- Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBen de sizinle aynı fikirdeyim. İlk aile buluşmasında açık giyinmek doğru değil. Bu, karşı tarafın ailesiyle ilk kez tanışacağınız bir ortam ve ilk izlenim çok önemlidir. Açık giyinmek, karşı tarafın ailesinde yanlış bir izlenim yaratabilir ve ilişkinize zarar verebilir. İlerleyen zamanlarda, karşı tarafın ailesi sizin tarzınızı zaten görecektir. Ancak, ilk buluşmada daha kapalı ve şık giyinmek, karşı tarafın ailesine saygı duyduğunuzu ve onların değerlerini önemsediğinizi gösterir. Empati yaptığınızda, erkek arkadaşınızın şortla tanışmaya gelmesini istemediğinizi anlıyorum. Bu durum, sizin ailenize saygı duymadığını düşünebilir ve ilişkinizi olumsuz etkileyebilir. Erkek arkadaşınıza açık giyinmemesi gerektiğini söylemenizi tavsiye ederim. Ona, ilk aile buluşmasında daha kapalı ve şık giyinmesi gerektiğini belirtin. Bu durum, onun için zor olabilir, ancak karşı tarafın ailesine saygı duyduğunuzu göstermek için gereklidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Şimdi arkadaş bizim ülkede her kesmin zekasında ileri derecede kıtlık var. Her yerin konuşma üslubu ve giyilmesi gereken kıyafet var.
Bir erkek ailenizle tanışmaya parmak arası terlik, şort, tişört gelse ne tepki verirsiniz? Bir insan işe ya da iş görüşmesine giderken, düğüne giderken, kuruma ya da mahkemeye giderken giyimine nasıl dikkar ediyorsa bunda da dikkat edecek.
Giyim tarzını değiştirmesinden bahsedilmemiş zaten, dikkat edilmesinden bahsedilmiş.90 Yorumla
Neyse odur be yavrum. Eğer kızın tarzı buysa bu şekilde beğenmiş sevmişse anasına danasına giderken farklı hale gelmesi münafıklık olur. Sonuçta camiye gitmiyor ki ailesine gidiyor. Eğer ailesiyle tanıştırıyorsa niyeti ciddi demektir o vakitte utanacağı biriyle olmasın eğer giyiminden memnun değilse...
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
m +1 yılBunun bir adabı vardır. İstersen dekolte giy ama aile yanı elbisesi farklıdır, sokak modası farklıdır. Özgürlük diye diye mayo ile tanışmaya gidecekler yakında. Ama oğlanın seçimini sorgulayın. Kızın değil. O kızı oplan seçti. Boşa kıza yüklenmeyin. İlk tanışmada kankasıyla oturuyor sanki mesela. Samimi ol önce dimi sabret 2 ya da 3 olsun annesi ile buluşmanız. Şorta takılmayın o kadar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl bir toplumuz cidden her şey müstehak bize ilerlemesi gerekirken sürekli geriliyoruz bence Atatürk şu an ki halimizi görse geliştirmemizi gereken bizim sürekli gerilettiğimizi Cumhuriyeti bize bırakmazdı , artık şu duyarı bırakın artık şu kıyafetten adamcılık seçmeyi bırakın artık şu ahlaksızsın şöylesin böylesin saçmalıklarını bırakın artık şu dinciliği her şeyde duyar kasmayı da bırakın, bırakın ki herkes özgürce aslında kişinin kendi seçimleri olan illa toplum dayatmalarını yapmak zorunlulukta olmayan şeyleri başkalarını rahatsız etmeden kendi özgür hür düşüncelerini yaşantısını rahatça yapsın bırakın kardeşim bırakın artık salın zihinlerinizi duyar kasmaktan sen şu cusun bu cusun demekten sen açıksın sen kapalısın demekten sen bu nu yapabilirsin şu nu yapabilirsin demekten artık cahil olmayı zihninizi boş şeylerden arındın ve sadece kendi işinize bakın ki artık ülke biraz ileriye gitsin artık gelişelim…
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için, en hakiki mürşit bilimdir, fendir…
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Özgürlük adı altında çıplaklığı savunamazsınız, herşeyin bir adabı var. Ben bu şekilde ne bir büyüğün yanında otururum, ne de birini oturturum. Rahatlığa bir bak, sanki komşusuyla dedikodu yapıyor. Allah akıl fikir versin, siz de kadın diye yanınızda gezdiriyorsunuz bunları. Nerde ne yapacağından bir haber olan tipleri. Gerçekten kafamıza taş yağacak çok yakında, hoş bir şey mi yani bir annenin babanın yanında bu denli rahat tavırlar? Anne, baba yokken ya da bir büyüğünüz/büyüğümüz yokken, dışarda falan mesela istediğinizi yapın. Ama saygısızlık başka bir boyut, öğrenemediğiniz şeyleri de öğretecek değilim burada.
514 Yorumla- +1 yıl
görselde sort giymiş bir kadın var ne var bunda?
- +1 yıl
baktım ve aldım çokta mutlu mesut yaşıyoruz. ama başkalarının edep ahlak gibi kavramlarını teraziye koyma hakkı sende yok. kendinde bu hakkı bulman ağır terbiyesizliktir. yinede sen bilirsin tabiki
- +1 yıl
anlıyorum. çaresizsin.. sanada mutluluklar ozaman.
- +1 yıl
@cheekystaff oğlanın annesinin giyimine bak bide kızın:)))
- +1 yıl
Aslında kendine bazı sorular sorman gerekir.
1) Neden başka insanların kendi tericihi olan kıyafetlere karışmak ve onlara aşırı olumsuz eleştirilerde bulunmak istiyorsun?
2) Bilinç altında senin de bu şekilde giyinme isteğin ve yaşadığın ortamın mahalle baskısı sebebi ile yapamayışın olabilir mi?
3) Ahlak kurallarının göreceli olduğunu biliyor musun?
4) Hemcinsinin özgür olması, istediğini giyinebilmesi aslında sana da özgürlük sağlar. Herkes kapalı giyinirse ileride sen de fikir değiştirdiğinde böyle bir tercihte bulunamazsın. Farkında mısın? - +1 yıl
Tamam da saygı kavramı görecelidir. Sizin saygısızlık dediğiniz şey başkaları için saygısızlık olmayabilir. Mesela Afganistan' da peçeyi açmak saygısızlık, şimdi siz çarşaf giymediğiniz için size saygısız deseler olur mu. Ama ona göre saygısızsınız. Aynı şekilde sizin şort giymek de saygısızlık olmayabilir başka kişiler için.
Ne dedikoduyu sever bir milletiz arkadaş!😂 İnsanların hayatına aldığı insanları eleştirmek kimseye düşmez ki. Birileri birileriyle sevgili olur, yok kız çok açık giyinmiş, yok kapalıymış, evlenen insanlarla ilgili kız çirkinmiş, çocuk çirkinmiş, olmuş mu, etmiş mi? Elalemin derdi sizi mi gerdi?🤔 En sinir olduğum şeylerden biridir. Birbirini seçen ve seven insanlar hakkında kötü eleştiri yapılması. Kimin kimde ne bulduğunu bulan bilir. Size ne!😂 İnsanları rahatsız etmekten başka bildiği halt yok bazılarının.
213 Yorumla- +1 yıl
Seni taşlarlar, yapma böyle 😀
- +1 yıl
Kimse akıl hocasını taşlamaz 😉
- +1 yıl
Yaz desen yazacak hale geldi mi 😀
- +1 yıl
Klavyenin dili keskin mi, salağa tahammülü yok mu yoksa 😅
- +1 yıl
Bende tespitimi söyleyeyim mi, bence seyirci bir milletiz. Azmedip cesaret gösterip birşeyler başarmak ya da yaşamak yerine oturmuşuz koltuğumuza her bir şey yaşamaya çalışanı eleştiriyoruz. Kendi hayatımızda bir numara yok biraz yaşayanların yaşantısını eleştiriyoruz
- +1 yıl
Temelleri tek sebep kıskançlık bana sorarsan şimdi bu fotoğrafı kadına kaç kişi çirkin diyebilir? Erkeklerin kıskançlık sebebi belli🙄 kadın desen zaten her zaman kadının düşmanı. Dikkat edersen, bir kadına en ağır eleştiri çoğu zaman karşı cinsinden değil bir hemcinsinden kadından gelir
- +1 yıl
Evet kadının düşmanı kadın. Biz bu konuda daha uyumluyuz erkekler olarak
+1 yılAile yapısına da bağlı biraz bence. Ama genel Türk aile yapısına bakarsak ölçülü giyinmek de fayda var ilk buluşmada. Ben eski eşimin ailesiyle tanışmaya gittiğimde (onlar baya muhafazakardı ama) ispanyol paça bi pantolon üzerine boyundan bağlamalı sırtı biraz açık bir bluz giyinmiştim. Üzerime annesi baya takılmıştı mesela. O da instagramdan falan görüyordu ne kadar açık giyibdiğimi belki de ondan bilerek de takılmış olabilir ama. Sen yine de daha kapalı giyinmeye özen göster tecrübe konuşuyor canım.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDerli toplu giyinmek varken oranı buranı açmaya gerek yok bence de.
100 Yorumla
+1 yılDövmelerim ve tam bir batı kültürüyle yetişmiş bir kızım kafa yapısının çok önemli olduğunu düşüyorum yani akıl olgunluğu.. Bildiğin aşirete gelin oldum. Eşim ilk görüşte her ne kadar takılacak bir kız gibi göründüğümü söylese de tanıdıkça öyle olmadığını ve aşık olduğunu kabul etti. Yani görüntü=sonuç olamaz! Neysen öyle ol ve yerine göre ol. Ailesiyle tanışırken çok uçuk olma ama belimi kapatayım bacağımı kapatayım gibi sıkıntıya girme orantılı ol etek giydin üstünü kapat belini açtın altını kapat bu normal şartlarda da olması gereken uyum açısından bu sıra da 🙏
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşma saygılı bir duruş gerektirir inanç ve kültür ne olursa olsun dengeli, dozunda fakat mutlaka saygın ve şık bir görünüm sunulmalı. Bu giyim dilinde aileye saygıya işaret eder. Daha sonra taraflar birbirlerine alıştıkça herkes tarzını daha belirgin hâlde yansıtabilir. Genel olarak saygıyı yansıtan tavırlar vardır ve bunlar tüm inanışların, geleneklerin, kültürel ögelerin üzerindedir.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Her yerin bir adabı vardır ve ilk izlenimler her zaman önemlidir. Anne olsam oğlum bu şekilde kız arkadaşını ilk kez getirse sevecek olsamda sevemem çünkü saygısızlık olarak görürüm kaldıki bende onun karşısına en iyi halimle çıkmak isterim benimki de oğluma saygımdan olur. Herkesin bir yetiştirilme tarzı var her ailenin bir kültürü var buna uymayan me yazıkki dışarda kalır.
10 Yorumla
+1 yılİsteyen istedigi sekilde gider. Herkes kendinden mesuldur. Baskasinin yasam tarzina karisma hakki da kimsede yoktur. Bunu tartismaya acmak da ayri bir sacmalik. Bunu o iki sevgili ya da o iki sevgilinin ailesi kendi ozelinde tartisabilir ancak bu 3. herhangi bir sahisi ilgilendirmemeli...
01 Yorumla- +1 yıl
Şahsı*
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBoyle seylerı yersız buluyorum evet gayet acık gıyınen bırıde olabılır ama nasıl bı dugune bıkınıyle gıtmıyosan bı aıle tanısmasınada asırı dekolte ve acık sekılde gıdılmemesı gerekır ben buyum demenın baska yolları da var gıyımde ozgur olmak demek yerıne gore gıyınmeyı bılmemek demek degıl kadın erkek farketmez nerde ne gıyecegını bılmeyen ınsan bagnazdır asıl
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Normal de nasıl giyiniyorsa, yani tarzı neyse o şekilde giyinmeli, aile ile tanışmak için, aileye kendini başka biri gibi tanıtmak yalancılık olur biraz.
Ekstra durumlar vardır, aile yobazdır ama sevgili olunan erkek ailesi gibi değildir, medenidir, bu durumda durumu idare etmek için aileyi susturacak şekilde giyinilebilir.
00 Yorumla
+1 yıltamamen erkek arkadasimin ailesine gore degisir.. benimkinin ailesi bir tık mutaassıp mesela, onlarin yaninda ilk tanismada da ilerleyen zamanlarda da acik giyinmeyi tercih etmezdim. tabiki kendi tarzimdan, yasantimdan ödün vermek istemem ama onlari rahatsiz edecek bir sey de giyinmem. fotodaki gibi kesinlikle giyinmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKültürümüzde Erkekler ayak uzatmamalı ilk görüşmede oturuşu da çok rahat bacak bacak üstüne olmamalı…. Her yerin kültürü var
kızlarda açık giyinmemeli….
ayal uzatsan da açık giyinmende kimse ölmez ama…. Ortama ve adaba uygun hareket edersek daha sağlıklı olur …. Bu önemli ….
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılelbise kıyafet takıldığım bir şey değildir. normalde nasılsa ailemle tanışmaya da o şekilde gelebilir. mini etek seven bir kadınsa mini etekle gelir ben şort giymeyi seviyorsam short giyerim. beni bunun için ailesi dışlayacaksa onların problemi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi sülalesindeki kızlar istediği gibi giyinip istediği gibi hareket ediyorsa benim de yapmamda sakınca yok. Çünkü başıma geldi kot pantolon ve tişört giydim diye bunu neden giydin diyor. Şalvar mı giyseydim? Evine gelen kuzenlerin sütyen belli eden kıyafetleri giyiyor aşırı da rahat hareketleri var ben mi sorunum? Bundan dolayı çokça açık giyinmek değil de sade ve normal giyinmek daha iyi. Tam tersi durum varsa da kimsenin bir şey demeye hakkı yok sonuçta ahlak bekçisi değiller.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Tabiki giyim tarzını istemiyorsan değiştirme. Herkes bilsin neyin ne olduğunu zaten. Yarın öbür gün sen böyle giymiyordun hayırdır ne oldu denmesin yani ama yerine zamanına göre giyilmesi taraftarıyım bende
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır giyilmez çünkü örf adet diye bir şey var daha üslup bir şekilde giyinip gitmeniz hem kendinize hem karşı tarafa olan saygınızın bir göstergesidir giyim davranış usulüne uygun olmalıdır çünkü herkes kendine yakışanı yapar 🤗
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 650 cevap paylaştı. Burada olay açık, kaplı, kısa, uzun olayı değil. Önemli olan o buluşmaya gösterilen özendir. Eşofman altıyla da aile tanışmasına gidilmez mesela. Açık dekolte bile olsa daha ciddi kıyafetlerle gidilmeli.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılMesele şort giymesi değil ki giyebilir ama ilk tanışma bu aile üstelik özensizlik karşındakilere saygısızlıktır bu. "Ben buyum" cu familyasından kusmuk geldi
30 Yorumla
+1 yılGiyinilir. Ama aşırı değil tabi. Sonuç olarak kimseyi ilk başta olmadığım biri gibi karşısına çıkmam. Sonraki süreçlerde zaten kendim gibi olurum demem. Bence çok saçma bir düşünce olmadığın biri davranıp, ailenin gözüne girmeye çalışmak...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Benimle birlikteyken nasıl afet, nasıl turku dolu, nasıl beni iliklerime kadar heyecanlandıracak şekilde giyiniyorsa, oraya giderken de giyinsin. Giyinmezse sorun var demektir. Yalan vardır , gerek yok.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılOlduğunuz gibi gidip olduğunuz gibi davranmalısınız. Beğensin veya beğenmesin sizi olduğunuz gibi kabul etsinler.
Üsturuplu giyim zaten her zaman şart bana göre.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. istediğin gibi giyinilir bence. Ama bazı muhafazakar aileler var onlara yine de istediğin şekilde gidili başta kabul etmeyen ileride hiç etmez boşuna sorunlar çıkmasın
00 YorumlaNormal hayatında minik etek, şort tercih eden biri ailelerle tanışırken daha usturuplu giyinmesi bence mantıksız. Nereye kadar sadece ailelerin yanında kapalı giyinmeye devam edecek. Aile ve eş, şort giyen birine önyargılı yaklaşıyorsa, kapalı gelin bulmaları daha doğru olur. Biraz geniş düşünülmeli bence bu konuda. Elbette ailelerle tanışırken üstüne başına özen gösterilmeli aksini söylemiyorum. Ama kadının standart giyim tarzı eğer buysa, ilk tanışma, ikinci buluşmayla olmaz bu iş.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi tercihi kendi hayatı.
bir şey söylesek yok sen böylesin , yok çok geri kafalisin diye de bu kez yaftaliyorlar. Ne gerek var
Istersen çıplak git bize ne...00 Yorumla
+1 yılSen direk ic camasirlayla git hasir eve gitmisken ordan yatak odasinda girersiniz...
Ya mantikli olun ilk aile tanismasi ilk izlenim herseyin dogal oldugu kadar ozelde olmasi gerekk acik giyinen bir insan olabilirsin buna tabiki herkes saygi gostermeli ve giyim asla bir kislik kriteri degildir. ama buyukler aileler bu yaklasim icinde olamayabilir... sen daha mutavazi daha kapali bir sekilde giyin.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılilk izlenim çok önemlidir. bizim oğlanı d. tünü gösteripte kandırmış bu yelloz'' derler. Bu izi uzun süre atmak icin ugrasır, aşkından sogursun!
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılBuyuklerimizin kulturleri, adetleri , bakis acıları bizden çok farklı. Aile buluşmasına bile çıplak gelen birine karşı bakışları hiç hoş olmaz.
00 Yorumla Cropla git ya, altına da şort çek. Ama bunları yaparken de hiç utanman olmasın, utanmak nerede kaldı zaten her şey çok doğal oldu! Batılılaştırdılar sizi de maalesef.
00 YorumlaGiysi tercihi kişiseldir ve herkesin farklı görüşleri olabilir. İlk aile buluşmasında, hem sizin hem de erkek arkadaşınızın rahat hissettiği giysileri seçmek önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılİlk tanışmada olmaz bence. Vücudunla değil davranışlarınla dikkat çekmek lazım. İlk anda ayyy şuna bak ile başlayan cümlelerin söylenmemesi daha doğru.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGidilir olmadığı biri gibi davranması kötü olurdu kişi için insanlara karışmayın o kişi öyle biri
Fakat ben öyle gitmem zaten nadir olarak açık giyiniyorum öyle.00 Yorumla
+1 yılGiyime karışılmasını sevmiyorum aşırı teşhir yoksa kime ne ki varsa bile sevmiyorsan bakmazsın. Kafanı çevirmeyecek kadar iradesiz biri ile zaten her şey sıkıntı.
00 Yorumla
+1 yılBazı evler var giren çıkan hanı gibi ne zaman gitsem değişik kızlarla karşılaşabilirsin. Sizin o terbiyeyi çocuklarınıza vermeniz gerekiyor. Bu kızda suç yok ailesi gerekeni vermemiş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılBi gün açık giymezseniz ölmezsiniz. Oksijeniniz tükenmez. Hayatınızdan bir şey eksilmez. Bir uzvunuz kopmaz. Bi gün normal giyinebilirsiniz arkadşlar
10 Yorumla
+1 yılasıl ilk buluşmada giyilir insanların giyimini sorun eden kafa yapısında insanlar ise en baştan tanımış olursun
11 Yorumla- +1 yıl
Aynenn
Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Açık giyinen biriyseniz bunu saklamanız etik olmaz ilk intiba çok önemli. Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılBunu marifet olarak gôrmekte çok tuhaf çıplaklık nedense öne çıkarılmak isteniyor.
20 Yorumla
+1 yılMillet uzaya çıktı bizim millet kıyafete takılıyor kim nasıl isterse öyle giyinir sıkıntı yok bence
23 Yorumla- +1 yıl
Zaten giyime takıcaklarsa ayrı saçmalık onların zihinler sorunludur
- +1 yıl
Zaten ya kıyafete göre insan mı yargılanır saçma sapan düşünce
- +1 yıl
Bu millet geri kafalı zaten kendisini ilgilendirmeyen konularda eleştri yorum yapıyolar
+1 yılGündelik hayatına nazaran daha uygun bir şeyler seçilmeli. Her zaman ki rahatlıkta takılmak pek doğru olmaz ilk tanışma gününe göre.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence saygısızlıktır bu. Ahlaki olarak değil yani dediğin gibi ben de erkek arkadaşımı şortlu bir şekilde ailemin karşısına çıkarmam.
00 Yorumla Ustende biraz acsaydin ilk buluşmada da olmaz sonrada büyüklerin yanında başka nerde açık giyinirken giyin aile ortamında yakışmaz
00 Yorumla
+1 yılKatılıyorum ama herkesin kendi tercihi yine de bu kadar büyümesi mecralarda olayların gerçekten çok garip ve saçma maalesef 🙄
00 Yorumla
+1 yılGerek yok bu kadar rahatlığa özgürlüğe falan, yani et yağ kemik falan herkeste var gözlerinin içine sokmaya ne gerek var. 😂
01 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar rahat ettiği için öyle giyiniyor birilerinin gözüne sokmak için değil ha siz birileri için giyiniyorsanız orasını bilemeyeceğiz
bu ikiyüzlülük neden onu da anlamıyorum ilk görüşmede nasıl biriysen onu göster ki her şey ilk günden belirginleşsin.
01 Yorumla- +1 yıl
O zaman siz de makyaj yapmayın
+1 yılbence nasıl giyiniyorsa öyle sırf ilk buluşma diye daha sonra baş ağrısı yaşamamk adına nasılsan öyle giyin derim
00 Yorumla
+1 yıliki taraf da haklı sen böyle beğenmissin bu tarz veya yakın gelir. erkeği de kro olarak begediysen kusura bakma da smokinle gelmez jndkansdk
00 YorumlaNasıl biriysem öyle giderim. Kendimi beğendirmek için olmadığım biri gibi görünemem. Bu onlara da haksızlık olur bana da.
00 Yorumla
+1 yılKarşımızda büyük varken oturmasını kalkmasını ailemiz öğretti çok şükür. Giyim tarzını geçtim hadi o bacak bacak üstüne atmakta neyin nesi?
00 YorumlaKendin gibi olmak lazım ama ilk buluşma olduğu için iyi bir izlenim bırakmak gerekiyor ne giydiğine dikkat etmelisin biraz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Benim yetiştiğim kültür de bu şekil de tanışmaya gidilmez bu tarz bizim aile de sülale de yoktur olsun da istemem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılAcik istiyosa acik giysin yani böyle dramaya gerek yok madem sort giyen kiz o zaman neden ilk hün degisik olsun jdjf
00 Yorumla
+1 yılKiz da kapalı giyinsin kardeşim ya insan sevgilisini paylaşır mi böyle yarı çıplak sosyal medya da dinde kitapta yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTanışmayı geçtim ee sonra zaten görecekler yine. Bence zaten kendisine saygısı olan biri her zaman giyimine dikkat etsin..
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u +1 yılAile buluşmasında biraz daha hanımefendi gibi giyinmek isterim. Sonradan beni şortla, cropla görecektir zaten.
00 Yorumla
+1 yılBu bizim insanlar neden her şeye karışıyor sizi ne ilgilwndiriyor ki rahatsız oluyorsanız gidin başka yerde yaşayın orada eleştri yapın
01 Yorumla- +1 yıl
Herkesi yargılama huyu var bu milette
Kıyafet imaj senin kartvizitindir kimse yırtık eski yazısı okunmayan kartı almaz insanda bu şekilde ilk 30 40 saniye senin puanını belirler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes isteğini giyer kiz açıksa bir günlük içinde kapalı giyinmez.. nasılsa öyle giyinain başkaları için değişmesin
00 Yorumla Her şeyin bir usulü, zamanı olur baştan böyle gitmek doğru değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Sonunda benim gibi düşünen biri her kıyafet her yerde giyilmez ya
Giysiye takılmayın hareket tavırları düzgün olsunda
10 Yorumla- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım