Dalgın dalgın oturuyordum iyice bakıp "sevgilin falan varsa söyle biz aşktan sevgiden anlarız çekinme" dedi. O kadar güzel konuştu ki az kalsın döküyordum her şeyi 😄 Acaba bu tatlı haller bir tuzak olabilir mi🙄
Babam "sevgilin varsa anlat biz aşktan anlarız" dedi. Bu bir tuzak olabilir mi?
Valla tuzak mi değil mi bilemem ama birkaç ay önce annem beni öyle bir faka getirdi ki ben de boş bulunup sevgilim olduğunu söyledim şimdi de hiç tanımadığın erkeklerle konuşuyorsun günaha harama giriyorsun öncekiler gibi olacak ayrilacaksin demeye başladı zaten babamla annem mantık evliliği yapmışlar 1 ay içinde hersey olmuş ve ömür boyu kavga gürültülü bir evlilik şimdi zaten aşktan sevgiden duygudan anladığını hiç zannetmiyorum beni kandırdı söylettirdi beni ayırmaya çalışıyor üstelik ilk kez bu kadar çok değer görüyor ve seviliyorken.
Tabiki tuzak. Seni daha fazla kısıtlama zamanıdır. Fakat baban seni anlayacağını gerçekten inanırsan ve zamanı geldiğini düşünüyorsan. Konuş derim, fakat işin içinde ciddiyet yoksa baban bundan hoşlanmayacaktır. Onu da düşünmen gerekecektir. Baban erkek arkadaşının olmasından rahatsızlık duymayacak bir karakter ise, saklamana ihtiyaç yoktur. Bu onun ne kadar sert olduğuna bağlı.
Kendi adıma konuşmam gerekirse benim babam bunu tamamen benimle bir paylaşıma girip, mutluluğumu ve güvenliğimi elde tutmak için yapar. Bunu yaşadığım için söylüyorum. Ama kesin bir şey diyemem senin için. Bazen yoklamak için bu soruyu soran arkadaşlarımın aileleri var. Bu da olabilir. Umarım bu soru tamamen senin iyiliğin içindir🙏🏻
Ebeveynini senden daha iyi kimse tanıyamaz. Gerçekten anlayışlı olan ebeveynler var tabii ki. Bir gün çocuğum olursa anlatmasını isterim mesela. Korumak için önemli. Karışmazsın ama hep arkasında olursun mesela.
Baban eğer anlayışlı, sakinse ve kısıtlayıcı bir insan değilse anlatabilirsin bence. Ama önce babanı iyi tanıman gerekiyor. Bu tür şeylere karşı tavırlarını kestirmen lazım.
Düşünsene annen de bir kadın ve ona aşık. Annen aşık bir kadın olarak çok değerli değil mi babanın gözünde. Sen de birine aşıksan baban bunun çok kıymetli bir duygu olduğunu düşünüyordur bence.