Hacca gittiniz mi? Gitmeyi düşünüyor musunuz?

Ben gitmedim, şimdilik gitmeyi düşünüyorum. Evet şimdilik. Suudi Arabistan hükümeti ne yapsa sustuk. İşgalci ABD ile el sıkıştı, sustuk. Sömürgeci Avrupa ile el sıkıştı, sustuk. Mekke'yi Las Vegas’ta geçirdi, Kabe'yi neredeyse gökdelenler yüzünden görünmez hale getirdi, sustuk. Dünyada bazı Müslümanlar açlıktan ölürken, bir Hristiyan futbolcuya milyon dolarlar verdi, buna bile sustuk. Allah bizi affetsin ki tüm bunlara sustuk. Şimdi ise, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, "İsraille ilişkilerimizi normalleştireceğiz, İsrail düşmanımız değil. Her gün normalleşmeye yaklaşıyoruz" demiş. Suudi Arabistan, Arap yarımadasındaki işgalci yahudi devleti İsrail'i eğer tanırsa, ve eğer ilişkilerini normalleştirirse, ben hac için bile olsa Suudi Arabistan'a gitmem. Artık bu, bardağı taşıran son damla olur. O münafık Suudi liderlere 1 kuruş kazandırmam. O kadar netim. Şu sıralar İsraille Suudi Arabistan gerçekten normalleşmeye çok yaklaştı, eğer bu olursa… maalesef gitmem. Mekke benim en sevdiğim şehir, ama gidemem. 🌴🕋💔

Hacca gittiniz mi? Gitmeyi düşünüyor musunuz?