Arkadaşıma mesaj attım dönmedi, silmeli miyim?

Üniversite yıllarımdan tanıdığım biriydi. Başta flörttük sonra ben kafalarımızın pek uyuşmadığını anlayınca devam etmek istemediğimi açıkça söyledim o da tamam ama arkadaş kalalım dedi neyse kabul ettim bi müddet de özellikle onun çabasıyla öyle arkadaş ortamımızda falan görüştük. Neyse bu bi süre yazmaz olunca merak ettim ben yazdım evleniyorum dedi onun adına sevindim de sonra kopmuş gibi olduk o müddet yazmayımca demek ki kız istemiyor diye düşündüm. Neyse ben mezun oldum memlekete döndüm. Korona zamanı o yazdı bana. Meğer boşanmış. Garip geldi başta o kadar zaman yazma yazma sonra boşanınca pat diye tekrar ortaya çık. Neyse biz öyle arada sırada yazıştık. Bu benim bir ara yazdığıma dönmemişti o sıra tahmin ettim hayatında biri var herhalde diye çözdüm bunu artık. Sonra kısmen öyle çıktı zaten. Neyse sonra yine o yazmaya başladı arada görüşmek de istedi olmadı. Uzun zamandır yine konuşmuyorduk bu kez ben yazayım dedim dönmedi. Bu şekilde davranması artık beni rahatsız ediyor. Benim bir duygum hissiyatım yok ama arkadaşsak da neden onun özel hayatına göre değişiyor arkadaşlığımız? Sizce ne yapmalıyım? Böyle davranan insanları silmek daha mantıklı geliyor bana?
Arkadaşıma mesaj attım dönmedi, silmeli miyim?