Aile & Toplum 2 ay Evli olan insanların neden evi yok? Bomhuen Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evli olup da evsiz olmak... :/ :) Evli olan insanların neden evi yok? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 104 , eic 89% 2 ay nerden biliyorsun kac evli insani gördün kirada yasayan 0 24 Yorumla Bomhuen 2 ay Evli olan insan ne demek? Evi olan insan demek değil mi :D Yorumla yorgunnkadn 2 ay hayır evi olan demek değildir. hayatını bir başkasıyla birleştirmiş kişiye denir Yorumla Bomhuen 2 ay @yorgunnkadn kelimenin kökünde ev var Yorumla yorgunnkadn 2 ay ama kelime o anlama gelmiyor. ''balık'' kelimesinin kökünde de ''bal'' var bi ilişki var mı balık ve bal arasında Yorumla Bomhuen 2 ay @yorgunnkadn var tabiki Yorumla EmilKurjak 2 ay @yorgunnkadn oda biliyorda ters vitese takamiyor erkek adam işte olur ole seyler sende üsteleme artik :D Yorumla yorgunnkadn 2 ay açıklasana ikisi arasındaki bağ ne Yorumla Bomhuen 2 ay @yorgunnkadn bal kelimesine ık ekini ekleyince balık oluyor. Balıklar baldan türemiş. Yorumla yorgunnkadn 2 ay haklısın valla. allahın işsizi sinirimi bozdu Yorumla Bomhuen 2 ay @yorgunnkadn yoruma sizi kim çağırdı? Yorumla yorgunnkadn 2 ay okumayan adam olduğun ne kadar belli. cahil. çok yazık Yorumla yorgunnkadn 2 ay keyfim ve kahyası çağırdı Yorumla Bomhuen 2 ay @yorgunnkadn ya da cahil taklidi yapan, saçmalayan diyelim. Bilerek böyle yazıyor olabilirim değil mi? Yorumla EmilKurjak 2 ay yoruma cagircak adam misin sen milleti ne saniyorsun sen kendini 1 soru sordun diye afralar tafralar Yorumla EmilKurjak 2 ay adam yerine koyduk seni yorum yaptik artis sekilmi yapiyorsun la sen bize Yorumla Bomhuen 2 ay Sana değil yorgunkadın işimi üyeye dedim. Yorumla Bomhuen 2 ay İsimli* Yorumla yorgunnkadn 2 ay olamazsın. akıllı ve mantıklı bir insan böyle yazışmalarla/taklitlerle vakit kaybetmez, ancak cahil birinin işidir bu Yorumla Bomhuen 2 ay @yorgunnkadn senin görüşün Yorumla yorgunnkadn 2 ay aynen öyle Yorumla Bomhuen 2 ay @yorgunnkadn sizi ilgilendiriyor mu benim nasıl biri olduğum? Hakkımda söyledikleriniz yanlış zaten de sizi ilgilendiriyor mu? Yorumla yorgunnkadn 2 ay kardeş senle uğraşılmaz be. hadi eyw Yorumla Bomhuen 2 ay @yorgunnkadn hele şükür yani. Davetsiz misafir olarak gelmiştiniz zaten Yorumla EmilKurjak 2 ay Uzatma sende abisi bildirimler bana geliyor kapatin konuyu Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 26 , eic 57% 2 ay Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Her evliye bir ev lazm 0 1 Yorumla Bomhuen 2 ay Yanii. :D Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 85% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Bekarım evim var evliler kira mi diye soruyor. d 0 5 Yorumla Bomhuen 2 ay Senin de evin var. O zaman evlisin. Yorumla FreePowerFullll 2 ay Bekarım diyorum ya Yorumla Bomhuen 2 ay Evim var diyorsun. Evlisin işte. Yorumla FreePowerFullll 2 ay Yav he he Yorumla Bomhuen 2 ay Ne yani? Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 67,6b cevap paylaştı. evleri vardır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay nerede yaşıyomuş bu evsiz evliler 0 36 Yorumla Bomhuen 2 ay Evi olmayan insan evli değil evsizdir o halde Yorumla Cevap sahibi 2 ay kelime oyunu mu oynamak istiyosun Yorumla Bomhuen 2 ay Evet? Yorumla Cevap sahibi 2 ay anaokullarına gönüllü gir. senin yaş grubunda bir sürü kişi var orada, onlarla oynarsın Yorumla Bomhuen 2 ay Saçmalamak da bir insan hakkıdır. Yorumla Cevap sahibi 2 ay ok Yorumla Bomhuen 2 ay Beğenemediyseniz yorum yapmama hakkına sahipsiniz Yorumla Cevap sahibi 2 ay bi o kadar yorum yapma hakkına da sahibim Yorumla Bomhuen 2 ay E biraz müsaade edin de eğlenelim Yorumla Cevap sahibi 2 ay ettik eğlen hadi Yorumla Bomhuen 2 ay Saçın da yoktur senin şimdi. Yorumla Cevap sahibi 2 ay s1k1n de yoktur şimdi senin Yorumla Bomhuen 2 ay Cinsiyetim erkek olduğuna göre var. Yorumla Cevap sahibi 2 ay aynen canım aynen aynen Yorumla Bomhuen 2 ay Her neyse nerde kalmıştık. Evi olana evli denir Yorumla Bomhuen 2 ay Ayrıca sen erkekliğime niye laf ediyorsun? Yorumla Bomhuen 2 ay Karım olsan görürdün de neyse Yorumla Cevap sahibi 2 ay asedrefdsfksydkfglffglı senin canın sıkılmış herhalde, konuşma biteli 15dk oldu Yorumla Bomhuen 2 ay Evet canım sıkıldı da erkekliğime niye laf ettin? Yorumla Cevap sahibi 2 ay git başka yerde eğlen. işim gücüm var hala sana laf anlatamam, hadi bay Yorumla Bomhuen 2 ay Anlatma o zaman. Yorumla Bomhuen 2 ay Sen de kadınsın ya göğüslerin yok o zaman. Yorumla Cevap sahibi 2 ay evet yok memem. hadi çocuğum başka yere, hadi. Yorumla Bomhuen 2 ay Burası benim sorumsa siz başka yere. Yorumla Cevap sahibi 2 ay senin sorunsa benim de cevabım hadi bakim Yorumla Bomhuen 2 ay Bu ısrar niye? Yorumla Cevap sahibi 2 ay olm bak ciddili bişi dicem. millet seni çok kandırır böyle. hiç bi b0ku kabul etmiyosun, uzatmayı seviyosun falan, zor yani Yorumla Bomhuen 2 ay Sen kandırdın o zaman Yorumla Cevap sahibi 2 ay evet Yorumla Bomhuen 2 ay Eline ne geçti. Hiçbir şey. Ortada bir şey yok ki. Yorumla Cevap sahibi 2 ay aynen öyle yok ortada bişi. mesela hala uzatıyosun bak Yorumla Bomhuen 2 ay Sen kısaltabilirsin Yorumla Cevap sahibi 2 ay neyse aga sohbtine doyum olmaz ben kaçtım Yorumla Bomhuen 2 ay Beni övüyor musun gömüyor musun anlamıyorum ama erkekliğime laf etmenden hoşlanmadım. Sus bence de. Yorumla Cevap sahibi 2 ay tamam Yorumla Bomhuen 2 ay Susacaktın hani? Yorumla
ATH3NA Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Çok komik 0 1 Yorumla Bomhuen 2 ay Beğenemedin mi? Yorumla
F-5Ferman Takip Et Xper 5 Yaş: 22 2 ay Kirası var 0 4 Yorumla Bomhuen 2 ay Evi olan insan neden kirada otursun? Yorumla F-5Ferman 2 ay Birikimi yoktur Yorumla Bomhuen 2 ay Evi olan dedim. Yorumla F-5Ferman 2 ay Kiraya vermiştir. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
nerden biliyorsun kac evli insani gördün kirada yasayan
Evli olan insan ne demek? Evi olan insan demek değil mi :D
hayır evi olan demek değildir. hayatını bir başkasıyla birleştirmiş kişiye denir
@yorgunnkadn kelimenin kökünde ev var
ama kelime o anlama gelmiyor. ''balık'' kelimesinin kökünde de ''bal'' var bi ilişki var mı balık ve bal arasında
@yorgunnkadn var tabiki
@yorgunnkadn oda biliyorda ters vitese takamiyor erkek adam işte olur ole seyler sende üsteleme artik :D
açıklasana ikisi arasındaki bağ ne
@yorgunnkadn bal kelimesine ık ekini ekleyince balık oluyor. Balıklar baldan türemiş.
haklısın valla. allahın işsizi sinirimi bozdu
@yorgunnkadn yoruma sizi kim çağırdı?
okumayan adam olduğun ne kadar belli. cahil. çok yazık
keyfim ve kahyası çağırdı
@yorgunnkadn ya da cahil taklidi yapan, saçmalayan diyelim. Bilerek böyle yazıyor olabilirim değil mi?
yoruma cagircak adam misin sen milleti ne saniyorsun sen kendini 1 soru sordun diye afralar tafralar
adam yerine koyduk seni yorum yaptik artis sekilmi yapiyorsun la sen bize
Sana değil yorgunkadın işimi üyeye dedim.
İsimli*
olamazsın. akıllı ve mantıklı bir insan böyle yazışmalarla/taklitlerle vakit kaybetmez, ancak cahil birinin işidir bu
@yorgunnkadn senin görüşün
aynen öyle
@yorgunnkadn sizi ilgilendiriyor mu benim nasıl biri olduğum? Hakkımda söyledikleriniz yanlış zaten de sizi ilgilendiriyor mu?
kardeş senle uğraşılmaz be. hadi eyw
@yorgunnkadn hele şükür yani. Davetsiz misafir olarak gelmiştiniz zaten
Uzatma sende abisi bildirimler bana geliyor kapatin konuyu
Her evliye bir ev lazm
Yanii. :D
Bekarım evim var evliler kira mi diye soruyor. d
Senin de evin var. O zaman evlisin.
Bekarım diyorum ya
Evim var diyorsun. Evlisin işte.
Yav he he
Ne yani?
evleri vardır
nerede yaşıyomuş bu evsiz evliler
Evi olmayan insan evli değil evsizdir o halde
kelime oyunu mu oynamak istiyosun
Evet?
anaokullarına gönüllü gir. senin yaş grubunda bir sürü kişi var orada, onlarla oynarsın
Saçmalamak da bir insan hakkıdır.
ok
Beğenemediyseniz yorum yapmama hakkına sahipsiniz
bi o kadar yorum yapma hakkına da sahibim
E biraz müsaade edin de eğlenelim
ettik eğlen hadi
Saçın da yoktur senin şimdi.
s1k1n de yoktur şimdi senin
Cinsiyetim erkek olduğuna göre var.
aynen canım aynen aynen
Her neyse nerde kalmıştık. Evi olana evli denir
Ayrıca sen erkekliğime niye laf ediyorsun?
Karım olsan görürdün de neyse
asedrefdsfksydkfglffglı senin canın sıkılmış herhalde, konuşma biteli 15dk oldu
Evet canım sıkıldı da erkekliğime niye laf ettin?
git başka yerde eğlen. işim gücüm var hala sana laf anlatamam, hadi bay
Anlatma o zaman.
Sen de kadınsın ya göğüslerin yok o zaman.
evet yok memem. hadi çocuğum başka yere, hadi.
Burası benim sorumsa siz başka yere.
senin sorunsa benim de cevabım hadi bakim
Bu ısrar niye?
olm bak ciddili bişi dicem. millet seni çok kandırır böyle. hiç bi b0ku kabul etmiyosun, uzatmayı seviyosun falan, zor yani
Sen kandırdın o zaman
evet
Eline ne geçti. Hiçbir şey. Ortada bir şey yok ki.
aynen öyle yok ortada bişi. mesela hala uzatıyosun bak
Sen kısaltabilirsin
neyse aga sohbtine doyum olmaz ben kaçtım
Beni övüyor musun gömüyor musun anlamıyorum ama erkekliğime laf etmenden hoşlanmadım. Sus bence de.
tamam
Susacaktın hani?
Çok komik
Beğenemedin mi?
Kirası var
Evi olan insan neden kirada otursun?
Birikimi yoktur
Evi olan dedim.
Kiraya vermiştir.