Herhalde hobi değil meslek olarak karşı cinsi eleştiriyorlar. Bakıyorsunuz "erkekler yürümüyor, açılmıyor bende yabancılarla oluyorum" diyeni var. Ee erkekler flörtleşme isteğini nasıl belirtsin belirtse bu kez de tacizci diyeceksin? Erkekler maço olunca tepki, kibar olunca feminenlik suçlaması... Yani şunu düşünüyorum Bakırköy kız lisesinde okumama rağmen o lise ergenliğinde bile bu kadar toksik kız yoktu. Twitter sanırım kızların ayarlarını bozdu. Herkes birbirine sallıyor kimse kendi açığını görmüyor. Kız kendisine açılmadı diye çocuğu linç ettirmeye çalışıyor. Genelde erkekler pek bu işlere girmese de kızlar bu işlerle uğraşıyor bu mecrada (erkekler işin ucunda para varsa yapıyor bu arada) Sırf başkalarına sallayanlar yüzünden twittere girmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bazıları öyle bence de
İlk defa kadınları ne türk bir egoya sahip olduğunu açıklayıcı bir yorum görüyorum. Burdan yürürüm bebeğem 😏
Neeee anlamadım🤣
Kendi hemcinsini tanıyan bir kadın diyorum bebeğem. Bu kadına yürürüm diyorum bebeğem 😏
Bende bi s. git diyorum bebem
Kadının düşmanı kadın. İnsanlar kendi hayatları yerine başka hayatları görmeye daha çekici buluyor. Geneli böyle. Uzak durma en iyisi. An kaçıyor
Öyle
Sonra erkekler niye duygusuz deniyor. Erkek duygusuz değil, binlerce duyguya yetişemiyor sadece.
Erkekler daha duygusal bence
Biz bunu göstermekte zorlanıyoruz sadece
Twitter kadınları? Twitteri kullanan kadınları bırak tüm kullanıcılarının %90'ı birilerine laf atmak veya linçlemek için kullanıyor zaten twitteri.
Genelde kadınlar sosyal medyayı toksik kullanıyor.
Erkekler arasında çok daha nadir. Bodyciler filan milleti küçümsüyor bazen ya da Mercedes model arabaya binenler. Ama çok daha küçük bir kesim.
Kadınlar sosyal medyada toksik.
Ki başka kadınlara olumsuz yorum atanlar da yine kadınlar.
Twitter kitlesi cok kotu. Selam bile vermem ordakilere
Bazıları aşırı ma bazenl diyorum bunlar canım mı doğdu yoksa taklit falan mı yapıyorlar.
Valla anlamadım değişik organizma
Hala kullanılıyor mu o ya
Boş muhabbet ya sallamak için kullanıyorlar koca platformu
Erkekler de ayni.
Aynı değiller bence.
Erkeklerde de sosyal medyada toksiklik yapan çok ama yine de kadınlara nazaran az kalırdı.
Çünkü kadınlar tamamen bu amaçla kullanıyor.
Ohoo gelmis ne anlatiyorsun, a*inin rengini bile elestiriyorlar orada.
Bu çok ağır seviyesizlik. Ama emin ol o aşko kuşko kızları bu seviyesiz erkeklere aşık oluyor ve prim veriyor. Tıpkı geçmişte maço erkek arayışı gibi. Bu seviyesizleri yine twitter ya da tiktok kızları yüceltiyor. Yoksa o muhabbeti yapan erkekler zaten m*l
Erkeklerin hepsi oyle, kendi aralarinda donduruyorlar o muhabbetleri.
Ne alaka kadınlar da kendi aralarında erkeklerle ilgili tonla cinsel muhabbet döndürüyor? Şu an manipüle ediyorsun. Cinsiyetçi yaklaşımdan kaçın.
Ya bi git, erkekle kadin ayni mi? Kadinlar da cinsellikten bahsedebilir erkeklerin muhabbeti ayri bir mevzu. Manioulasyon ne alaka? Herkesin dilinde oldu bu da.
Valla kadınlar da gerek paylaşımları gerek hayat tarzları ile cinsel mevzulara büyük yer veriyorlar. Kaldı ki kadınların gündelik yaşamında bile cinsellik büyük yer tutuyor o yüzden burada erkeklere haksızlık yapmayacağım. Bilmiyorum nerede yaşıyorsun belki yaşadığın şehirde kadınlar içe kapalıdır ama metropollerde tüm kadınlar podyumda artık
He erkeklerin twitter ve diğer sitelerde cinsel mevzuları çevirmesi avamlık. Erkeklerin de önemli kısmı avam. Ama konu cinsel mevzular olunca kimse kadınların eline su dökemez. Benim fikrim bu. Ama erkeklerin cinsellik üzerinden kadın aşağılamasına karşıyım hatta erkeklerin kadınları aşağılamasına karşıyım. Zaten twitter tayfasını kadın erkek fark etmeksizin sevmiyorum cinsiyetçi değilim.
Yahu ne alaka? Bir suru sey sacmalamissin, mesele sanki kadinlarin cinsellik konuşup konuşmaması. Asil sen nerede yasiyorsun? Daha erkekleri taniyamamissin bile.