Siz olsaydınız ne yapardınız?

Abilerim yakışıklı ben kapkara ve çipçirkinim 7 milyar insanın en çirkini benim bu hayatı kaldıramıyorum çirkin olmayı kaldıramıyorum acı çekmeyi kaldıramıyorum intihar etmeyi düşünüyorum artık dayanamıyorum cidden dayanamıyorum her gün ağlıyorum kimse beni beğenmiyo sevmiyo karayım çirkinim gereksizim ev hanımıyım ne boktan bi hayat bir an önce ölmek istiyorum oda olmuyo ölsem kurtulsam bu iğrenç hayattan güzel bi hayata kavuşsam güzel bi kız olduğum herşeyin istediğim gibi olduğu kimi sevsem beni sevdiği acı çekmediğim özel hissettiğim bikere olsun özel ve güzel hissettiğim bikere olsun emin olarak yaşadıklarımdan yola çıkarak evet ben güzel bi kızım dediğim ya da aynaya baktığımda bikez olsun güzel hissettiğim ben böyle bi hayat istiyorum neden çirkinim çok yakışıklı bembeyaz tenli abilerim var ama ben böyleyim neden böyleyim neden Allah bana bu iğrenç hayatı layık gördü hadi biri çıksın da söylesin ben böyle çirkin olmaya aşık olduğumun bana aşık olmamasına hayat boyu yalnız geçecek bi ömre mi layığım kimse beni sevmiyo hiçkimse neden mi ben karayım diye ben çirkinim diye neden iğrenç şeyleri yaşıyorum neden ben cehennemi yaşıyorum neden neden neden Allah her gün akıttığım gözyaşlarını görüyor mudur o bana yardım edicek mi birileri beni rahatlatsın bigün her şey gerçektende benim istediğim gibi olucak mı bu hayat bana çok ağır geliyor intihar etsem Allah affeder mi belki affeder merhameti çoktur onun bi intihar ettim diye sonsuza kadar bana azap verecek değil aşık olduğum bi çocuk war o bile benden yüz çevirdi abilerim ailem amcam kimse beni sevmiyo bu hayatta beni tek seven biri varsa Allah dayanamıyorum buna beni sadece onun sevmesine başkasının sevgisini de istiyorum yalnız halime çok acıyorum hani o sonsuz merhamet sahibiydi görmüyo mu yaşadıklarımı benimle birlikte aynı acıyı çekmiyo mu neden yardım etmiyo neden neden neden?

Siz olsaydınız ne yapardınız?