Aile & Toplum 2 ay Sana yolda bilerek çarpmış olsam, ne yapardın? ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yolda sana bile bile çarpsam ✖️ ne 😟 yapardın:))😂🙈 Sana yolda bilerek çarpmış olsam, ne yapardın? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Düz yolda bile yürümeyi beceremiyo diyorum 😂 çok gıcık olurum öküz gibi yolda çarpıyorlar ya deli oluyorum 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 23 , eic 76% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kusura bakmayın derim jdnf 1 0 Yorumla
Coollife01 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 91% 2 ay Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı. Deli diye görmezden gelirdim.🤣 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 100 , eic 44% 2 ay Aile & Toplum konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sana acıyabılırdım 0 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı. Yere atardım kendimi gel kaldır bi zahmet 😇 0 0 Yorumla
u EhlivukufFenomen Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Aile & Toplum konusunda 17b cevap paylaştı. Bir şey yapmazdim 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 67,6b cevap paylaştı. hiç bir şey 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Guru Yaş: 32 2 ay Aile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı. Pardon derdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Düz yolda bile yürümeyi beceremiyo diyorum 😂 çok gıcık olurum öküz gibi yolda çarpıyorlar ya deli oluyorum
Kusura bakmayın derim jdnf
Deli diye görmezden gelirdim.🤣
Sana acıyabılırdım
Yere atardım kendimi gel kaldır bi zahmet 😇
Bir şey yapmazdim
hiç bir şey
Güler geçerim
KAvga çıkardı
Pardon derdim