Hiç bir aktiviteye ihtiyacım yok fazla yaşadığımı bile düşünüyorum
Nasıl bir aktiviteye ihtiyacın var?
18 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kapat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Eşimden ayrı yemek siz bir gezentilik her öğlen her akşam yemek yemek temizlik biktim birde çocuk olsa yandık hergun aynı rutin birde maçları var bein sport var bunaldim ya 2 düğüne gideriz insan görmemiş gibi etraf keser yanımda olunca sınır olurum sen gibi her yeri kontrolleyen var mı nasıl adamsın diye bir sene olsa bosiycam biktim yeminle şu hayata bak ise gitmeme engel oldu sapık karı kız kesen ruh hastasının biri ya ailem de evlen sırdı istemedigim biriydi 1 sene olsun bosiycam az daha sabir
Buaksam düğüne gittik her köşeyi kesti kızdığım laf soyledigim halde sapık karı kız sapığı kızınca bana psikolojiksin diyor hastasın sen diyor yaptıklarını bana atıyor narsist mi bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama biktim her öğlen her akşam ne yemek yapicam derdi bu huyları var bana da dengesiz konuşuyor eve gelmesem ne kadar süre sonra bana dönersin gibi biktim ya aldatican yani beni deniyorsun sana ömür boyu dönmem dedim biktim ya 2 haftalık evliyiz birde ailemin ısrarı üzerine evlendim 1 sene olsun bosiycam yıldım çalışıyordum işten çıkarttı şimdide çocuk olsun diye taktı bende gizliden hap içiyorum bu yuvaya cocuj mu yapılır seni boşasam dedim bu huyların var dedim çocuk yapılmaz dedim ben alırım cocugu senden dedi adam in derdi çocuk anlaşılan yoksa beni birakicak belkide zaten hovarda evdede bir şey yesem gözü kalır az önce cips yedi banada kırıkları getirmiş resmen çerez getirdim. diye sonra bakmadım bile gitmiş onları da bitirmiş nasıl bi adam ya Nasıl
@bol_pantolon Türkçe dublaj var mı? Ya size mi bir şey yaptım kardeşim? Ne sapıklığı mı gördün , ne anladın? Ruhu olgun olabilir ama senin herşeyin bebe
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Eşimden ayrı yemek siz bir gezentilik her öğlen her akşam yemek yemek temizlik biktim birde çocuk olsa yandık hergun aynı rutin birde maçları var bein sport var bunaldim ya 2 düğüne gideriz insan görmemiş gibi etraf keser yanımda olunca sınır olurum sen gibi her yeri kontrolleyen var mı nasıl adamsın diye bir sene olsa bosiycam biktim yeminle şu hayata bak ise gitmeme engel oldu sapık karı kız kesen ruh hastasının biri ya ailem de evlen sırdı istemedigim biriydi 1 sene olsun bosiycam az daha sabir
Bismillah kendi halime üzûlüyordum bu oldumu şimdi
Buaksam düğüne gittik her köşeyi kesti kızdığım laf soyledigim halde sapık karı kız sapığı kızınca bana psikolojiksin diyor hastasın sen diyor yaptıklarını bana atıyor narsist mi bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama biktim her öğlen her akşam ne yemek yapicam derdi bu huyları var bana da dengesiz konuşuyor eve gelmesem ne kadar süre sonra bana dönersin gibi biktim ya aldatican yani beni deniyorsun sana ömür boyu dönmem dedim biktim ya 2 haftalık evliyiz birde ailemin ısrarı üzerine evlendim 1 sene olsun bosiycam yıldım çalışıyordum işten çıkarttı şimdide çocuk olsun diye taktı bende gizliden hap içiyorum bu yuvaya cocuj mu yapılır seni boşasam dedim bu huyların var dedim çocuk yapılmaz dedim ben alırım cocugu senden dedi adam in derdi çocuk anlaşılan yoksa beni birakicak belkide zaten hovarda evdede bir şey yesem gözü kalır az önce cips yedi banada kırıkları getirmiş resmen çerez getirdim. diye sonra bakmadım bile gitmiş onları da bitirmiş nasıl bi adam ya Nasıl
Senin neyin var ki
Uzun yol yapasım var motorla. Gerçi bu sene iyi yol yaptım ama doymadım.
tek başıma kafamı dinleyebileceğim bir aktivite güzel olurdu
Benim suanda boyel sakim bir dah evinde güzel mi güzel manita olucak ben düzine yaticam oda bana üzüm yediricek aktivite olarak sayilirmi
Sende bir kerede cinsellik düşünmesen olmazmı
Bursa yazdığım şeyin cinsellikle alâkalı tarafı ne sence üzüm yemekmi yoksa dizine yaşlanmak mi 🤔
Napim bu haykim içinde erkeğinmi dizine yatsaydim 😀😀
Sonuç oraya gidecek yani yaşanicak yaşanmama olası yüzde 3 falan
Nerden biliyorsun belki kafa dinlemek belki manzara seyredicez filim izlicez 😀
Hehe tamam tamam inandık inandık
Bak Sunaya sapık yaptı bizi 😀
Saoıksın demedim uydurma ama çapkın olduğun tartışılır🤪
Estağfurullah öyle bir huyum yok tek eşliden yanayım ben 😊
Doğru fazla yaşamışsın. Cinle şeytanla bozmuşsun kafayı Çok yaşa git.
Masaj gibi bir şey güzel olurdu
Güzel bir yurt dışı turuna ihtiyacım var?
Kalkıp bir bardak su içmek
Cinsel ilişki ve bir kadına masaj yapmak
Aktiviteye ihtiyacım yok
Heyecanlı bir aktivite
Ya hadi ordan
hadi ordan
@bol_pantolon sana mı teklif ettik hayırdır
Hadi ordan degil si k tır git
@bol_pantolon sanane evladım
Seni ne geriye
Terbiyesizliğin
@bol_pantolon sana ne sana ne sana mı yazdım senden mi istedim ya da soru sahibine mi
😂🤣🤣🤣
Yorumum harici digerlerini silermisin afrodit
Çok komik duruyor atısmanız silmem bence bir tanışın ciddiyim
w AİWKWJJSKSJ YASLİ Bİ SAPİKLA Mİ
Çocuk daha ya kesin 16 17 falandır
Profildeki kız da pek yapıştın değil gobi
@bol_pantolon Türkçe dublaj var mı?
Ya size mi bir şey yaptım kardeşim? Ne sapıklığı mı gördün , ne anladın?
Ruhu olgun olabilir ama senin herşeyin bebe
Türkçe dublaj değil Türkçe altyazı OWİWOWKSİWOS
Yav tamam tamam yapmayın
@bol_pantolon zaten yazıyorsun kamil , ya da öyle sanıyorsun.
Of ne anlatıyon dayı sus ya sus
@bol_pantolon sen sus benim istediğim heyecan annen yaşında olabilir anca boş yere yorulma sana ya da soru sahibine yazmıyorum
Grup istiyorum eğlenceli olurdu
Dışarı çıkmaya ihtiyacım var
Yurtdışına gidip dönmeme aktivitesi
Söyle
Hayır😏
Grup gibi yani
Olmaz kalbini ver
Doğa yürüyüşü