Aile & Toplum 2 ay Bir erkeği nasıl kendime aşık edebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bana bağlansın benim için çabalasın istiyorum seviyorum Güncellemeler2 ay Çok fazla arzuluyor beğeniyor ama aşk istiyorum Güncellemeler2 ay Güncel Bir erkeği nasıl kendime aşık edebilirim? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 2 ay Aile & Toplum konusunda 637 cevap paylaştı. Bak şimdi eline bir cep saati ya da kolye alıp hipnoz edeceksin söylemek istediklerini kulağına fısıldayıp uyandıracaksın tamam oldu işlem bitti 😁😂 0 1 Yorumla Soran 2 ay 😅😅 Yorumla
cyclaxs7 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Erkekler kadınlar gibi taktikle onla bunla aşık edilmez , aşık değilse kendinden hiçbir şekilde edemezsin 0 3 Yorumla Soran 2 ay Beğeniyor zaten Yorumla cyclaxs7 2 ay Ml mısın beğeniyorsa çabalar hoşlanır zaten ilgi verir ama sen bunları istemişsin Yorumla Soran Yeni 2 ay Hayır fiziksel olarak çok istiyor arzuluyor ama ben fiziksel olarak araya mesafe koyunca çabalamıyor Yorumla
RakıApexPredator Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Her erkeğin tutuklu olduğum duru farklıdır. Kimi güvene, sadakate, kimi iki güzel göze, kimi başka şeylere olur 0 4 Yorumla Soran 2 ay Nasıl sevdirebilirim Yorumla RakıApexPredator 2 ay Yine her erkeğin sevdiği şey farklıdır. Sen kendin ol, sevgini göster onun içinde varsa sever Yorumla Soran 2 ay Arzuluyor beğeniyor beni ama ruhsal olarakta bağlamak istiyorum çok zor 😞 Yorumla RakıApexPredator 2 ay Öyle ısmarlama, taktik vs bunlarla olmaz. Olacağı varsa olur akışına bırak Yorumla
trexyt Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Erkekler kadınlar gibi zamanla aşık olmaz ilk görüşte beğendiyse seni zaten yazar diğer türlü zor 0 9 Yorumla Soran 2 ay Beğeniyor zaten ama iyice sevsin aşık olsun istiyorum Yorumla trexyt 2 ay Tamam zamana bırak ekstradan bişey yapmana gerek yok normal konuşun çok kurcalarsan batarsın Yorumla Soran 2 ay Beğeniyor fiziksel olarak arzuluyor beraber çoğu saman eğleniyoruz da ama tam olarak aşık olduğundan sevdiğinden emin değilim Yorumla trexyt 2 ay Biz neyiz diye sor Yorumla Soran 2 ay Kocanım diyor sjsjsjs Yorumla trexyt 2 ay Tamam al götür o zaman, mesajlaşırken sevgilim vs de öyle olur gider Yorumla Soran 2 ay Aşık olur mu sjsjsjsj Yorumla trexyt 2 ay Yess Yorumla Soran 2 ay Ama fiziksel soğukluk yapınca mesela olmaz vs deyince soğuk yapıyor çaba göstermiyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Sizin gibi ruh hastalarının nesli tükenmesi dileğiyle özür dileyerek bunu söylemem lazım çünkü bu normal bir şey değil. 0 5 Yorumla Soran 2 ay Seviyorum o da sevsin istiyorum normal bir şey bu? Ama onda arzu var bana karşı Yorumla Cevap sahibi 2 ay İstemek başka nasıl aşık ederim başka. Yorumla Soran 2 ay O da bana aşık olsun istiyorum 😞 ama onda arzu var ruhsal olarakta sevsin istiyorum Yorumla Cevap sahibi 2 ay Her zaman her istediğiniz olmaz bunu öğrenin ve ona göre yaşayın. Hayırı kabul etmesini bilin. Yorumla Soran Yeni 2 ay Hayır demiyor ki sjsjsjs köpek oluyorum sana diyor Yorumla
highanxiety Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Sevmediyse bağlanmaz asla. 0 1 Yorumla Soran 2 ay Nasıl sevdirebilirim soru o zaten Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 2 ay edemezsin. 0 4 Yorumla Soran 2 ay Why? Yorumla SekstingPadişahı 2 ay zor kanka o iş, bir erkek çabayla aşık olmaz, bir bakar olmuş zaten beyhude çabalamış olursun Yorumla Soran 2 ay O zaman sadece akışa mı bırakmam lazım Yorumla SekstingPadişahı 2 ay Aynen öyle Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 36 , eic 41% 2 ay Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Şeytan iş başında 0 7 Yorumla Soran 2 ay Ne alaka birini sevmek ve sevilmek istemek şeytanlık mı Yorumla _Expendable 2 ay Bu şekilde mi olur bu iş Yorumla Soran 2 ay Nasıl olur Yorumla _Expendable 2 ay Seni sen olduğun için hoslansa daha iyi değil mi taktikle değilde gerçekten görerek bilerek Yorumla Soran 2 ay Beğeniyor zaten anlaşıyoruz da ama tam olarak seviyor mu aşık mı emin değilim beraber güzel vakit geçiriyoruz çoğu zaten Yorumla _Expendable 2 ay O zaman güzel düşüncelerinle onu etkile Yorumla Soran 2 ay Nasıl yani Yorumla
Organizeişler7 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 2 ay edemez 0 1 Yorumla Soran 2 ay Niye erkekler sevemez mi bir kadını ak Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Göster ama verme 0 10 Yorumla Soran 2 ay Öyle yapıyorum Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ona ragmen istemiyor mu seni Yorumla Soran 2 ay Çok istiyor ama daha çok fiziksel olarak bir isteme Yorumla Soran 2 ay Ruhsal olarak da istesin bağlansın Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sadece birliktelik icin seninle o zaman Yorumla Soran 2 ay Diyorum ya aşık olsun istiyorum diye Yorumla Cevap sahibi 2 ay O sadece vajinana asık olmus Yorumla Soran 2 ay Birliktelik hiç yaşamadık ama arzuladığını bana belli ediyor Yorumla Cevap sahibi 2 ay Vaktin var mi tkp edebilir misin Yorumla Soran 2 ay Yok vaktim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bak şimdi eline bir cep saati ya da kolye alıp hipnoz edeceksin söylemek istediklerini kulağına fısıldayıp uyandıracaksın tamam oldu işlem bitti 😁😂
😅😅
Erkekler kadınlar gibi taktikle onla bunla aşık edilmez , aşık değilse kendinden hiçbir şekilde edemezsin
Beğeniyor zaten
Ml mısın beğeniyorsa çabalar hoşlanır zaten ilgi verir ama sen bunları istemişsin
Hayır fiziksel olarak çok istiyor arzuluyor ama ben fiziksel olarak araya mesafe koyunca çabalamıyor
Her erkeğin tutuklu olduğum duru farklıdır. Kimi güvene, sadakate, kimi iki güzel göze, kimi başka şeylere olur
Nasıl sevdirebilirim
Yine her erkeğin sevdiği şey farklıdır. Sen kendin ol, sevgini göster onun içinde varsa sever
Arzuluyor beğeniyor beni ama ruhsal olarakta bağlamak istiyorum çok zor 😞
Öyle ısmarlama, taktik vs bunlarla olmaz. Olacağı varsa olur akışına bırak
Erkekler kadınlar gibi zamanla aşık olmaz ilk görüşte beğendiyse seni zaten yazar diğer türlü zor
Beğeniyor zaten ama iyice sevsin aşık olsun istiyorum
Tamam zamana bırak ekstradan bişey yapmana gerek yok normal konuşun çok kurcalarsan batarsın
Beğeniyor fiziksel olarak arzuluyor beraber çoğu saman eğleniyoruz da ama tam olarak aşık olduğundan sevdiğinden emin değilim
Biz neyiz diye sor
Kocanım diyor sjsjsjs
Tamam al götür o zaman, mesajlaşırken sevgilim vs de öyle olur gider
Aşık olur mu sjsjsjsj
Yess
Ama fiziksel soğukluk yapınca mesela olmaz vs deyince soğuk yapıyor çaba göstermiyor
Sizin gibi ruh hastalarının nesli tükenmesi dileğiyle özür dileyerek bunu söylemem lazım çünkü bu normal bir şey değil.
Seviyorum o da sevsin istiyorum normal bir şey bu? Ama onda arzu var bana karşı
İstemek başka nasıl aşık ederim başka.
O da bana aşık olsun istiyorum 😞 ama onda arzu var ruhsal olarakta sevsin istiyorum
Her zaman her istediğiniz olmaz bunu öğrenin ve ona göre yaşayın. Hayırı kabul etmesini bilin.
Hayır demiyor ki sjsjsjs köpek oluyorum sana diyor
Sevmediyse bağlanmaz asla.
Nasıl sevdirebilirim soru o zaten
Eros'un numarasını verebilirim 😂
edemezsin.
Why?
zor kanka o iş, bir erkek çabayla aşık olmaz, bir bakar olmuş zaten beyhude çabalamış olursun
O zaman sadece akışa mı bırakmam lazım
Aynen öyle
Şeytan iş başında
Ne alaka birini sevmek ve sevilmek istemek şeytanlık mı
Bu şekilde mi olur bu iş
Nasıl olur
Seni sen olduğun için hoslansa daha iyi değil mi taktikle değilde gerçekten görerek bilerek
Beğeniyor zaten anlaşıyoruz da ama tam olarak seviyor mu aşık mı emin değilim beraber güzel vakit geçiriyoruz çoğu zaten
O zaman güzel düşüncelerinle onu etkile
Nasıl yani
edemez
Niye erkekler sevemez mi bir kadını ak
Nedenki yani
Göster ama verme
Öyle yapıyorum
Ona ragmen istemiyor mu seni
Çok istiyor ama daha çok fiziksel olarak bir isteme
Ruhsal olarak da istesin bağlansın
Sadece birliktelik icin seninle o zaman
Diyorum ya aşık olsun istiyorum diye