yaşıyorlar genelde.
Yalnızlık olmasa çok güzel yer aslında
Evet güzel yerler. Kafan rahat olur. Alım gücü var ama işte insanları soğuk. Hemen öyle arkadaş olmak kolay olmuyor. Birde bizim gibi insan ilişkilerini arkadaş ilişkilerini çok önemsemiyorlar. Biz sicakkanliyız onlarq ters geliyoruz. Bu konularda vurdumduymazlar ama öyle yetiştiriyorlar işte. Bu yüzden ilk başta zorlanman normal.🙂
Burada yaşadığım yerde bazı Türk aileler var Onlar da Sanırsam üniversite yoluyla gelmişler ve üniversite arkadaşları dışında kimseyle görüşmek istemiyorlar Ya da Türk aileler bizim Türk olduğumuzu anlayınca ona öncelik olduğunu fark etmememiz için hemen farklı bir dil konuşmaya başlıyorlar Farklı bir ortam yani Kimse kimsenin etmesinin üst üste karışmak istemiyor Hayatına yeni insanlar da halletmek istemiyor gibi sadece yabancılar değil Türkler de öyle
E oranın kültürü ile onlara benzemisler. Ablam İsviçre'de yaşıyor. Çocuklarının Türklerle arkadaş olmasını pek istemiyorlar mesela. Nerede pislik iş var Turkler yapıyor çünkü. Yeğenim falan da çok zorlanıyor. Dayı çok umursamazlar arkadaşlığın bitmiş falan umrunda olmuyor. Bizim gibi arkadaşlık ilişkileri yok diyor ki Avrupanin çoğu yeri böyle gerçekten. O yüzden bizim için zor oluyor maalesef.
Kesinlikle haklısınız Keşke Türkiye'nin ekonomisi ve geçim Şartları iyi olsa da yurt dışında yaşamak zorunda kalmasaydık
Niye buraya gelen gurbetçiler orayı hep kötülüyor. Burası çok iyiymiş Avrupa buradan betermiş🤣
Allah aşkına inanıyor musunuz beni buraya bağlayan tek şey ekonomik ferahlık yoksa ne yapayım elin memleketinde turkiyede aç kalırız
İnanmıyoruz tabi ki. Hangi devirdeyiz Avrupa'ya gitmesen bile telefonlarla her şeye ulaşıp öğrenebiliyorsun. Onlar ancak cahil kesimi kandırır. Hee bende Avrupa'daki yaşasam eurolarla gelip bozdurup rahat rahat her şeyi alsam Türkiye çok iyi derim😄
Üni icin ordaysan yapicak bisey yok alisican ama calisiyosan rahatsindir
Hayır değilim evlenip geldim
Bende pop rdayom hangi şehirde yasiyorsun sen
Aneerpen yakınmi sana
Niye gittin o zaman
Beni de alabilirsin oraya
Yok ne sorunu var