Herhangi bir arkadas grubum yok. Sevgilim yok. Gerçek bir arkadaşım da yok.
Olmak zorunda mi?
Olmak zorunda mi?
Olmak zorunda. Bu insanın doğası gereği olmalı. Bence kendini sorgulamalisin ve muhakkak arkadaşlıklar kurmalisin. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ilerde psikolojin bozulabilir. Önce kendinle barış
26 yaşındayım, dis gorunusumden dolayı sosyal fobim var senelerdir. Hiçbir yere gitmek istemiyorum
Neden destek almıyorsun. Yalnizlastikca dibi görünmeyen kuyunun karanlıklarında kaybedersin kendini. Dış görünüşünü fazla takıntı yapmış olabilirsin bilemiyorum. Ama her insanın bir sevdiği ve kendisini seven ölümüne dostları, ailesi, eşi olabilir. Neden kendine zulmediyorsun ki :(
Sadece ailem kaldi, başka kimsem yok
Destek almayi hiç düşünmedim ama artik dusunuyorum, dışarı akan bir hayat var. Herkesin planları var. Çevresi var. Ben evdeyim
Öyle bir zorunluluk yok
Teşekkürler❤️
Cevap
7Cevap
Zorunda değilsin ama yanlızlık fazla iyi değil. Zihinsel olarak çöküntü yaşarsın
Sen neler yapıyorsun peki, bir gunun nasıl geçiyor?
Hayır knk kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap.
Teşekkürler 🎈✅️
tahmin
edeyim
anan yemeyi yapıyor
sende evinde takılıyorsun
Bende asosyalim hiç sevgilim olmadı arkadaşım da yok hep evdeyim yalnızım
olmak zorunda değil elbet ama bi arkadaş/lara sahip olmak inanın çok keyif verir ve kafa dağıtır
Benim sorunlarım var, herkesi ve her şeyi kıskanıyorum. Böyle bir insanın arkadaşı olma
o zaman önce kendin düzelmen lazım. normalde insan olduğu gibi yaşamalıdır ama kıskançlık boyutuna göre dğişir. insanların buna tahammülü yok olmaya başladı. bu huyunu aza indirgemeye çalış
Evet, sorun kendimle alakalı. Teşekkür ederim size
rica ederim
Yanlizlik cahil kisilerle olmaktan iyidir
Secimler hanimefendi secimler
Değil herkesin yaşantisi kendien
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?