Fotoğrafı dosyaya kaydederken isim soyad falan sormuştu bu gayet normal diye söyledim. Daha sonra ne için vesikalık çektiriyorsun diye muhabbet açtı , okul için olduğunu söyledim.
Benim okulun olduğu şehirliymiş. Durduk yere 4 sene kesin oradasın yani dedi. 8 tane istediğim vesikalığı 4 tane çıkartmış. Tekrar geri gitmek zorunda kaldım. Kusura bakmayın diyeceği yerde belki de tekrar gelin diye bilerek unuttum dedi.
Bugün de beni ınstagram'dan bulup istek atmış. Cidden rahatsız oldum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Rahatsız olduysan gitme birdaha. Gereksiz muhabbet açan erkeklere ters cevap verseniz böyle olmaz
O an ilk başta genel esnaf muhabbeti sandım. O yüzden okulu vs söyledim. Sonradan tuhaflaştı. O sırada da fotoğrafı alıp eve gittim. Eksik olduğunu görünce tekrar gitmek zorunda kaldım ve böyle oldu. Zaten bir daha kesinlikle gitmem. Hem fotoğrafı kötü çekmişler hem de tuhaf tuhaf şeyler oldu.
Muhabbete gerek yok. Esnaf muhabbeti nedir ya kadınsın erkeğe yüz verirsen astarini ister. Kim olursa olsun öncelikle erkektir.
Bir şey satın aldığında beklerken esnaflar müşteriye kadın erkek fark etmeksizin muhabbet açar ya hani onu kastettim. Bir daha tek gittiğim yerlerde daha mesafeli dururum artık. Bu olayın benzerini tekrar yaşamak istemem
Hayır erkeklere öyle yaklaşmıyor kimse. Esnaf erkek ise kadınlara yapıyor bunu mesafeli olmanz gerekir
Babamla da alışverişe gittiğim oldu + babam da esnaf ve bu tarz muhabbetlerin beklerken müşteri sıkılmasın diye erkeklerle de yapıldığına çok şahit oldum. O yüzden ilk başta tuhafıma gitmedi sanırım. Ama bundan sonra her insanın aynı niyetle sormadığını aklımda tutup daha dikkatli ve mesafeli davranacağım. Yardımcı olmaya çalıştığınız ve uyardığınız için de teşekkür ederim ayrıca.
Rica ederim bence gerek yok cay söyler en fazla gerisi sıkıntı
Ben artık çay verirlerse onu da içmem. İyice insanı paranoyak yapıyor böyle tipler
Kesinlikle katılıyorum benimde en ayar olduğum şey bu. Kadın dediğin ciddi mesafeli olacak gerçekten. Başa bela almamak çok zor bu zamanda sevgilin olabilir eşin olabilir. Mesafeli ol bir şey kaybetmezsin
İlginç bir tanışma hikayesi
Tanışma hikayesi değil ki bu. Durduk yere tedirgin etti beni. Zaten orada da rahatsız olmuştum. Sırf ücreti ödedim diye tahammül ettim beklerken.
Adam tuhaf sadece. iki kere yormuş seni. canım
Şöyle ki eğer yüzü fiziği hoşuna gitse ve böyle mallık yapmasa tanışma olurdu
Müşteriye böyle davranılmaz. Ayrıca ben ona ismimi sosyal medyadan beni bulsun diye de vermedim. Sadece dosyaya kaydederken kullansın diye söyledim. Sırf eve yakın diye bu fotoğrafçıya geldiğime de pişman oldum. Tüm bu olanların üstüne fotoğrafta da 3 ton esmer çıkmışım ki normalde beyaz tenli biriyim. Neyse ki fotoğraf kart vs için kullanılmayacak.
Olmayacak her şey olmuş valla. Birde beceriksiz
boş ver git de engelle