Benim kasedimin çıktığı adamla yıllar önce ablamında kasedi olduğunu öğreniyorum bunun şokunu yaşıyorum ve bana ahlak dersi veriyo şaka gibi.
2 ay
Namazında niyazında takılıyo bide?

Benim kasedimin çıktığı adamla yıllar önce ablamında kasedi olduğunu öğreniyorum bunun şokunu yaşıyorum ve bana ahlak dersi veriyo şaka gibi.
Hep dindar bir insan istedim hayatımda biriyle konuştum saatlerce din anlatırdı bana namaz kılardı hep tesbihat yapardı o kadar çok güvendi ki kalbim ona insanı sarhoş eder böyleleri hepsi değil asla tenzih ediyorum allah dostu olanları Allah’a vereceğim hesaptan korkarım. Ama sonra sonra çevremin söylemesi ile farkettim pek çok şeyi dini allahı ve bu konulara olan zaafımı kullanıyordu. Çünkü bazı konularda konuştuğu gibi değidi tavırları. Gerçekten şok geçirdim çünkü sanki gözlerim kör olmuş gibiydi onunla konuşurken. Demem o ki dindarım Allahlayım diyen her insan Allah’la değil. İnsanları iyi ölçüp tartmak lazım. Ben hep dindar bir eşim olsun diye dua ederim şimdi dini kullanan insanlardan uzak et Allah’ım diyorum soğuttu beni ama Allah’a olan ümidim hala taze çok şükür
Aynı taktigi bu adamda bana uyguladı az muahafazakar aile kizi gorduklerini dini seylerle kandırıyolar cuma mesajları flan benide boyleleri soğuttu ama soğumamamiz lazım boyleleri yuzunden allaha yüz çevirilmez, sevgilim var Şu an sevgilime demiski mtor sevgilini al basına cal gelmeseydi evime orspu bagırsaydı yeri geldi ev islerimi yaptirdim yemeklerimi yaptırdim kullandım demiş.
Şimdide diyomuşki yine kandırırım ben bunu
Cevap
10Cevap
Ne kasedi bu anlayamadık da
Cinsellik
Maşallah yapan arkadaşa benim hayellerimi de çalmış ulan nasıl bi dünyada yaşıyoruz bize neden denk gelmiyor böyle insanlar şans bize tükürmüş resmen
Adam ailecek size sponsor mu olmuş
ablan ve sen ne işe meşgulsünüzki?😀
İkimizde normal calışaniz onu barda kandirmis ilac atmiş benide kandirdi eve atti komsular goren olur iceri gir flan
🤷♂️adam kendine arşiv hazırlamış demekki.. sakat tabii yüzün görünmese sorun yokta..
Tehlikeli biriymiş zaten, evine aldığı kizlarin bazilarina şantaj yapmis kabul etmeyenleri öldürmüş.
yok artık 🤷♂️
Verilmiş sadakam varmış çok tehlikeli bakıyodu bide aynı yatakta uyudum
Şaka gibi
Dindar takildi bunca yil sorsan en namuslu o
İkinizi de nasıl ikna etti ona şaşkınım..
Benle tanismadan 5 6 sene önce olmus bi olay benle tanistiginda baya temiz namuslu biri gibi tanitti bana kendini inadımı kırdı kahve ictik cok kotu bakıyodu saf gibi inandım.
bu ne terbiyesizlink
Link var mı o adama bir bakayım ya
Ablan mi adammi
Kaset?
Hiç şaşırmadım
Yaşlar kaç ablsnls senin kötü bir durum
En İyi Cevap