Abilerim yakışıklı ben kapkara ve çipçirkinim 7 milyar insanın en çirkini benim bu hayatı kaldıramıyorum çirkin olmayı kaldıramıyorum acı çekmeyi kaldıramıyorum intihar etmeyi düşünüyorum artık dayanamıyorum cidden dayanamıyorum her gün ağlıyorum kimse beni beğenmiyo sevmiyo karayım çirkinim gereksizim ev hanımıyım ne boktan bi hayat bir an önce ölmek istiyorum oda olmuyo ölsem kurtulsam bu iğrenç hayattan güzel bi hayata kavuşsam güzel bi kız olduğum herşeyin istediğim gibi olduğu kimi sevsem beni sevdiği acı çekmediğim özel hissettiğim bikere olsun özel ve güzel hissettiğim bikere olsun emin olarak yaşadıklarımdan yola çıkarak evet ben güzel bi kızım dediğim ya da aynaya baktığımda bikez olsun güzel hissettiğim ben böyle bi hayat istiyorum neden çirkinim çok yakışıklı bembeyaz tenli abilerim var ama ben böyleyim neden böyleyim neden Allah bana bu iğrenç hayatı layık gördü hadi biri çıksın da söylesin ben böyle çirkin olmaya aşık olduğumun bana aşık olmamasına hayat boyu yalnız geçecek bi ömre mi layığım kimse beni sevmiyo hiçkimse neden mi ben karayım diye ben çirkinim diye neden iğrenç şeyleri yaşıyorum neden ben cehennemi yaşıyorum neden neden neden Allah her gün akıttığım gözyaşlarını görüyor mudur o bana yardım edicek mi birileri beni rahatlatsın bigün her şey gerçektende benim istediğim gibi olucak mı bu hayat bana çok ağır geliyor intihar etsem Allah affeder mi belki affeder merhameti çoktur onun bi intihar ettim diye sonsuza kadar bana azap verecek değil aşık olduğum bi çocuk war o bile benden yüz çevirdi abilerim ailem amcam kimse beni sevmiyo bu hayatta beni tek seven biri varsa Allah dayanamıyorum buna beni sadece onun sevmesine başkasının sevgisini de istiyorum yalnız halime çok acıyorum hani o sonsuz merhamet sahibiydi görmüyo mu yaşadıklarımı benimle birlikte aynı acıyı çekmiyo mu neden yardım etmiyo neden neden neden?
+1 yılbak şimdi söylediklerinde çok haklısın yani yaşadığın hisler yüzünden böyle dolup patlaman çok normal seni gayet iyi anlıyorum ama şöyle bir şey var hayata karşı pozitif olman gerekiyor tabi ki bunu okuduğun da içinden senin için söylemesi kolay diyebilirsin evet söylemesi kolay ama pozitif olmak zorundasın hayata karşı güçlü olmak zorundasın bundan 3 sene önce bende seninle aynı hisleri yaşıyordum sonra yavaş yavaş düzeldim bende böyle çok çirkin olduğumu düşünüyordum ama onun asıl sebebi ten rengin şu veya bu değil böyle hissetmenin asıl sebebi özgüvensizlik kendini geliştirmen gerekiyor kişisel gelişimine önem vermen gerekiyor spor yapabilirsin mesela kendine yeni bir tarz oluşturabilirsin yani tipini beğenmiyorsan bunu değiştirmek senin elinde olan bir şey tabi ki yüzünü değiştiremezsin tamamen bu mümkün değil ama biraz çaba göstererek aynaya baktığında ay ne kadar güzel olmuşum hissini yaşayabilirsin bu biraz zor ama bence sen üstesinden gelirsin ve ayrıca kendini böyle üzüp moralini bozma evet elinde değil biliyorum ama sana yazık kendine yazık ediyorsun ne kadar zor olursa olsun ne olursa olsun seni hangi hisler ele geçiriyorsa geçirsin bu hislerden kurtulmayı yine de gülmeyi mutlu olabilmeyi öğrenmelisin kendini geliştirmelisin özgüvenli olmalısın bunları yapabilecek kapasite de birine benziyorsun
010 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel dostum deneyecem mutlaka deniceğim sadece bazı şeyler üzüyo bu hayatta bana kötü davrananlar var abim bana sen güzel değilsin ki bikere sen kendini güzel falan sanıyosun ama sen güzel değilsin sen çirkinsin dedi bu arada ben karayım ve çirkinim o beyaz yakışıklı bi çocuk ama kendini çok bi bok sanıyo işte o sorun yakışıklılığa yakışıklı ama böyle bi insan bigün bana tüm kötülük edenlere Allah cezasını verir mi ya da öbür dünyada o benim abim olmasın desem ve bana biraz güzellik wer desem verir mi sonsuza kadar acı çekicek değilim kimse bunu haketmez öbür dünyada her şey çok farklı olsun istiyorum hiç bu dünya gibi olmasın hiçbişey her şey çok farklı ve güzel olsun lütfen olsun lütfen öbür dünyada her şey çok güzel olsun
- +1 yıl
Ha bide aşık olduğum çocuk da maymun dedi bana bu da çok üzdü beni çok ağır şeyler yaşadım yalnızım bide üzülmemek elde değil ama dediğin gibi özgüvenimi yükselticem ve mutlu olmaya çalışıcam biliyorum ki Allah bana yardım edicek
- +1 yıl
rica ederim de teşkkür etmene gerek yok cidden önemli değil evet yaşadığın şeyler çok travmatik olaylar üstüne bide yalnız olmak çok çok daha kötü yanında sığınabileceğin biri olsa o kadar ağır gelmez ama yalnız olduğun için çok daha ağır geliyor çok iyi anlıyorum seni dediğim gibi özgüvenini yükselt mutlu olmaya çalış allah sana yardım eder ilerde hayatın çok güzel olur umarım inşallah çok güzel günler yaşarsın güzel bir hayatın olur ve kendine de böyle sürekli çirkinim çok çirkinim deyip durma kendini yiyip bitirme üzme kendini içini ferah tut söylediğin şeyler psikolojine yansır yani sen şimdi hep ben çirkinim dediğin için sürekli öyle hissedersin ama hep ben güzelim dersen ve buna uzun bir süre devam edersen o çirkin hissi yok olur güzelmişsin gibi hissetmeye başlarsın ki yanlış anlama ama bence çirkin de değilsindir o kadar sadece özgüvenin eksik o yüzden böyle geliyordur onun dışında şu var dediğim gibi ben güzelim dersen zamanla psikolojik olarakta çirkin gibi hissetmezsin güzel hissetmeye başlarsın kendini buda çok işine yarar ilk başta kendine çirkin damgası vurmayı bırakman gerekiyor
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel arkadaşım dostum denicem güzel tavsiyelerin güzel önerilerin benim önümde güzel bi hayat olucakmış gibi hissettirdiğin için belki de birilerinin bana bunu söylemesine çok ihtiyicam vardı😂😂😂🩷🙏🙏İyi insanlar böyle hep var olsunlar umarım sana da hayat sırf böyle güzel hissettirdiğin için sana da hep güzel yüzünü gösterir ve hep mutlu olursun Allah hep sana yardım etsin ve güzel şeyler yaşa😂😂😂😂😃😀😀😀🫠🫠🫠🫠🩷🩷🩷🙏🙏🙏
- +1 yıl
rica ederim önemli değil olucakmış gibi değil olucak sadece içini ferah tut olabilir evet belki de birinin sana böyle güzel şeyler söylemesine ihtiyacın vardı bak bu sayede sende artık daha iyi hissediyorsun gerçekten sevindim mutlu oldum böyle azda olsa bir yardımımın dokunmasına güzel dileklerin içinde çok çok teşekkür ederim inşallah sende istediğin o güzel hayata kavuşursun
- +1 yıl
birde şu var sırf dış görünüşünden dolayı sana kötü davranan insanları umursama onlar çünkü insan değiller öyle insanlar karaktersiz basit kişiler kalpleri yok onların önemli olan her zaman karakter ve kalptir dış görünüş dediğimiz şey zaten yaşlanınca yok olup giden bir şey ama iç güzellik öyle değil ömrümüzün sonuna kadar bizimle beraber olan bir şey o yüzden yüreğin iyi olsun önemli olan o
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim sonuna kadar haklısın bütün dediklerin doğru yüreğin iyi olması önemli olan seninki gibi çok güzel yürekli olmak en önemlisi her zaman profiline girdim yakışıklı çocuksun ama hiç egon yok bu çok güzel bişey doktor olan abimde öyle biliyomusun o diğer abim gibi değil yakışıklı ama hiç egosu yok çok güzel bi kalbi ve de iyi bi kalbi var işte bu en önemli olan seni ona çok benzettim inşallah bu hayatta her zaman kendin gibi iyi yürekli insanlarla karşılaşırsın sende bunu kesinlikle çok hakediyosun ve hep güzel şeyler yaşarsın umarım çünkü iyi yürekli insanlar her zaman güzel şeyler yaşamayı hakederler anlamlı ve güzel fikirlerinle beni çok mutlu ettin bunun için sana çok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim teşekkür etmene hiç gerek yoktu bu söylediklerin bana yetti ve arttı bile gerçekten asıl ben teşekkür ederim benim hakkımda böyle çok güzel şeyler söylediğin için yani iltifatların için çok teşekkür ederim dürüst olmak gerekirse şu an ne diyeceğimi pek bilemiyorum yani mutlu oldum bir insanın benim hakkımda böyle güzel düşüncelere sahip olması beni mutlu etti ayrıca birde senin mutlu olduğunu gördüğüm içinde çok sevindim ve bence sen o güzel yüreğe zaten sahipsin yani tanımıyor olabilirim hayatımda ilk defa seninle konuşuyor olabilirim içimden gelen neyse onu söylüyorum bence zaten o yüreğe sahipsin inşallah sende her zaman bu hayatta hep böyle güzel yürekli insanlarla karşılaşırsın çünkü fazlasıyla hak ediyorsun gerçekten çok mutlu olmayı sevilmeyi mutlu edilmeyi hayatını güzelce yaşamayı gülmeyi çok çok fazlasıyla hak eden birisin inşallah bundan sonraki hayatın çok çok güzel olur dediğim gibi tam olarak ne diyeceğimi de bilemiyorum çok çok teşekkür ederim bu güzel dileklerin güzel düşüncelerin için
- +1 yıl
Asıl ben sana çok teşekkür ederim hep böyle iyi kal yardıma ihtiyacı olan biri olduğunda şimdiki gibi hep uzun uzun yazmaktan çekinme sağlıcakla kal önünde güpgüzel bi hayat olsun seviliyosun çok değerlisin benim için üşenmeden uzun uzun yazdığın için benim üzüntümü hissedip uzun uzun yazmaya üşenmediğin için ve de güzel ve anlamlı fikirlerin için sana tekrardan çok teşekkür ediyorum🫶🫶🫶🫶😂😂😂😂🩷🩷🩷🩷🩷🙏🙏🙏🙏🫶🫶🫶
- +1 yıl
rica ederim önemli değil merak etme zaten hep iyi kalıcam ve yardıma ihtiyacı olan birini gördüğüm zaman aynı böyle uzun uzun yazmaktan asla çekinmicem sende sağlıcakla kal nasıl bir hayat istiyorsan öyle bir hayata kavuşmanı dilerim tabi ki de üşenmem hatta eğer böyle yine dertlenirsen kendini kötü hissedersen yazabilirsin destek olmaya çalışırım güzel güzel konuşmaya çalışırım bu yazdığımı da lütfen yanlış anlama bu arada ben insanlara destek olmayı yardımcı olmayı seven bir insanım o yüzden dolayı diyorum yani yanında olurum destek olurum sende çok değerlisin ve asıl ben çok çok teşekkür ederim benim hakkımda böyle güzel şeyler söylediğin için yani açık konuşmam gerekirse birinin bana böyle güzel şeyler söylemesi mutlu etti gerçekten çok mutlu oldum çok sevindim bu yazdığın güzel iltifatlar olsun güzel dileklerin duaların olsun çok mutlu oldum sen beni böyle mutlu ettin dilerim ki allahta seni böyle çok mutlu etsin hayatında her zaman
En İyi Cevaplar
Bu söylediklerini haketmiyorsun, üstelik esmer olmayı bu kadar aşağılaman çok iğrenç bir şey, kendine biraz saygın olsun insanların seni beğenmesi o kadarda önemli değil, hadi beğenir bir insan birini ama bir insan birini sırf beğenmedi diye sevmiyorsa nefret ediyorsa o insan kötüdür zaten, bu kadar önem vermeyin şu dış görünüş saçmalığına aslında o kadar önemsiz ki ama topluluk düşünceleri yüzünden önemli görüyoruz, sen kendine değer verirsen herkes seni beğenir ama kendine değer vermessen kimse vermez bunu bir düşün derim çirkinlik kötü bir şey değil suç değil, ve her şey göreceli kavram seni güzel bulanlarda var bilemessin, hayatta çok büyük dertler varken bu ucuz şeyleri kendine dert edinmen üzücü lütfen bu saçmalıkları takma seni gerçekten seven sevmeyen insanları bilemessin, insanlar sırf birini beğenmediği için onu sevmemezlik yapmaz mesela ben yapmıyorum çünkü o kadar karaktersiz değilim.
09 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel arkadaşım dostum dediklerin mantıklı düşününce sadece bazı şeyler üzüyo yalnızlığım üzüyo abim var bitane o benim gibi çirkin ve kara falan da değil çok yakışıklı bembeyaz tenli Allahın işinden sual olmaz Allah böyle istemiş beni çirkin ve kara onu güzel yaratmış işte normalde öyle olmaz abi yakışıklıysa kardeş de güzel olur lanet olası genlerim buna asla izin vermemiş bana bi gün sen güzel değilsin kendini güzel falan sanıyorsun ya sen güzel falan değilsin dedi çok ağırıma gitti çünkü bende biliyorum ki çirkinim aynaya bakınca çirkin bi yüz görüyorum ve aşık olduğum bi çocuk vardı adı Muhammet Burak doktor bi abim var bu bahsettiğim değil o abimde bembeyaz ve mükemmel yakışıklılıkta o abiminde adı Muhammet ve abime çok benziyo aşık olduğum çocuk doktor olana sadece bi abim kara ve çirkin bide ben ve o sevdiğim çocuk bana maymun dedi bana bütün kötülük yapanlar bigün cezasını çeksin istiyorum sadece o gün için sabredemiyorum sence o gün gelicek mi bu hayattan bıktım insanlar neden bu kadar kötü intihar etmek istiyorum abilerim psikolojimi bozdular o kara abim sınav senemde beni dövdü okula gitmek istemedim bidaha da okulu da bıraktım doktor olan abim dövmeyin karışmayın bu kıza demesine rağmen bi diğeri ben daha 10. sınıftayken dediğim gibi sen çirkinsin dedi bunları hakediyomuyum sence bana çirkinsin diyen o dillerin ateşte erimesini istiyorum cehennemde beni döven o ellerin ateşte yanmasını bütün kötülerin nihayet bigün cezasını çekmesini olur mu sence bigün belki 50 60 yıl sonra belki beni küçümseyen çirkinsin sen bikere diyen o abimden kat kat daha güzel yaparmı Allah beni ona ibret olsun diye sırf bu kadar kötü olduğu için bigün hayat sadece beni küçümseyen kötü davranan bu insanlar için değil benim için çok güzel olur mu?
- +1 yıl
Öncelikle esmerliği aşağılarsan Allah sana kızar, güzelliğin çirkinliğin ten rengiyle alakası yok, o abinede inanamıyorum nasıl bir abi o üvey filanmısınız?
Bak sana şunu diyeceğim ve bu doğru bir şey güzellik çirkinlik diye bir şey yok, bu insanların çıkarttığı bir şey ama neden yok diyorum? Çünkü, dünyadaki her şey gibi buda göreceli bir kavram, sen bilmiyorsun ama seni beğenende var bundan eminim yoldan geçerken mesela var bu imkanlı, seni anlıyorum insanlar sanki sen suç işlemişsin gibi sana zorbalık yapıyorlar buna üzülmekte tabiki haklısın, ama o insanların düşüncesini pis düşüncesini kötü kalbini değiştiremessin çok üzgünüm o abin şaka yapmıyorsa kalbi 💩' tan daha pis, şimdi ben söyleyince - +1 yıl
hiçbir şey değişmeyecek belki, ama seni en iyi ben anlarım, ortaokul zamanlarımda bazı insanlar bana çirkin muamelesi yapıyordu sonra lise 1'e geçtim devam etti, sonra sınıfta kaldım tekrar 1. Okumaya başladım başka bir okula geçtim sonra, sonra herkes güzel olmamı konuşmaya başladı, çoğu kişi beni beğendi, çok güzel olduğumu söyledi ama yinede beğenmeyenler vardı illaki, ondan öncelerdede herkes çirkin olduğumu ima etmiyordu bazı kişiler, e şimdide herkes beni dünya güzeli görmüyor bazı insanlar yani demek istediğimi anladın mı? sen istediğin kadar bazı insanlara çirkin ol yinede seni beğenende var ya da istediğin kadar güzel ol yinede seni beğenmeyende olacak, çünkü gerçekten göreceli kavram, kendinde vücudunda bedeninde herşeyi değiştirebilirsin tek şey hariç özündeki iyiliği kötülüğü değiştiremessin, mesela ben 4 4'lük insan değilim ama birini beğenmeyince ondan nefret etmiyorum neden edeyim? bazı insanlar hayvanlara bile bunu yapıyor kötü insanlar onlar, işleri güçleri dış görünüş olmuş, birini bir canlıyı tabiki beğenirsin hoşuna gider dış görünüşü ama beğenmeyince bunu kötü olarak algılayıp kötü şeyler söylersen, senin kalbin onların kalbi zaten kötüdür, ve Allah'ın yarattığı şeyi sırf beğenmedin diye ona kötülük yaparsan (çirkin olduğunu düşünmek değil) ama ona zorbalık yaparsan o pis gözlerin beynin onu beğenmedi diye, Allah'ta eninde sonunda sana ceza verir, oyüzden lütfen kendine saygı duy lütfen seni tanımıyorum ama seni seviyorum, ve sen değerlisin hemde çok.
- +1 yıl
Üşenmeden okuduğun için beni rahatlattığın için herşeyi çok güzel mantıklı ve sonuna kadar doğru düşüncelerini düzgünce uzun uzun ama üşenmeden yazdığın için haklıyı haksızı çok iyi bi şekilde ayırt ettiğin için böyle üzülen ve haksızlığa uğrayan bi insanı gördüğünde hemen onun için üzüldüğün için ve bişeyleri uzunca yazmak gözüne gelmediği için sana çok teşekkür ediyorum ve Allaha bu kadar iyi bi insanı karşıma çıkardığı için çok teşekkür ediyorum hep böyle iyi ve güzel kal ve hep doğrucu haklı haksız kim bunu ayırt edebilen bi kız ol insanları güzel düşüncelerinle doğru düşüncelerinle aydınlat ve her zaman biri kötü bişey yaşadığında güzel kalbinle onun için üzül ve herzaman ama herzaman güzel düşüncelerini güzel ellerinle aktar uzun uzun yazmaktan çekinme ben de seni çok seviyorum beni anladığın için benim için tüm (güzel) kalbinle üzüldüğünü hissedebildim benim için çok değerlisin ve ben de seni çok seviyorum.
- +1 yıl
hiç önemi bile yok satırlarca yazabilirim hala, herzaman yanında olabilirim üzülme, seninle gerçek hayatta tanışıp arkadaş olmak isterdim mesj kutum açık herzaman yzabilirsn ama lütfen kendine saygı duy lütfen kendini ister güzel olarak gör ister çirkin olarak ama yinede sev, çünkü sevmemek için bir neden değil.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim sana her zaman yazarım tabiki bende gerçek hayatta seninle tanışabilmek isterdim bu dünyada gerçekleşmese bile inşallah cennette seni asla unutmam ben unutsam bile Allah bana orada hatırlatır hahahah o herşeyi en iyi bilendir ben çok inançlı bi insanım ondan böyle şeyler yazıyorum sakın yanlış anlama mesaj kutuna yazarım arada sıkılınca üzüldüğümü görünce uzun uzun yazmışsın hiç üşenmeden sonsuz teşekkürler bunun için böyle iyi insanlar hep var olsun😂😂😂😅😅😁😁😄😄😃😃😃😀😀😀😀🩷🩷🩷🩷🙏🙏🙏🙏
- +1 yıl
😬😬😬😬şu emoji yanlışlıkla gelmiş pardon😂😂😂🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅😃😃😃😄😄😄😄😀😀😀😀😀😀🩷🩷🩷🩷🩷🫶🫶🫶🫶🫶🙏🙏🙏🙏
- +1 yıl
Okeyyito🫶🫶🫶🫶🩷🩷🩷🩷🙏🙏🙏😂😂😂😅😃😀😀😀🩷🩷🩷🙏🙏🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılcok korkunc dusuncelerin var kendine bu kotulugu yapmaya hakkın yok
01 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar bana ne kötülükler yaptı bi bilsen peki ya onlar bigün cezasını çeker mi sence öz abim bana sen kendini güzel sanıyorsun ama güzel falan değilsin dedi hem de ben çok küçükken daha 10 a giderken ben ona hiçbişey yapmadığım halde bu çok acı bişey insanın abisinin kendisine bunu söylemesi bir diğeri sınav senemde beni dövdü okulu
da bıraktım o yüzden psikolojim bozuldu bu çok acı o beyaz yakışıklı bana çirkinsin sen diyen abim ama ben kara ve çirkinim şimdi belki inanmıyorsun diyosun abisi yakışıklıysa kendisi de güzeldir ama öyle değil iki abim beyaz ve yakışıklı biri kara ve çirkin ve bende kara ve çirkinim Allah böyle istemiş böyle olmuş ne diyeyim sadece bigün bana bütün kötülük yapanların cezasını çekmesini istiyorum bigün çok güzel bi kız olup mutlu olmak bu hayattaki gibi yakışıklı abisinin onu ezdiği ezik kara ve çirkin kız olmamak bihün gerçekten çok güzel bi kız olmak isterdim bunu çok isterdim inan kimse sonsuza kadar kötü şeyler yaşamayı haketmez Allah neler yaşadığımı gördü ve benimle birlikte o acıları çekti çünkü o sonsuz merhamet sahibi biliyorum ki bigün bana kötülük yapan bütün kötüler bigün cezasını kesinlikle çekicek yanlarına kalmicak ve bigün ben kesinlikle çok mutlu olucam
Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı. İnan bilmiyorum yalnızım dua ediyorum hala yalnızım
02 Yorumla- +1 yıl
Benim kadar çirkin değilsindir olmadığın kesin kimse benim kadar acı çekmemiştir şu hayatta kötü şeyler yaşamamıştır bende yalnızım çirkinim diye yalnızım kimse beni sevmiyo napiyim Allaha sığınıyorum bu dünyada o bana biraz yardım etsin sadece yalnızken bile bana biraz mutluluk versin o sevsin nolucak 50 60 yıl o sevsin sadece nolucak ki 60 yıllık hayat ama biliyorum sonrasında ben çok mutlu olucam bigün ben gerçekten inanılmaz mutlu olucam inanılmaz güzel olucam her şey tam da benim istediğim gibi olucak böyle çirkin de olmicam kimse sonsuza kadar kötü şeyler yaşamayı haketmez ve sende umarım bigün ikimizde artık yalnız olmayız ve her şey ikimiz için neyi nasıl istiyorsak öyle olur ve olacakta. Bigün bütün bu dünyada kötü şeyler yaşayan herkes farklı bi dünyada adı Cennet olmalı orada çok mutlu olucak.
Bende yalnızım napalım bence bu güzellik cirkinlikle alakalı değil nasiple alakalı
16 Yorumla- +1 yıl
Halalarım benden daha güzel ikiside bekar 50 yaşındalar biri 50 yaşında biri de 60 yaşında hiç evlenmemişler bu zamana kadar hep babam baktı onlara ev hanımları evet nasiplede alakalı ve teyzem de 50 yaşında evlendi oda hep abisiyle yaşıyodu aynı evde.
- +1 yıl
İşte nasip olmamış sosyal değiller aynen gelen görücüleri falan beğenmemişler aynı evde yaşıyorlardı ikisi hep beraber bu zamana kadar babam paralarını falan veriyordu elektrik faturalarını su faturalarını ödüyordu kendimi bildim bileli sosyal olmadıklarından diyebilirim onlar çok Allaha bağlı hep şey derler bu dünyada gözümüz yok bizim Cennette yakışıklı kocamız da olur herşeyimiz de olur cennet çok güzel bir yer derler ne istersen o var altından tahtlar saraylar bahçeler kesinlikle çok doğru bu dünya yalan dünya 3 5 günlük dünya burası
sınav yeri ondan hep 5 vakit namazlarını kılarlar ve bende namazı öğrenmeliyim kuranı da unutmuşum onu da öğrenicem inşalah bildiğim tek bişey varsa bigün gerçekten çok mutlu olacağım farklı bi dünyada belki de cennet adında farklı bi dünyada kimse sonsuza kadar kötü şeyler yaşamayı ve yalnızlığı haketmez. - +1 yıl
Aynen aslında benim de bu dünyada gözüm yokta bu yüzden hep ibadet edicem ama görücü gelirse tanırım sosyal olurum tabiki ama korkuyorum çok korkuyorum kocam bana kötü davranır diye çünkü inanılmaz çirkin bi kızla konuşuyosun şuanda kocam beni döverse sanki hiçbi zaman mutlu olamicam bu hayatta gibi hissediyorum ilişki yaşamaktan çok korkuyorum sanki kimse beni sevmez sevilecek biri değilim gibi hissediyorum bilemiyorum Allah yardımcım olsun kendimi çirkin buluyorum ve çirkinimde bu yüzden öbür dünya için çok ibadet edicem. Sen ne desende boş asla kendimi rahat hissedemicem güzel bi kız gibi hissedemicem bu yüzden boş ver ama hep ibadet edicem bunu asla bırakmicam bu dünya boş çünkü.
+1 yılTen rengin seni çirkin ya da güzel yapmaz
11 Yorumla- +1 yıl
O zaman neden abim de dahil insanlar hep bana kötü davrandılar hadi bunu da açıkla demek ki çirkin bi kızım hiçbişey yapmadığım halde abim bana sen güzel değilsin kendini güzel sanıyorsun ya güzel falan değilsin sen dedi insanın abisinin kendisine böyle bişey söylemesi çok acı bişey cidden kara ve çirkin olabilirim ama böyle davranmak zorunda kesinlikle değildi. Ten rengi insanı çirkin yapabilir bak beni yaptı işte ben çirkin bi insanım bu hayatta güzel ve çirkinler vardır buda bi gerçektir. Ve aşık olduğum çocuk da bana maymun dedi bunları ve yalnız olmayı kaldıramıyorum desem sadece bigün bütün kötülerin cezasını çekmesini ve bigün herşeyin benim leyhime işlemesini istiyorum daha güzel bi dünyada belki de cennette😃😃😀😀🙂🙂🙂
+1 yılSaçmalama ya
00 YorumlaArkadaşın olabilirim 😁
00 Yorumla
+1 yılOyle deme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası