Bir şekilde evlenmek kısmet olmamışsa 40 yaşından sonra yapılabilir mi?
Mantıklı mı sizce? Çocuk için geç geliyor bana da.

Bir şekilde evlenmek kısmet olmamışsa 40 yaşından sonra yapılabilir mi?
Mantıklı mı sizce? Çocuk için geç geliyor bana da.

Dostum moralini bozma, elbette isteğin varsa çıkar karşına iyi bir insan. Ama belli bir yaştan sonra kolay olmuyor. Açıkçası ben pes ettim. Bundan rahatsız oluyorsun ister istemez. Benim şu hayatta en çok istediğim şeylerden biri de evlilik idi. Olmayınca olmuyor işte. Yani göbekli olma. Yani salma kendini oda önemli. Hoş ben sürekli Yapan ve dikkat eden biriyim olmayınca olmuyor. Hayırlısı dedim artık. Yani çok uyumsamaya çalışsan da ne yaparsan yap olmayınca olmuyor. Ha siz daha iyi birisinizdir bu konuda elbette düzgün bir evliliğiniz olacaktır. Ha şunuda söyleyeyim. Hiç olmuyor değil ama 30 yaş ve altından tanışmak isteyene açık açık hayır demesemde olmayacağını ifade ediyorum. Zira bu belli bir yaştan sonra karşındakine de haksızlıklar olur gibi geliyor. şu an yalnız yaşıyorum ama yapacak bir şey yok
35 yaşındayım. şimdiye kadar evlilik benim hiç ilgimi çekmedi. çoğu kişi yakışıklı olduğumu söyler, işim de iyi sayılır ama karşı cinsin egosu ile uğraşmak istemiyorum. 10 yıldır bu kafadayım. ara sıra ilişkilerim oluyor ama boş işler. yalnızlık daha iyi. kendini daha iyi geliştirebiliyorsun. kadınlar beni aşağı çekiyor. zaten bu devirde evlenmek de sıkıntılı kimseye güven olmuyor bir , ikincisi de düğün masrafları falan değmez yani.
ben de öyle düşünmüştüm ama iyi yönü de kötü yönü de var aklın hep diğer seçenekte kalıyor
Benim kuzenim ilk evliliğini 32 yaşındayken yaptı. Kapalı bi kız aldı. Öyle daha namuslu ve allah dostu oluyomuş :D Sonra aldatıldı bayağı bir boynuzlandı. Sonra gitti 40 yaşında bir kere daha evlendi. şu an mutlu Çocuğu da var. bir sıkıntısı yok gibi.
42 yaşında çocuk yapan kadın da gördüm ama eğer çocuk doğurmak istemiyorsa evlatlık edinebilir böylece bir çocuğun hayatını güzelleştirebilir ne de olsa aile sadece kan bağıyla olmuyor.
Cevap
13Cevap
Yapılır, maksat aile kurmaksa, çocukları yetiştirebilecek güven ve huzur mevcutsa yaş çok önemli değildir. 35 yaşından sonra kadınlar için doğum daha zor tabi ama yine de olabilir.
Niye kurulmasın 🤔 Kaç kişi tanıyorum 40 dan sonra baba olan ve ne hikmetse daha ilgililer çocuklarina.
Torunlarımızı görmek zor olacak belki olmayacak ama geç değil bence. Geç kalınmak üzere olduğu da bir gerçek..
Neden kurulmasın yaşın bir önemi yok hatta o dönemde aileye özlem. daha çok duyulur omuz istenir aranır
takma kafana abim su yolunu bulur derler illa evlenecek değilsin ya hayat senin hayatın fikirde
Geçen hafta bir tanıdık 42 yaşında evlendi
Kurulur neden kurulmasını. Geç mii.. Kime göre neye göre... İstiyorsan yap. Bitti gitti
Zaten 40 yaşından sonra kurmak daha mantıklı. Tabi kurabilirsen.
43 yaşındayım evlenmedim hiç bir girişimde bulunmadım sorunun cevabı hakkında yorum yok.
Yani nasip bence eğer kader olmuşsa bir şekilde oluyor bence
Geçte sayılmaz
Neden olmasın. Çocuk yapmasanız bile ömrünüzün geri kalanını yalnız geçirmemiş olacaksınız.
aynen
Çocuksuz bir evlilik her yaşta olur daha da kafan rahat olur. İsteyen 60inda da evleniyor...
Hayır. Bu yaşlarımı yapayalnız geçirdikten sonra hayatıma girecek kadını ben istemem.
Evlen ama çocuk yapma
mantıklı
Yani
niye öyle düşünüyorsun ya
çocuğum olsa yaşlı bir baba olacağım
o zaman birini bulma zamanın gelmiş daha fazla gecikme
40 yasinda evlenen bir cift bilyorum cokta mutlular 😊 ve damat öyle yakisiklida değil ama hanım güzell
Damadı gommeseymiydik😃
Yani bu iş tipe bakmiyor onu diyorumm
Ha anladım sorryy
damatda para vardır muhakkak
Parasi flnda yok öffff sevmeyi bilen erkek her zaman kazanirt
Hocam bende 3edet var aklım olsaydı tabir ya hiç derdim
Elbette sanki 70 yaştan bahsediyorsunuz
Aile kurmak için yaşın bir önemi yok ki 🙄
Neden kurulmasın , yaşınızda gayet iyi.
Neden olmasın hayat arkadaşı önemli.
kurulur neden kurulmasın.
10 12 yaş daha küçük düşünülebilir
Neden olmasın? Gerçek aşk ve sevgi olduktan sonra…
Kurulur neden olmasın yeter ki iste
Evet. Amcam 55 yaşında evlendi. Karısı da 50
Ahanda cevapları okumam lazım
@izyonex bende realist değilim boş ver 😂
@izyonex bilmiyorum 🍬
Ben olsam düşünmem artık
Evet¹
Tabi olur
Olur evet
Kurulur evet
Kurulur niye kurulmasın
Gerek yok bence