Aile & Toplum 2 ay Şeriat geri gelsin? nasil? simsekkiz000 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Şeriat geri gelsin? nasil? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
deli_manyak37377 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Tecavüz e uğrayıp öldürülmekBir erkekle aynı ortamda oldun diye öldürülmek ya da evlenmek zorunda kalmak senin için iyi birseymi 1 0 Yorumla
Sümeyye2223 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 2 ay abdülhamit bile burkayı yasaklamıştı ne şeriatı la? 0 9 Yorumla Sümeyye2223 2 ay sen kimin 4. karısı olmak istiyorsun? kızını 10 yaşında mı evlendirmek istiyorsun anlat bakıyım Yorumla simsekkiz000 2 ay Burkay ne demek Yorumla simsekkiz000 2 ay Neyi yasaklamis Yorumla simsekkiz000 2 ay Kimse kimsenin dördüncü karısı olmayacak 10 yaşında evlendirilmeyecek sacmalamayi birakin Yorumla Sümeyye2223 2 ay bak bakalım şeriatla yönetilen ülkelere çocuk gelinler çok mu, erkekler kaç tane eş alabiliyor daha ne istediğini bilmiyor kız ya dhahdgahdfah Yorumla Sümeyye2223 2 ay burka kardeş burka Yorumla Sümeyye2223 2 ay ayrıca abdülhamit çarşafı da yasaklamıştı Yorumla simsekkiz000 2 ay O Arapların kendisinin uydurduğu şey Yorumla simsekkiz000 2 ay Burka zaten İslamiyet'e bir alakası yok zaten Yorumla
dontmuhattapasko Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 2 ay çok istiyorsanız arabistana gidin ay yeter artık valla 0 13 Yorumla simsekkiz000 2 ay tamam sen git Yorumla dontmuhattapasko 2 ay şeriat isteyen ben değilim knk Yorumla simsekkiz000 2 ay Bende ülkeden gitmek. istemiyorum kanka Yorumla dontmuhattapasko 2 ay o zaman laik bir ülkede yaşadığını unutma kanka Yorumla simsekkiz000 2 ay İşte laik bende şeriat istiyorum Yorumla dontmuhattapasko 2 ay bu ülke laik bir ülke ve hep böyle kalacak iste ya da isteme Yorumla simsekkiz000 2 ay Yoo kalmayacak Yorumla dontmuhattapasko 2 ay kendini avut knk hayallerinde yaşa Yorumla simsekkiz000 2 ay Sen kendini kandırıyorsun Yorumla dontmuhattapasko 2 ay hayır ben tek bi gerçeğe inanıyorum Atatürk'e ve kurduğu güzel ülkemize Yorumla simsekkiz000 2 ay her şey geçici birgün gelir oda değişir bak bugüne kadar neler drgismis Yorumla dontmuhattapasko 2 ay bizim gibi insanlar olduğu sürece değişmez sen kafanı yorma biz sonuna kadar savaşırız Yorumla simsekkiz000 2 ay Değişir sen var olsanda var olmasa da degisir Yorumla
izyonex Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Şeriat seninle alakalıdır sen hayatında yaşantında şeriat üzere değilsen gelmesi sana ne katabilir 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. Şeriat geri gelse vebadan ölürsün.Kuran'da Penisilin kullanmak caizdir yazmıyor ya da yeni bir ilaç yaratmak. 0 0 Yorumla
showingnoemotion Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 82% 2 ay Şeriat isteyenler bu ülkeden gitsin 👍🏻 0 7 Yorumla simsekkiz000 2 ay Buyur bu yandan Yorumla showingnoemotion 2 ay Muz cumhuriyeti değil burası 💓 Yorumla simsekkiz000 2 ay Gayet muz cumhuriyeti Yorumla showingnoemotion 2 ay İran’a git orada köle gibi yaşa canım sen tabi yaşatırlarsa. Türkiye’de şeriattan bahsediyor kafayı yicem 🤦🏻♀️ Sen git bir araştır iran kadınlarının neler yaşadıklarını belgesel falan izle. Hadi bay ✋🏻 Yorumla simsekkiz000 2 ay İran'da olan şey bizdede olacagini nereden cikariyorsun Yorumla showingnoemotion 2 ay Boş yapma ve şeriat recimi ile yönetilen ülkelere göz gezdir, yönetilme biçimlerini araştır. Yorumla simsekkiz000 2 ay Hit sen arastir Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 67,6b cevap paylaştı. Hayır gelmesin gelmez de zaten 0 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 85% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Şeriatın ne olduğunu biliyon mu da gelsin 0 0 Yorumla
Spiderlord Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 2 ay Aile & Toplum konusunda 720 cevap paylaştı. Gelsin ama adaletli olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tecavüz e uğrayıp öldürülmek
Bir erkekle aynı ortamda oldun diye öldürülmek ya da evlenmek zorunda kalmak senin için iyi birseymi
abdülhamit bile burkayı yasaklamıştı ne şeriatı la?
sen kimin 4. karısı olmak istiyorsun? kızını 10 yaşında mı evlendirmek istiyorsun anlat bakıyım
Burkay ne demek
Neyi yasaklamis
Kimse kimsenin dördüncü karısı olmayacak 10 yaşında evlendirilmeyecek sacmalamayi birakin
bak bakalım şeriatla yönetilen ülkelere çocuk gelinler çok mu, erkekler kaç tane eş alabiliyor daha ne istediğini bilmiyor kız ya dhahdgahdfah
burka kardeş burka
ayrıca abdülhamit çarşafı da yasaklamıştı
O Arapların kendisinin uydurduğu şey
Burka zaten İslamiyet'e bir alakası yok zaten
çok istiyorsanız arabistana gidin ay yeter artık valla
tamam sen git
şeriat isteyen ben değilim knk
Bende ülkeden gitmek. istemiyorum kanka
o zaman laik bir ülkede yaşadığını unutma kanka
İşte laik bende şeriat istiyorum
bu ülke laik bir ülke ve hep böyle kalacak iste ya da isteme
Yoo kalmayacak
kendini avut knk hayallerinde yaşa
Sen kendini kandırıyorsun
hayır ben tek bi gerçeğe inanıyorum Atatürk'e ve kurduğu güzel ülkemize
her şey geçici birgün gelir oda değişir bak bugüne kadar neler drgismis
bizim gibi insanlar olduğu sürece değişmez sen kafanı yorma biz sonuna kadar savaşırız
Değişir sen var olsanda var olmasa da degisir
Şeriat seninle alakalıdır sen hayatında yaşantında şeriat üzere değilsen gelmesi sana ne katabilir
Şeriat geri gelse vebadan ölürsün.
Kuran'da Penisilin kullanmak caizdir yazmıyor ya da yeni bir ilaç yaratmak.
Şeriat isteyenler bu ülkeden gitsin 👍🏻
Buyur bu yandan
Muz cumhuriyeti değil burası 💓
Gayet muz cumhuriyeti
İran’a git orada köle gibi yaşa canım sen tabi yaşatırlarsa. Türkiye’de şeriattan bahsediyor kafayı yicem 🤦🏻♀️ Sen git bir araştır iran kadınlarının neler yaşadıklarını belgesel falan izle. Hadi bay ✋🏻
İran'da olan şey bizdede olacagini nereden cikariyorsun
Boş yapma ve şeriat recimi ile yönetilen ülkelere göz gezdir, yönetilme biçimlerini araştır.
Hit sen arastir
Hayır gelmesin gelmez de zaten
Şeriatın ne olduğunu biliyon mu da gelsin
Gelsin ama adaletli olsun
hiç geldi mi ki geri gelsin
Özgürlüğü edepsizlik halie mi getirdik ne
Sence peki
Keskeeeee